حسین ذبحی در سلسله نشست های رویه قضایی و آموزه های حقوقی در جمع دانشجویان حقوق دانشگاه شهید باهنر کرمان، افزود: سالانه در کشور 4 هزار نفر قربانی مواد مخدر می شوند.
وی تصریح کرد: در بسیاری از نقاط کشور افرادی هستند که برای مبالغ ناچیزی مواد مخدر را حمل و با جان و زندگی خود بازی می کنند.
معاون قضایی دادستان کل کشور گفت: عرصه مبارزه با مواد مخدر سخت و دشوار است و ما در مبارزه با مجرمان مواد مخدر با یک نوع عملیات انتحاری روبرو هستیم.
ذبحی، بسیاری از آسیب های اجتماعی را از جمله افزایش آمار طلاق، بزهکاری و نابودی جوانان را ناشی از تبعات سوء مواد مخدر در جامعه دانست.
این مسئول با اشاره به ساخت مواد مخدر صنعتی در کشور خاطرنشان کرد: ماده مخدر شیشه بحران و معضل کشور است و فجیع ترین جنایات و قتل ها از مصرف این ماده رخ می دهد.
وی گفت: ما درباره قاچاق مواد مخدر با مافیای قدرتمند زیرپوستی مواجه ایم چرا که هرکس در هرجای این کشور با هر سلیقه هر نوع مواد مخدر که بخواهد می تواند تهیه کند.
معاون قضایی دادستان کل کشور اظهار کرد: زنجیره مواد مخدر در کشور فراگیر است و تلاش های شبانه روزی برای مبارزه با مواد مخدر فقط می تواند حلقه هایی از این زنجیره را قطع کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد