به گزارش واحد مرکزی خبر، براساس این مصوبه مقرر شد از این مبلغ 10 درصد برای بهداشت و درمان، 2 هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون هدفمندی و تا سقف 10 هزار میلیارد تومان برای بخش تولید پرداخت شود.
پیش از این نیز در قانون بودجه 11 هزار و 300 میلیارد تومان علاوه بر مبلغ 48 هزار میلیارد تومان برای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها در نظر گرفته شده بود.
جلسه ویژه ۵۷ عضو کمیسیون تلفیق بودجه سال آینده کل کشور با حضور هفت عضو دولت و یک عضو شورای نگهبان برای رفع ایرادها و ابهام های بیست گانه شورای نگهبان به لایحه بودجه امروز برگزار شد .
ایرادهای شورای نگهبان به دو دسته شکلی و محتوایی تقسیم می شود.
نخستین و مهمترین ایراد شورای نگهبان به نرخ پانزده سنتی خوراک پتروشیمی ها بود که اعضای کمیسیون تلفیق در جلسه پیش از ظهر خود به اتفاق آرا این نرخ را حذف و هر گونه قیمت گذاری را به دولت واگذار کردند.
علی طیب نیا وزیر اقتصاد و دارایی در مصاحبه با خبرنگار واحد مرکزی خبر این تصمیم را به نفع بخش پتروشیمی در بازار سهام توصیف کرد و گفت : روند افزایش قیمت شاخص سهام که از دیروز شروع شده است با این خبر خوب باز هم افزایش پیدا می کند.
بحث هدفمندی یارانه ها ، ایراد بعدی شورای نگهبان قرار است در جلسه عصر امروز کمیسیون تلفیق بررسی شود.
حمیدرضا فولادگر عضو این کمیسیون نیز گفت : ایراد شورای نگهبان به این بند از آن جا ناشی می شود که این شورا اعتقاد دارد که مجلس نمی تواند دولت را ملزم کند که درباره اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه ها ، لایحه به مجلس ارائه کند.
بعد از پایان رفع ایرادها و ابهام های شورای نگهبان به بودجه سال آینده کل کشور در کمیسیون تلفیق ، لایحه بودجه فردا در صحن علنی به رای نمایندگان مجلس گذاشته خواهد شد.
این لایحه بعد از آن به شورای نگهبان می رود و با تامین نظر این شورا به دولت ابلاغ می شود و دولت هم پنج روز فرصت دارد تا بودجه سال 1393 کل کشور را به دستگاه ها و سازمان ها ابلاغ کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
بنظر میرسد دولت و مجلس یك موضوع از خاطرشان رفته آنهم اینكه چرا با وجود ثابت نگه داشتن مبلغ یارانه قیمت حاملهای انرژی هرساله چندین مرحله افزایش میبابد مگر غیر از این بودكه یارانه باید صرف هزینه حاملهای انرژی و سایر افزایش ها گردد.پس چطور یارانه دوسال است كه ثابت مانده ولی قیمتها افزایش می یابند مردم از كجا واز افزایش كدام درآمد پرداخت ها رانجام دهد.