محمدحسین صوفی، در سومین جشنواره سراسری فرهنگی و هنری نماز گفت: اسلام برای نماز مرتبه بالایی قائل است، تا جایی که نماز را ستون و خیمه دین میداند.
وی ادامه داد: خداوند متعال میفرماید من جن و انس را نیافریدم، مگر برای آن که عبادت کنند. از منظر همه عرفا بهترین و برترین عبادت نماز است. ما با نماز در برابر خداوند اظهار بندگی، خشوع و خضوع میکنیم. حال این پرسشها مطرح میشود که تکلیف کسانی که دستی در کار فرهنگ و هنر و رسانه دارند در ارتباط با نماز چیست؟ اصحاب فرهنگ و هنر در رسانه چگونه میتوانند آنچه را که اولیای دین درباره اهتمام به نماز خواستهاند اجرایی کنند؟
صوفی تاکید کرد: هنرمندان و اصحاب رسانه باید کاری کنند که این فریضه الهی به بهترین شکل در جامعه مطرح شود، آنچنان که زیبنده یک جامعه دینی است. نماز در تار و پود حیات فردی و جمعی مردم ما تجلی پیدا کرده است. پرداختن به این اصل مهم ضرورت تولید برنامههای جذاب و تاثیرگذار با موضوع نماز را بیشتر میکند.
معاون صدا با اشاره به این مساله که پرداخت به موضوع نماز نیازمند فکر و اندیشه بسیج وار همه هنرمندان و فرهنگیان است، گفت: برگزاری جشنوارههای سراسری با موضوع نماز میتواند الگوهای خوبی در اختیارمان بگذارد و با ارزیابی شرکت کنندگان میتوان زمینه استعداد آنها را کشف کرد و با بررسی نقاط قوت و ضعف کارهای شایستهای با این محوریت انجام داد.
معاون صدا با اشاره به فعالیت سالهای اخیر رسانه ملی در حوزه تولیدات دینی گفت: خوشبختانه با وجود انبوه شبکههای رادیویی و تلویزیونی، اهتمام ویژهای در ترویج و گسترش نماز شده و در این رابطه صداوسیما نقش تاثیرگذاری داشته است.
همچنین رسانه ملی در تولید و پخش ویژه برنامههای متنوع اذانگاهی و آثار نمایشی اعم از فیلم و سریال با محوریت نماز عملکرد موفقی داشته و همه شبکههای رادیویی و تلویزیونی اعم از داخلی و بینالملل در این باره گامهای محکمی در حوزه تولیدات نمایشی و غیرنمایشی با موضوع نماز برداشتهاند.
در این مراسم، حجتالاسلام قراتئی هم سخنرانی کرد و از سازندگان منتخب آثار با محوریت نماز قدردانی شد. در این مراسم از نرگس آبیار، کارگردان فیلم شیار 143 قدردانی شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد