تنظیم نامه برای جدا کردن حساب «مجمع» از فتنهگران
روزنامه کیهان نوشت: برخی اعضای مجمع روحانیون مایل به تقدیم نامهای به محضر رهبر انقلاب و جدا کردن حساب خود از فتنهگران هستند.در این باره وبسایت مشرق گزارش داد: در جلسه اخیر مجمع روحانیون مبارز، پیشنهاد شده نامهای خدمت مقام معظم رهبری نوشته شود و در آن ارادت و پایبندی این تشکل به امام و انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و رهبری تاکید شود.این گزارش میافزاید: حاضران در جلسه تصریح کردهاند در نامه مزبور اعلام نماییم ما در زمان امام مسئولیتهایی را بر عهده داشتیم و در طول دوران انقلاب پایبندی خود را به نظام اسلامی اثبات کردهایم. اگر در برهههایی هم مجمع در مواجهه با برخی پدیدهها دچار اشتباهاتی شده است این موضوع را نباید به کل کارنامه مجمع روحانیون تعمیم داد و نباید اشتباهات ناخواسته باعث اخراج این تشکل انقلابی از دایره نظام شود. همچنین چنانچه برخی افراد عضو مجمع در اعلام مواضع و رفتارهایشان مرتکب اشتباهاتی در سالهای اخیر شدهاند نباید این اشتباهات را به حساب کل مجمع روحانیون گذاشت.
یادآور میشود برخی اعضای مجمع روحانیون نقش محوری در فتنه سال 88 داشتند که به هتاکی علیه اصل اسلام، جمهوری اسلامی، ولایت فقیه، امام و رهبری و سرانجام حرمتشکنی روز عاشورا انجامید. با این حال کسانی چون خاتمی که در محافل خصوصی اذعان کردهاند ادعای تقلب دروغ بوده، حاضر نشدهاند این موضوع را علنی ابراز کرده و از نقشه آمریکایی- انگلیسی- صهیونیستی در راهاندازی آشوب اعلام برائت کنند.ظاهرا علت این استنکاف، پیوند عمیق طیفی از مدعیان اصلاحطلبی با سازمان خارجی فتنه است و آنها تحت فشارند که در صورت موضعگیری با سوزانده شدن از سوی کارگردانان خارجی مواجه خواهند شد.
دانشگاه آزاد به مجرمان امتیاز میدهد؟!
کیهان آورده:در تازهترین اقدام تأملبرانگیز دانشگاه آزاد، «جهانبخش-خ» و «عبدالله-ر» از محکومان فتنه سال 88 در این دانشگاه مشغول به تدریس شدند.به گزارش ندای انقلاب، در ادامه اقدامات خارج از عرف و بیضابطه دانشگاه آزاد 2 محکوم امنیتی فتنه سال 88 در مهمترین دانشکده این دانشگاه مشغول به تدریس شدند.«جهانبخش-خ» و «عبدالله-ر» مجوز تدریس در ترم دوم سال تحصیلی 92-93 در دانشکده علوم سیاسی واحد تهران مرکز را کسب و چندی است به تدریس برای دانشجویان دوره کارشناسی ارشد و دکتری این واحد مشغول شدهاند.
در حالی مجوز تدریس در مهمترین دانشکده دانشگاه آزاد به این 2 عنصر فعال و نقشآفرین در فتنه آمریکایی- اسرائیلی 88 داده شده که پیش از این، ارگان رسمی این دانشگاه یعنی روزنامه فرهیختگان نیز به یکی از مرتبطان با رسانههای بیگانه و بازداشتی وزارت اطلاعات سپرده شده بود.
«جهانبخش-خ» که خود هماکنون دانشجوی دانشگاه آزاد در مقطع دکتری و مشغول به تدریس در مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه است! از اعضای مرکزیت حزب کارگزاران بود که در جریان انتخابات ریاستجمهوری سال 88، معاونت تبلیغات و اطلاعرسانی ستاد تبلیغاتی یکی از سران فتنه در تهران را برعهده داشته است. وی در دولت اصلاحات هم از مدیران وزارت کشور بود.بنا به اعترافات نامبرده که در کتابی با عنوان اعترافات فتنه 88 منتشر شده، وی در سال 88 با شرکت در جلسات مختلف و راهاندازی سایت «خردادنو» و انتشار اخبار و اعلامیههای مجعول خودساخته و برنامهریزی شده مانند «هشدار کارکنان وزارت کشور نسبت به دستکاری در آرای مردم» و «آمادگی اطلاعاتی و امنیتی وزارت کشور برای تغییر آرای مردم» و با انجام مصاحبههایی با هدف القای شبهه تقلب در انتخابات و تحریک پایگاه خیابانی به اغتشاش، جهت اقدام علیه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران تحرکات زیادی را در جهت ضربه زدن به امنیت ملی کشور برداشت تا جایی که نهایتا در دادگاه به حبس محکوم شد.
«عبدالله-ر» که او نیز از محکومان فتنه 88 است قائممقام حزب منحله مشارکت بود و تلاش فراوانی را برای القای دروغ بزرگ تقلب انجام داد.
وی در جلسه دادگاه از نقشآفرینیاش و طیف متبوعش در به راه انداختن فتنه 88 پرده برمیدارد و میگوید: «ادعاهای ما در خصوص تقلب در انتخابات فاقد سند و صرفا برای تحریک افکار عمومی بوده است. ما در تحلیلهای خود فقط به آنچه که باب میلمان بود، توجه نشان میدادیم و به عنوان مثال، در جلسات، کمترین بحث در خصوص رأی شهرهای کوچک و روستاها شد... با توجه به سوابق اجراییام در استانداری و دولت سابق اطمینان داشتم که جابجایی آرا، نهایتا در حدود 500 هزار رأی خواهد بود و با توجه به سیستمهای موازی نظارتی، عملا امکان تخلف بیش از این عدد، به ویژه در شهرهای بزرگ وجود ندارد.»
هاشمی: امام نامه من برای رابطه با آمریکا را نپذیرفت
روزنامه کیهان نوشت:رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام میگوید آمریکاییها قابل اعتماد نیستند.در مصاحبه با روزنامه زنجیرهای آرمان و در پاسخ این سوال که «اگر توافقات هسته ای به سرانجام مثبتی برسد، رابطه مستقیم ایران و آمریکا میسر خواهد شد؟» گفت: این حرف را قبلا خود امام(ره) زدند و کار ما را آسان کردند. گفتند اگر آمریکا آدم شود، همکاری میکنیم. آدم شود، معنایش این نبود که مسلمان و تابع ما شوند، این بود که مزاحم نباشد. اگر اشکالی با آمریکا داریم به خاطر این است که پیش از انقلاب مزاحم ما بود، شاه را انگلیسیها آنجور آوردند و اینطور ملت را اذیت کردند. یادتان است جک استروا گفت «رضاشاه را آوردیم، خودمان بیرونش کردیم، خودمان محمدرضا را آوردیم.» اینها این کارها را میکردند وقتی اینقدر صریح اعتراف میکنند. آمریکاییها هم گفتند در قضیه مصدق اشتباه کردیم و در مورد ایران بد کردیم. خب این کارهای اینها بود. این کارها را نکنند و آنها ابرقدرتاند، کار خودشان را میکنند و ما هم کار خودمان را میکنیم. اگر اینجور باشد، خصومت از آنها نفهمیم، چرا نکنیم؟ آمریکا با دیگران چه فرقی دارد؟
وی درباره شناخت خود از آمریکاییها میگوید: آمریکاییها دروغ هم میگویند. در قضایای لبنان که گروگان داشتند، به من از طریق سازمان ملل، از طریق ترکیه، از طریق ژاپن (نخستوزیرش) پیغام دادند که اگر با کمک، گروگانهای ما را حل کنید یک دنیای دیگری میبینید. آن روی آمریکا را میبینید. ما کمک کردیم و حل کردیم و خیلی هزینه کردیم تا گروگانگیرها را پیدا کنیم و بعد قانعشان کنیم وقتی این کار را کردیم، گفتم آمریکا چه کار میکند؟ آمریکاییها گفته بودند معلوم شد که ایرانیها در اینجا دست داشتند که به این آسانی مساله را حل کردند. به جای اینکه اینجور باشد، آن شد. آن زمان در مصاحبهای گفتم که به اینها نمیشود اطمینان کرد. هر وقت مذاکره میخواستند میگفتم اول اموال ما را آزاد کنید تا ما یک نشان حسننیت عملی از شما داشته باشیم و من حرفهای شما را باور نمیکنم.
هاشمی این را هم گفته که «من به امام نامه نوشتم مساله آمریکا را در حیات خودتان حل کنید و این بعد از شما برای مسئولان میماند. من هفت، هشت مورد را از ایشان خواستم این یکی را عمل نکردند. یکی، دو مورد را قبول نکردند. موضوع عربستان را خواستم، ایشان قبول کردند که ما حج را برگردانیم. شورای نگهبان را گفتم که مجمع تشخیص مصلحت نظام را تاسیس کردند. در نامهای که نوشتم، هفت خواسته بیان کردم که چهار، پنج مورد را عمل کردند و یکی، دو تا هم ماند».وی در بخش دیگری از این مصاحبه درباره این سوال که «بحثی مطرح هست که تبلیغ میکنند بین حضرتعالی و آقای روحانی فاصلهای ایجاد شده است. چنین چیزی وجود دارد؟» میگوید: خیر همان که دلم میخواست اتفاق افتاد، خوشحال و راضی هستم.
تقدیر خجالتآور از روزنامهنگار طاغوتی همکار BBC
کیهان آورده:فردی که به عنوان پیشکسوت روزنامهنگاری مورد تقدیر رئیس جمهور قرار گرفت، از گردانندگان نشریه مبتذل زن روز در قبل از انقلاب و از همکاران اخیر شبکه دولتی انگلیس است.دیروز در جریان معرفی برگزیدگان جشنواره مطبوعات، چهار نفر مورد تقدیر قرار گرفتند و از جمله دکتر روحانی به پیشنهاد وزارت ارشاد، از فرجالله صبا به عنوان پیشکسوت روزنامهنگاری تقدیر به عمل آورد.نامبرده از گردانندگان اصلی نشریه زن روز در رژیم طاغوت و از همکاران اصلی مجید دوامی (از عوامل سازمان سیا) بود؛ نشریهای که به ترویج ابتذال و فساد اخلاقی اهتمام داشت.فرجالله صبا همچنین یکی از کارگردانان اصلی روزنامه (به مدیر مسئولی فائزه هاشمی) بود که تیم اصلی گرداننده این روزنامه را دور هم جمع کرد و البته سرانجام این روزنامه به مصاحبه با بیوه محمدرضا پهلوی و توجیه و تطهیر خیانتهای رژیم پهلوی انجامید.
نامبرده همچنین یکی دو سال پیش به عنوان مصاحبهکننده با شبکه دولتی انگلیس همکاری داشت.
دفاع عجیب و غریب از دو روزنامه هتاک
آیا حامیان دولت در میان روزنامههایی قرار دارند که منکر ولایت امیر مؤمنان و احکام الهی نظیر حکم قرآنی قصاص هستند؟رئیسجمهور دیروز در مراسم اختتامیه جشنواره مطبوعات با انتقاد از توقیف مطبوعات گفت: دولت معتقد است توقفها و توقیف آخرین راهحل است نه اولین راه. ممکن است مطبوعات یا جریدهای خطا کند و یا مرتکب اشتباه بزرگی شود، اما اولین قدم این است با نویسنده و یا مدیر مسئول آن رسانه برخورد شود. چرا کل آن رسانه بسته میشود؟ و عدهای از عزیزان که آنجا در بخشهای مختلف کار میکنند به خاطر خطای یک نفر بیکار میشوند.وی تاکید کرد: اشکال ندارد اگر نویسندهای خطا میکند با او برخورد قانونی شود. اگر خدای نکرده فردی خیانت کرده و به مقدسات و منافع ملی احترام نمیگذارد باید با او برخورد شود، با نویسنده و مدیر مسئول برخورد شود اما ما چرا با همه برخورد میکنیم؟چرا قدم اول توقیف و توقف؟! اشکال ندارد گاهی ممکن است نیاز به توقیف و توقف باشد، اما چرا اینقدر عجله؟
روحانی در ادامه گفت: چطور امروز برخی آزادند و برخی از آزادی سهم اندکی دارند؟ منتقدان دولت آزادند و آزاد خواهند بود اما بگذارید به همان اندازه همراهان دولت هم از آزادی و امنیت برخوردار باشند.رئیس جمهور تصریح کرد: نقد به خصوص نقد سازنده باید باشد و این افتخاری برای دولت است. من در هیئت وزیران به مسئولان گفتهام یا شکایت از طرف دولت نسبت به یک روزنامه و رسانه نباید باشد و یا به حداقل ضروری اکتفا شود.طی چند ماه اخیر حکم توقیف 3 نشریه صادر شده که اتفاقاً یکی از آنها- یالثارات- از منتقدان دولت بوده و با اصرار وزیر ارشاد توقیف شده بیآن که کسی نگران بیکاری همکاران آن باشد.اما دو نشریه توقیفی دیگر نشریات بهار و آسمان هستند که مدعی حمایت از دولت بودهاند و گویا آقای رئیس جمهور نیز از توقیف آنها ناخرسند است. روزنامه بهار در روز قبل از عید بزرگ غدیر، به قلم یکی از اعضای گروهک نهضت آزادی- که با رئیس اداره سوم ساواک در قبل از انقلاب در ارتباط بوده- به انکار ولایت امیر مؤمنان(ع) پرداخت.
آسمان نیز به صورت هفتهنامه منتشر میشد که با موهبتهای ویژه دولت تبدیل به روزنامه شد و محمد قوچانی سردبیری آن را بر عهده گرفت. این نشریه نیز اخیراً به خاطر غیرانسانی خواندن حکم قرآنی قصاص آن هم از زبان یک عضو گروهک مرتد جبهه ملی توقیف گردید.
با این اوصاف جای سؤال است که چرا آقای روحانی دشمنان قرآن و اهلبیت علیهم السلام را حامیان دولت میخواند؟ آیا این توهین به اعضای محترم دولت و رئیس جمهوری که سوگند خورده پاسدار مذهب رسمی کشور باشد، نیست؟ همچنین جای سؤال دارد که به فرض تظاهر این رسانهها به حمایت از دولت، چرا وقتی رئیسجمهور محترم هتاکی و حرمتشکنی آنها را مشاهده میکند، از آنان برائت نمیجوید و به جای حمایت از قرآن و اهلبیت، تعصبات سیاسی و قبیلهای و انتخاباتی را پیش میکشد؟!
نکته بعدی که باید یادآور شد سابقهداری گردانندگان این نشریات در ارتکاب انواع جرایم امنیتی، قضایی و مطبوعاتی است و سؤال این است که اگر باید نگران بیکار شدن روزنامهنگاران در صورت توقیف یک نشریه بود، چرا نباید جلوی فعالیت این عناصر سابقهدار را گرفت؟ آیا وزارت ارشاد و دولت محترم در این باره مسئولیت ندارند؟درباره پذیرش انتقاد از سوی دولت نیز بیسواد خواندن منتقدان توافق ژنو از سوی آقای روحانی و شکایت و دادگاهی کردن مطبوعات و نویسندگان آنها به خاطر انتقاد از توافق ژنو یا موارد مشابه، خود به اندازه کافی گویاست. همچنین با پیگیری وزارت ارشاد، هیئت نظارت به دو نشریه منتقد 9 دی و وطن امروز تذکر داده است.
صدور مجوز سفر یک مسئول دولتی به کشور همسایه با هواپیمای اختصاصی
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به یکی از وزرای اقتصادی کابینه که به استناد ماده ۳۱ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت صادر شده، مسافرت وزیر مذکور به یکی از کشورهای همسایه شمالی ایران به مدت 2 روز و با استفاده از هواپیمای اختصاصی دولت در اسفندماه امسال مجاز خواهد بود.
دستور 130 میلیارد تومانی دولت برای جبران خسارت برف شمال
خراسان آورده:بر اساس مصوبه روزهای اخیر هیئت دولت، مقرر شده مبلغ 130 میلیارد تومان تسهیلات توسط بانک مسکن از محل خط اعتباری مربوط در بانک مرکزی به آسیب دیدگان ناشی از برف استان های گیلان و مازندران با کارمزد (۵درصد) و ضمانت زنجیره ای پرداخت شود. طول دوران مذکور 15 سال بوده و بدهی احتمالی سال های قبل آسیب دیدگان به بانک ها، مانع از دریافت این تسهیلات نخواهد بود.
واکنش آیت الله مهدوی کنی به یک خبر
روزنامه ایران درخبر اول نوشت: این که یک سایت خبری مدعی شده آیتالله مهدوی کنی به زمزمههای جوانگرایی در مجلس خبرگان واکنش نشان داده است.
مشرق نوشت: رئیس مجلس خبرگان گفته است که «مجلس خبرگان، مجلس تجربه و اعتبار است. مجلس ریشسفیدانی است که سالهای متمادی را در راه ترویج اسلام و قرآن و انقلاب گذراندهاند. جوانگرایی در مشاغلی که نیاز به کار میدانی و تلاش و دوندگی دارد، خوب است اما مجلس خبرگان جای دوندگی نیست، محل اعتبار و تجربه و سابقه درخشان در ترویج معارف اسلامی است.»
اصولگرایان زیر بار احیای خانه احزاب نمیروند
ایران درخبر دیگرنوشت:این که «اسدالله بادامچیان» قائم مقام دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی با اشاره به اینکه اصولگرایان از عملکرد دو دوره گذشته خانه احزاب راضی نیستند، اظهار داشت: اصولگرایان زیر بار تشکیل یا احیای خانه احزاب نمیروند. بادامچیان روز شنبه در گفتوگو با ایرنا با بیان اینکه از نظر وی «خانه احزاب پایان یافته است»، حضور جریانهای مختلف در سطح تصمیمگیری خانه احزاب را به صلاح ندانست و گفت: حضور یک اصولگرا و چندین اصلاحطلب باعث ایجاد درگیری بین نیروهای سیاسی کشور میشود.
نامه احمد توکلی به روحانی
ایران نوشت:شنیدیم که احمد توکلی، نماینده مجلس شورای اسلامی در نامهای به حسن روحانی، ضمن تأکید بر لزوم حفظ عزت در مذاکرات با1+5 این پرسش را مطرح کرد که اگر در این اوایل راه، ما سقف استیفای حقوق خویش را کوتاه بگیریم و تن به زورگویی دشمن بدهیم، قدرت چانه زنی ما در مسائل مهمتر کم نخواهد شد؟توکلی با یادآوری برخی نکات درباره رفع تحریمها و بازگشت داراییهای بلوکه شده به ایران خطاب به روحانی نوشت: ما به سردارانی که در خط مقدم به دفاع از منافع ملت مشغولند، اعتماد داریم ولی آنان را مصون از اشتباه نمیدانیم و از جنابعالی که فرمانده هستید، انتظار مراقبت بیشتری داریم. لطفاً دستور فرمایید اینجانب و ملت را از نتیجه اقدامات مطلع فرمایند.
تکذیب سفر فوتبالی رئیس قوه قضائیه به گیلان
ایران نوشت:با خبر شدیم که مدیرکل روابط عمومی و تشریفات قوه قضائیه خبر منتشر شده درخصوص سفر قریب الوقوع آیتالله آملی لاریجانی به استان گیلان را تکذیب کرد.به گزارش خبرنگار ایران، حسن رحیمی با اشاره به انتشار خبری مبنی بر سفر رئیس قوه قضائیه به استان گیلان در اردیبهشتماه 93 و با تأکید بر اینکه «در این خبر متأسفانه از سوی استاندار گیلان طوری القا شده است که گویا سفر رئیس قوه قضائیه به منظور رفع مشکلات یک تیم فوتبال به این استان خواهد بود» گفت: خبر مربوط به دعوت رئیس قوه قضائیه به گیلان برای رسیدگی به مشکلات تیم فوتبال داماش از اساس صحت ندارد و تکذیب میشود.
صدور رأی متهمان ترور دادستان زابل تا پایان سال
ایران دست آخرآورده: دادستان عمومی و انقلاب زاهدان از صدور رأی متهمان پرونده ترور دادستان زابل تا پایان سال خبر داد. به گزارش ایسنا، محمد مرزیه در مورد آخرین وضعیت پرونده ترور دادستان زابل، اظهار داشت: ما برای متهمان اصلی ترور دادستان زابل درخواست اعدام داشتیم.وی ادامه داد: پنجم اسفندماه دادگاه متهمان این پرونده برگزار شد اما هنوز رأی صادر نشده است و به احتمال زیاد تا پایان سال 92 رأی متهمان پرونده ترور دادستان زابل صادر میشود. موسی نوری قلعه دادستان زاهدان همراه رانندهاش در روز 15 آبانماه سالجاری هنگام عزیمت به محل کار خود از سوی افرادی ناشناس با شلیک چند گلوله به شهادت رسید.
آخرین شنیدهها از حق ماموریت 12 میلیاردی
تهران امروز به نقل از سایت مشرق نوشت:: شنیدهایم دریافتکننده حق ماموریت 12 میلیارد تومانی مدیری از استان فارس و از دستگاهی مرتبط به امور کشاورزی و دامداری بوده است. وی و معاونانش از سال 89 تا 92 بابت سفرهای خارجی انجام نشده، حق ماموریت، هزینه هتل و حق غذا دریافت کردهاند. البته وی چند سفر آفریقایی را در این سالها انجام داده بود که هزینههای آن را دریافت کرده بود.
انتقاد مدیر دولت خاتمی از تیم اقتصادی روحانی
تهران امروز نوشت:حیدر مستخدمین حسینی معاون سابق بانک مرکزی در دولت اصلاحات با بیان اینکه کسی نمیتواند منکر این شود که تحریمها برای اقتصاد هزینه آور بوده و مشکلاتی را ایجاد کرده است توضیح داد: اگرنگاه دولت به حل مسائل مبتنی بر لغو تحریمها باشد، این رویکرد حماسه اقتصادی وارداتی است. وی گفت: حماسه اقتصادی وارداتی بیانگر وابستگی بیشتر اقتصاد است و نه استقلال اقتصادی. مستخدمین حسینی با بیان اینکه متاسفانه نگاه مدیران اقتصادی کشور، مدیریت هزینهای است خاطرنشان کرد: مدیریت این افراد با کاهش درآمدهای نفتی متزلزل میگردد لذا اگر تحریمها لغو شود تداوم همین نگاه مدیریتی را به همراه خواهد داشت.
احتمال حضور وزیر سابق در دانشگاه ایرانیان
تهران امروز از قول سایت دانا نوشت: طریقت منفرد وزیر بهداشت و درمانو آموزش پزشکی دولت دهم در پاسخ به این سوال که آیا احمدینژاد از شما برای حضور در دانشگاه ایرانیان دعوت به عمل آورده است، گفت: دانشگاه هنوز شروع به کار نکرده ولی در صورت شروع به کار حضورم در آن مجموعه بستگی به شرایط دارد.
درخواست سلفی ها ار اتحادیه عرب
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: طارق السهری رئیس هیئت عالی حزب سلفی - مصری النور در سخنانی مدعی شد شیعیان با غرب متحد شدهاند تا امت عربی را نابود کنند، وی از اتحادیه عرب خواست برای حل اختلافات دولتهای عربی هر چه زودتر وارد عمل شود. وی افزود: کشورهای غربی علیرغم زبانها و اعتقادات گوناگون در این امر علیه کشورهای عرب متحد هستند، ما نیاز فوری به اقدام سازمان اسلامی و شورای همکاری خلیج فارس داریم. طارق السهری سپس در ادامه ادعاهای خود گفت: دشمن در کمین ما نشسته و میخواهد ما را از بین ببرد ما باید یک امت واحد شویم، باید یک منشور رسانهای میان دولتهای عربی وجود داشته باشد تا همه به آن پایبند شوند و مشکلی پیش نیاید.
حرمت شهدای هسته ای را پاس داریم
جمهوری اسلامی نوشت: سایت مشرق آورده: "در پی طرح مباحثی در برخی تریبونها و رسانهها پیرامون اخراج دانشمندان هستهای در دولت یازدهم، جمع بندی یک گزارش کارشناسی حاکی از آن است که 1- اگر چه جابجاییها و بعضا اخراجهایی صورت گرفته اما میزان این اخراجها به اندازه میزان ادعا شده در رسانهها نبوده است. 2- این گونه مسایل نباید در رسانهها و تریبونهای عمومی مطرح شود. 3- حرمت پدران و بستگان دانشمندان هستهای ترور شده بر همه لازم است اما نباید از حرمت این سرمایههای ملی در مباحث سیاسی استفاده شود." نکته مهمتری که در این گزارش نیامده، اینست که اصولاً جناحهای سیاسی و مسئولین نباید برای دنبال کردن اهداف خود، به سراغ خانوادههای شهدای هستهای بروند و اعتبار آنها را هزینه کنند.
مراسم لوکس گرایی در تهران
روزنامه قدس از قول سایت عصر ایران نوشت: صدمین سالگرد شرکت خودروسازی مازراتی در تهران جشن گرفته شد. در این مراسم که از طرف نمایندگی یک شرکت برگزار شده بود، به بهانه بازگشایی مرکز خدمات پس از فروش و تعمیرگاه مرکزی مازراتی در ایران از نسل ششم کواتروپورته و همچنین محصول جدید این کمپانی که به تازگی وارد بازارهای جهانی شده – گیبلی 2014 - رونمایی شد.
دیپلماسی موسیقی آمریکا در ایران
قدس از قول سایت مشرق آورده:: ارکستر سمفونیک پیتزبورگ که آخرین بار در سال 1964 برای اجرای برنامه به ایران سفر کرده بود در سال جاری میلادی در پنجاهمین سالگرد آن سفر، در تهران اجرای برنامه خواهد داشت. هزینه انجام این سفر احتمالی حدود 4 میلیون دلار خواهد بود و قرار است تامین این هزینه با موسسه آمریکایی مطالعات خاورمیانه باشد.
آیتا... سیستانی، نامزد جایزه صلح نوبل
قدس به نقل از سایت فرارو نوشت: عبدالحسین الیاسری، یکی از نمایندگان پارلمان عراق با بیان خبر نامزدی آیتا... العظمی سید علی سیستانی برای دریافت جایزه صلح نوبل گفت: نامزدی آیتا... سیستانی مرجع عالیقدر شیعیان عراق برای دریافت جایزه صلح نوبل در حقیقت اعتراف جهان به این مساله است که افراد شیعه مطابق اسلام بوده و مخالف هرگونه خشونت هستند.
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد