در این فاصله برخی خبرگزاریها علت را نقص فنی در ارتباط با نهاد ریاست جمهوری و برخی مخالفت رئیس سازمان صداوسیما با پخش مصاحبه اعلام کردند.
برخی خبرگزاریها نیز به نقل از مقامات دفتر ریاست جمهوری از منتفی شدن مصاحبه سخن گفته و اعلام داشتند رئیس صداوسیما مانع از پخش آن شده است. شبکه بیبی سی نیز بلافاصله اقدام به گفتوگو با کارشناسان پیرامون این موضوع کرد.
اما ماجرا چه بود؟
ارائه گزارش 100 روزه توسط آقای روحانی که با حضور سه مجری انجام شد را همه به یاد داریم. فردای روز مصاحبه انتقادات زیادی به صداوسیما به خاطر نحوه عملکرد مجریان، سوالات ضعیف آنان و برخی رفتارها توسط رسانهها مطرح شد.
البته صداوسیما به لحاظ سیاست تعاملی خود با ریاست جمهوری از بیان چگونگی انتخاب مجریان توسط مسئولان دفتر رئیس جمهور خودداری کرد.
اما ضرغامی در دیداری که چند روز بعد با سه مجری برگزار کننده گفتوگو با رئیسجمهور داشت در عباراتی کلی اعلام کرد که اشکالات وارد بر اجرای سه نفره آن هم در یک برنامهای که قرار است یکطرفه و صرفا ارائه گزارش باشد را به ریاست جمهوری گفته است. اما آنان اصرار به حضور سه مجری داشتهاند اخباری که آن روزها منتشر شد حکایت از آن داشت که مسئولان دفتر رئیس جمهور حتی تیم فیلمبرداری اعزامی صداوسیما را نیز تغییر داد، و مسئولیت را به تیم دیگری سپردهاند.
علاوه بر این گفته شد که مسئولان ریاست جمهوری به مجریان اعلام کرده بودند که قرار نیست هیچ چالشی در برنامه شکل بگیرد.
این اتفاق اولین گام دفتر ریاست جمهوری مبنی بر دخالت در کار صداوسیما و تعیین مجریان (در مرحله اول) بدون هماهنگی بود.
گام دوم
در مصاحبه شب گذشته روحانی نیز اتفاقی مشابه افتاد. روز قبل از مصاحبه رئیس جمهور، آقای روحانینژاد به عنوان مجری از سوی دفتر رئیس جمهور انتخاب و به صداوسیما اعلام میشود. صداوسیما نیز موافقت خود را اعلام میدارد. اما دقایقی قبل از آغاز مصاحبه مسئولان صداوسیما مطلع میشوند دفتر رئیس جمهور به شکل مستقلی و بدون هماهنگی و اعلام اقدام به دعوت از مجری دیگری کردهاند (خانم پوریامین) که این امر با اعتراض صداوسیما و با تاکید بر ضرورت هماهنگی مواجه می گردد.
طولانی شدن گفتوگوهای فیمابین عملا به تاخیر در مصاحبه انجامیده و در نهایت با پذیرش صداوسیما مصاحبه آغاز میگردد.
نامه ضرغامی
رئیس سازمان صداوسیما به دنبال این اقدامات و تداوم مداخلات دفتر رئیسجمهور در حدود و وظایف سازمان صداوسیما طی نامهای به شورای نظارت بر این سازمان که از نمایندگان سه قوه تشکیل شده است خواستار تعیین تکلیف موضوع گردید.
ضرغامی مینویسد: با توجه به اهمیت تاخیری که در شروع مصاحبه زنده تلویزیون رئیسجمهور محترم پیش آمد خواهشمند است در مورد انتخاب مجری توسط روسای مختلف قوا و امتناع از پذیرش وظیفه قانونی و حرفهای رسانه ملی اعلام نظر نمایید.
باید منتظر ماند و دید آیا این روند در گفتوگوهای دیگر نیز تکرار میشود یا اعلام نظر شورای نظارت میتواند مهر پایانی بر آن باشد.
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
والله خود رایی هم حدومرزی دارد باید به عرض برسانم كه این دومجری هم توانایی لازم را نداشتند.
حالا متوجه شدم كه چرا؟!!!
آقای روحانی نژاد اول سعی می كرد تا از كاردولت تعریف وتمجید نماید وبعد سوال خودرا مطرح می كرد.
وراستی این چه حركت نابجایی بود؟
آن خانم ضمن تمجید وتملقی كه خلاف شیوه خبرنگاری است ازرئیس جمهور یك مملكت سوال از علاقه شخصی وی به هنر وسینما می نماید.
این سوال به چه درد روستایی های ما می خورد.واقعا كلافه شدم منظورخانم را نفهمیدم؟
سوال باید قاطع ، ملی ، جامع وبه دوراز شائبه باشد.
پیشنهاد بنده اینه كه هر هفته در مورد میزان محبوبیت چند تن از اشخاص سرشناس نظرسنجی برگزار بشه تا میزان علاقه مردم به نوع ادبیات و موضع گیری های اونا براشون روشن بشه.
البته خوبه كه هرچند وقت یكبار برای بررسی میزان محبوبیت رئیس جمهور هم نظرسنجی برگزار بشه تا در هفته های بعدی سیاست های مورد علاقه اكثریت مردم رو در پیش بگیرند.
تداوم در برگزاری نظرسنجی در مورد میزان محبوبیت رجال سیاسی باعث میشه تا از راه مردم منحرف نشوند.
همیشه باید یادمون باشه حق با اكثریت مردمه و میزان رای ملته.
اگرم نقدی بشه میگه بی سوادایی كه از جاهایخاصی تغذیه میشوند....
اینه معنی نقد پذیری؟