به گزارش جامجم، روز هفدهم دی سال 1390 مردی با مرکز فوریتهای پلیسی 110 شهرستان شیراز تماس گرفت و از کشف جسد مرد جوانی مقابل خانهاش در یکی از محلههای شهر خبر داد.
ماموران انتظامی با اطلاع از موضوع به محل اعزام شده و مشاهده کردند مردی با شلیک گلوله کشته و جسدش کنار یک موتورسیکلت رها شده است. با انتقال موتورسیکلت به پارکینگ و هماهنگی قضایی، جسد مرد جوان به پزشکی قانونی انتقال یافت.
با شروع تحقیقات ماموران متوجه شدند در حوالی محل کشف جسد از یک مغازه خواربارفروشی سرقت مسلحانه شده است.
با حضور ماموران در محل سرقت و تحقیق از صاحب مغازه معلوم شد روز حادثه دو مرد جوان به عنوان مشتری وارد مغازه او شدهاند و با تهدید سلاح و شلیک چند گلوله هوایی یکی از سارقان اتفاقی هدف اصابت گلوله همدستش قرار گرفته و زخمی شده است.
در پی زخمی شدن یکی از سارقان همدستش که دستپاچه شده بوده، مقداری از اموال مغازه را دزدیده و با تهدید مغازهدار سارق زخمی را سوار موتورسیکلت کرده و متواری شده است.
کارآگاهان جنایی با بررسی موضوع و اطلاعات به دست آمده جستجو در این زمینه را آغاز کردند و متوجه شدند مشخصات سارق زخمی با جسد کشف شده مطابقت دارد.
با شناسایی هویت مقتول، جسد وی به خانوادهاش تحویل داده شد. با به دست آمدن هویت دیگر متهم فراری جستجو برای یافتن وی آغاز شد تا اینکه پس از گذشت دو سال از زمان حادثه دو روز پیش کارآگاهان جنایی پلیس آگاهی شهرستان شیراز اطلاع یافتند متهمی که در تعقیبش بودهاند به اتهام سرقت دستگیر و به زندان یکی از شهرهای همجوار منتقل شده است بنابراین با هماهنگی قضایی متهم فراری از زندان به پلیس آگاهی منتقل و تحقیقات از او آغاز شد.
سارق مسلح با اظهارات ضد و نقیض ادعا میکرد مرد کشته شده را نمیشناسد و از مغازه شاکی نیز سرقت نکرده است.
در ادامه وقتی متهم در مواجهه حضوری با مرد مغازهدار قرار گرفت، گفت: مرگ دوستم یک اتفاق بود.
در ادامه تحقیقات سارق مسلح به دو فقره سرقت مسلحانه دیگر در استان فارس و یک فقره دزدی مشابه در یکی از شهرستانهای همجوار اعتراف کرد.
با صدور قرار قانونی برای متهم، تحقیقات تکمیلی از وی ادامه دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر