اگر حرف حساب بود چرا حذف کردید؟!
کیهان در خبری منتشر کرد " مشاور کروبی و همکار سابق نشریات اصلاحطلب، اقدام روزنامه اعتماد در ویرایش و حذف بخشی از اظهارات نسنجیده هاشمی رفسنجانی را ناشیانه خواند.داریوش سجادی در وبلاگ خود نوشت: 48 ساعت بعد از انتشار مصاحبه روزنامه اعتماد با اکبر هاشمی رفسنجانی که در آن خبرنگار مربوطه!
الیاس حضرتی (مدیر مسئول)، جواد دلیری (سردبیر)، محمدصادق جنانصفت (دبیر سرویس اقتصادی) و ساسان آقایی (دستیار سردبیر) در نظرخواهی از هاشمی در مورد دولت «احمدینژاد» از دو کلمه دولت «نامشروع» و «خرابکار» استفاده کرد(!) که موجی از اعتراض در نزد نمایندگان مجلس و اصحاب رسانه را برانگیخت، مسئولین این روزنامه در اقدامی ناشیانه با دست بردن در نسخه اینترنتی مصاحبه مزبور دو کلمه «نامشروع» و «خرابکار» را از متن در آوردند.
وی میافزاید: نسخه کاغذی آن مصاحبه منتشر شده و دیگر قابل کتمان نیست. هر چند با توجه به کینهای که هاشمی از احمدینژاد دارد نباید متوقع بود وی در آن مصاحبه به دهان پرسشکننده میزد و میگفت «دولت احمدینژاد علیرغم اختلاف نظرهایی که با آن داشتم لیکن مانند تمام روسایجمهور دیگر مشروعیت خود را بعد از کسب رای اعتماد مردم با تنفیذ رهبری اخذ کردهاند» اما بیرون از برونریخت منویات مصاحبهکننده و مصاحبهشونده در مجموع میتوان صدای پای شرارتی نوین را در جنس این ادبیات و عقبه سیاسی و ژورنالیستی ملتزمالرکاب به وضوح استماع کرد.
عبدی: از من میرنجند اما اصلاحطلبان مشکل اصلی کشورند
کیهان نوشت: عضو مستعفی حزب مشارکت به خاطر رنجش اصلاحطلبان، بیش از 6 ماه است که در مصاحبهای شرکت نکرده و تحلیلی منتشر نکرده است. عبدی همچنین درباره فشار اصلاحطلبان به دولت میگوید وظیفه روحانی گشایش فضای سیاسی نیست.
عباس عبدی در مصاحبه با ضمیمه روزنامه اعتماد تصریح کرد: من بیش از شش ماه است که هیچ گفتوگو و یادداشتی به نام خود منتشر نکردهام دلیل آن نیز این بود که به این نتیجه رسیدم، نوشتن یا بیان برخی نکات موجب رنجش خاطر دوستان میشود لذا بهتر است مدتی سکوت کنم. بلکه حساسیتهای آنان کمتر شود. الان هم هنوز تصمیم ندارم که به وضع گذشته برگردم.عبدی درباره اینکه چرا با وجود به قدرت رسیدن روحانی هنوز گشایش سیاسی چشمگیری ایجاد نشده میگوید: آیا مسئولیت آن را باید متوجه دولت کرد؟
تا چه حد خواست رایدهندگان اولیه به روحانی تحقق این هدف بوده است؟ متاسفانه عدهای که رسانه دارند، گمان میکنند مردم همان چیزی را میخواهند که آنها بیان میکنند. مگر موتور رای دادن به روحانی از شمال تهران یا از طبقه متوسط رو به بالا شروع شد که وظیفه گشایش چشمگیر سیاسی را برای دولت تعریف کرده باشیم؟ حتی اگر این وظیفه و هدف بسیار مطلوب هم باشد.
وی همچنین درباره تخطئه احمدینژاد و میراث وی، مجددا اصلاحطلبان را مورد سرزنش قرار داد و با نابخرد خواندن آنها گفت: آنان که گمان میکردند آن دولت از لپلپ بیرون آمده، به بیراهه رفتند. نه بیرون آمدنش از دل اصلاحات و نه تداومش در سال 88 و نه رفتارش در این هشت سال اتفاقی نبوده و موجب رفع مسئولیت از دیگران نمیشود.
اگر دیگران (اصلاحطلبان) که این همه ادعا دارند هیچ نقشی در این اتفاقات نداشتند، بهتر است همه ادعای خود را پس بگیرند و اقرار کنند که نیروهایی ضعیف و فاقد اثرگذاری هستند و اگر این ادعا را پس گرفتند، به تبعات آن نیز ملتزم باشند.
عبدی میگوید: رفتار غلط نیروهای اصلاحطلب و نابخردی آنان در سالهای 84 و 88 و حتی پیش از آن، یعنی از سال 81 منشا این مشکلات بوده است. مساله مملکت احمدینژادها نیستند، مساله مملکت اصلاحطلبان هستند که باید هشت سال بگذرد تا به اشتباه سال 84 اقرار کنند ولی هنوز هم نمیگویند که آن اشتباه راهبردی بود یا تاکتیکی؟ و باید چهار سال دیگر هم درباره اشتباهات 88 سخن بگویند و هشت سال دیگر هم درباره اشتباه سال 92! و معلوم نیست که چگونه میتوان با این اشتباهات سخن از تجربه احمدینژاد زد؟
دو کلمه هم از روباه پیر
کیهان منتشر کرد : نخستوزیر رژیم انگلیس با استبدادی خواندن نظام ایران گفت تحت تاثیر انتخابات دولت جدید ایران قرار نگرفته است.به گزارش رویتر، دیوید کامرون در جریان سفر به فلسطین اشغالی و ضمن سخنانی در پارلمان رژیم صهیونیستی، جمهوری اسلامی را نظامی استبدادی خواند و با اشاره به انتخاب حسن روحانی در انتخابات امسال گفت: من تحت تاثیر دولت جدید ایران قرار نگرفتهام.
رژیم انگلیس تا سال 1948، فلسطین را در اشغال خود داشت اما در این سال ضمن تبانی با صهیونیستها، زمینه تاسیس رژیم نامشروع صهیونیستی را فراهم کرد. به عبارت دیگر، رژیم انگلیس از متهمان اصلی نقض کامل بالغ بر 6 میلیون شهروند فلسطینی محروم از حق حاکمیت ملی است.نخستوزیر انگلیس ضمن اشاره به حمایت لندن از سیاستهای اشغالگرانه این رژیم گفت: یک ایران هستهای تهدیدی برای منطقه و کل جهان است من در نگرانیهای اسرائیل نسبت به برنامه هستهای ایران سهیم هستم.
واشنگتن پست: بشار اسد برنده بحران اوکراین است
به گزارش کیهان، واشنگتن پست، بشار اسد را برنده بحران اوکراین توصیف کرد.این روزنامه با اشاره به بنبست پیشآمده میان روسیه و آمریکا نوشت: جنگ در سوریه تنها یکی از موارد مورد بحث در خاورمیانه است که از تضاد منافع آمریکا با رقیب روزهای جنگ سرد پرده برمیدارد. البته این روزها اوکراین هم به این موارد اختلافی اضافه شده است.
مذاکرات هستهای با ایران و پرونده صلح خاورمیانه که هر دو از اولویتهای دستگاه دیپلماسی باراک اوباما هستند به میزان بسیار زیادی به همکاریهای مسکو با واشنگتن ارتباط دارند. در چند ماه اخیر دو کشور عراق و مصر که سابق بر این متحدان منطقهای آمریکا به حساب میآمدند قراردادهای تسلیحاتی بسیار مهمی با مسکو امضا کردهاند.این روزنامه میافزاید: اگر تا پیش از داستان اوکراین، روسها اندک نیتی برای کمک به آمریکا در پرونده سوریه داشتند اکنون دیگر از همان روزنه کوچک امید هم خبری نیست چرا که مسکو به هیچ وجه خواهان تقدیم کردن پیروزی به اوباما در این بازه زمانی نیست.
واشنگتن پست معتقد است: «بشار اسد خود را برای برگزاری انتخابات در ماه ژوئن مهیا میکند. انتخاباتی که بر مبنای قانون اساسی موجود در این کشور برگزار خواهد شد.مقامهای دولتی سوریه دایماً تأکید میکنند انتخابات در موعد مقرر خود برگزار خواهد شد و بشار اسد هم قطعاً در این انتخابات شرکت خواهد کرد.به نظر میرسد که بشار اسد باز هم میتواند پیروزی در انتخابات را تکرار کند. به نظر میرسد که در حالی که روسیه همچنان پشت بشار اسد را خالی نکرده است، توجه آمریکاییها از پرونده سوریه منحرف شده است.»
همه اموال و املاک دانشگاه آزاد از بیتالمال فراهم شده است
کیهان در خبری دیگر منتشر کرد : موال و املاک دانشگاه آزاد متعلق به بیتالمال است و آقای هاشمی نمیتواند بهعنوان مالک این دانشگاه سخن بگوید.در پی انتشار اظهارات هفته گذشته هاشمیرفسنجانی مبنی بر اینکه نظام شاه نتوانست حسینیه ارشاد را به خاطر اساسنامه محکم آن تصاحب کند اما جمهوری اسلامی قویتر بود و دانشگاه آزاد را تصاحب کرد، روزنامه وطن امروز نوشت: این نگاه تملیکی نسبت به اموال و نهادهای متعلق به بیتالمال در گذر زمان آثار و تبعات ویرانگرش را در بحث آقازادهپروری و انتفاع از اموال دانشگاه به روشنی بروز داد...
از آغاز فعالیت و گسترش دانشگاه آزاد ریز و درشت فعالیتهای دانشگاه به طور مشخص با امکانات دولتی و با استفاده از بیتالمال انجام میگیرد حتی محل پرداخت حقوق رئیس و کارکنان وقت نیز از محل کمکهای دولتی بوده است. لذا ماهیتاً این دانشگاه از همان ابتدا متعلق به بیتالمال بوده است و ادعای تعلق آن به هیئت مؤسس یا هر شخص و نهاد دیگری ادعایی غیرحقوقی و غیرمسموع است.
نویسنده خاطرنشان کرد: نگاهی گذرا بر املاک دانشگاه آزاد مستنداً نشان میدهد این املاک عموماً یا از محل زمینهای عمومی یا وقفی است که اصالتا به خاطر تعلق دانشگاه آزاد به بیتالمال این املاک به آن تعلق گرفته است.ساخت و سازهای گسترده دانشگاه آزاد نیز چنین شرایطی داشته است. برداشت یک مؤسسه آزاد متعلق به هیئت مؤسس نسبت به دانشگاه آزاد یک برداشت غیرحقوقی- غیرشرعی است که با مبانی فقهی و حقوقی منافات انکارناپذیری دارد طبیعی است مرور زمان، گسترده شدن تدریجی فعالیتها یا پرداخت مالیات به حکومت هیچ حقی را برای هیئت مؤسس درباره تصاحب معنایی یا مالی آن ایجاد نمیکند.
یادآور میشود به اعتبار ملوکالطوایفی شدن مدیریت دانشگاه آزاد در بیش از 2 دهه امتناع این مدیریت از نظارت مجلس و دولت (وزارت علوم) و همچنین تلاش جریان حاکم بر این دانشگاه برای فامیلی و اختصاصی کردن دانشگاه آزاد تحت عنوان نچسب وقف، موضوع به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع شد تا سر و سامان تازهای به وضعیت حقوقی- مالی و اداری این دانشگاه تحت نظارت شورا داده شود.اموال دانشگاه آزاد بالغ بر 250 هزار میلیارد تومان اعلام شده است.
گلآلود کردن فضای سیاسی برای کتمان ضعف عملکرد اقتصادی
کیهان نوشت: آیا دولت رویکرد فرافکنانه را در پیش میگیرد؟ به نظر میرسد گلآلود کردن فضای سیاسی و فرهنگی از سوی برخی مسئولان دولتی، برای پاسخ ندادن درباره عملکرد نامطلوب اقتصادی است.سایت جهان نیوز ضمن طرح این دغدغه که برخی دولتمردان با عوض کردن زمین بازی دنبال فرافکنی مشکلات اقتصادی و ایجاد چالش سیاسی و فرهنگی با سایر قوا و نهادها هستند، مینویسد؛ مردم این سیاست نخنما شده را پیش از این در دوره اصلاحات تجربه کردهاند.
این سایت ادامه میدهد: گلآلود کردن آب یا به بیان دیگر فضای سیاسی کشور، یادآور این حکایت است که بسیاری مواقع، افراد آب را گلآلود نمیکنند تا از آن ماهی بگیرند، بلکه این کار را برای دیده نشدن عمق کم و نیز ضعفهای کارشان انجام میدهند.
ضعفهایی که بیش از همه ناشی از سیاست غلط و برخلاف اصول کلی انقلاب اسلامی، بیبرنامگی و عاری بودن از پشتوانه نظری است... با توجه به عملکرد نامطلوب دولت در عرصه اقتصاد و ناهمخوانی آن با وعدههای داده شده، طبیعتا دولتمردان دوست ندارند رویکرد اقتصادی خود را در معرض انتقاد بگذارند و آنچنان که نشان دادهاند از نقد آن آشفته و در پی انحراف مسیر نقدها خواهند بود.
کری: ایران باید تصمیم بسیار سختی درباره برنامه هستهای خود بگیرد
کیهان در خبری منتشر کرد : وزیرخارجه آمریکا گفت ایران برای توافق نهایی با گروه 5+1 باید تصمیمات بسیار سخت و دشواری را درباره برنامه هستهای خود بگیرد.
به گزارش خبرگزاری فرانسه جان کری که در یکی از کمیتههای تخصیص بودجه سنا سخنرانی میکرد، تصریح نمود: «ایران در مذاکرات با تصمیمهای بسیار دشواری مواجه است. ما معتقدیم که در مسیر درستی قرار داریم، اما نمیدانم نتیجه نهایی چه زمانی و به چه شکلی حاصل خواهد شد.»وی در ادامه افزود: «ایران تصمیمهای بسیار دشواری را پیش رو دارد.
تصمیمهای بسیار مشکلی که باید در جهت همراهی با استانداردهای بینالمللی و به منظور ایجاد اطمینان درباره صلحآمیز بودن برنامه هستهای خود اتخاذ کند.»
وی گفت: با همپیمانان آمریکا دیدار کرده به طور واضح اعلام کردهایم که راه تجارت با ایران باز نیست و آنها نیز این مسئله را پذیرفتهاند.افرادی از این کشورها به ایران سفر کردهاند اما هیچ قراردادی بسته نشده است.کری میگوید: ساختار تحریمها هیچ تغییری نکرده است.تیرماه سال آینده مدت توافق موقت ژنو به پایان میرسد.
هیئت مذاکرهکننده ایرانی در توافق ژنو پذیرفت که ضمن توقف غنیسازی 20 درصد، تمام 196 کیلوگرم ذخایر اورانیوم 20 درصد غنیسازی شده را رقیق یا اکسید کند و همچنین ضمن توقف پیشرفت فعالیتهای راکتور آب سنگین اراک، سانتریفیوژ جدیدی نیز در نطنز و فردو نصب نکند. با این وصف اظهارات کری مبنی بر اینکه ایران در توافق نهایی باید تصمیماتی دشوار بگیرد قابل تأمل است.
کمک 50 میلیاردی دولت به ابتکار برای پرداخت حق کشف
خراسان نوشت: بر اساس پیشنهاد حجتی وزیر جهاد کشاورزی و تصویب روزهای اخیر هیئت وزیران، مقرر شده مبلغ 50 میلیارد ریال از محل اعتبارات ردیف ۵۱۰۰۰۰ قانون بودجه سال ۱۳۹۲ کل کشور ذیل عنوان "هزینه های پیش بینی نشده"، بابت پرداخت به باغ داران، کشاورزان و دامداران کشور در زمینه هایی چون حق کشف و دیه در اختیار معصومه ابتکار ریاست سازمان حفاظت محیط زیست قرار بگیرد تا با رعایت قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.
خبر خوش درباره حقوق و مزایای برخی فرهنگیان
خراسان در خبری منتشر کرد : در حالی که بر اساس قانون نظام هماهنگ پرداخت کارکنان دولت مصوب سال 1370، مقرر شده بود حقوق و فوق العاده شغل دارندگان مدارک دکترا و فوق لیسانس که در مراکز آموزشی و تحقیقاتی اشتغال دارند، نباید از 80 درصد حقوق و فوق العاده های کارکنان مشابه مشمول قانون اعضای هیات علمی کمتر باشد، اما در سال 1382 وزارت آموزش و پرورش قیدهایی را برای اجرای این دستور در وزارتخانه فوق ابلاغ کرده بود که با شکایت تعدادی از فرهنگیان، دستگاه قضایی طی روزهای اخیر این ابلاغیه را باطل و لغو آن را به وزارت مذکور اعلام کرده است.
نامه زیباکلام به جیشالعدل درباره مرزبانان ایرانی
ایران نوشت : خبر اول اینکه صاق زیباکلام با انتشار نامهای سرگشاده خطاب به مسئولان سازمان موسوم به جیشالعدل، از آنها خواست تا خشونت را کنار بگذارند و با اتخاذ تصمیمی بزرگ و براساس شهامت و مردانگی، پنج مرزبان ایرانی به گروگان گرفته شده را آزاد کنند.
زیباکلام در بخشی از این نامه که در صفحه فیسبوک وی منتشر شده، «مسئولین جیشالعدل» را خطاب قرار داده و با اشاره به اینکه دست یافتن به حقوق و خواستهای اهل تسنن نه از طریق بازتولید خشونت که از مسیر دموکراسیخواهی ممکن است، نوشت: «تصمیمات بزرگ شهامت میخواهد، کشتن آن <پنج مرزبان> اسیر و بیگناه و تداوم خشونت، نه جسارت میخواهد، نه شهامت. ضمن آنکه بغض و کینه میلیونها ایرانی را برای شما در پی خواهد داشت. در عین حال آزاد نمودن آن پنج انسان بیگناه است که شهامت و مردانگی میخواهد و خدا میداند که این انتخاب دوم چقدر به نفع اهل سنت تمام خواهد شد.»
بان کی مون و اشتون بهانه فشار بر وزارت خارجه
ایران در خبری نوشت : خبر دیگر اینکه سخنان بان کی مون درباره مسائل حقوق بشر در ایران و نیز دیدار اشتون با نرگس محمدی و مادر ستار بهشتی مستمسک جدیدی برای افزایش فشار رسانهای منتقدان دولت بر وزارت امور خارجه شد. در حالی که انتقادات مطرح شده در سخنان دبیر کل سازمان ملل در سالهای گذشته نیز مسبوق به سابقه بوده است، برخی رسانههای متعلق به جریان تندروی منتقد دولت سعی کردند با انتشار گفتوگوهایی این اظهارات را به مماشات دستگاه دیپلماسی دولت یازدهم تعبیر کنند.
کشف اموال جدید بابک زنجانی در هفته گذشته
ایران منتشر کرد : شنیدیم که عضو ناظر مجلس در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی از کشف اموال جدید بابک زنجانی در داخل کشور در هفته گذشته خبر داد و گفت: این پرونده تا زمانی که به آخرین یورو بدهی بابک زنجانی دست یابیم، ادامه دارد.
عزتالله یوسفیان ملا در گفتوگو با خانه ملت، افزود: «تیمهایی از دستگاههای مختلف مأمور شناسایی اموال بابک زنجانی در داخل و خارج از کشور شدند و در حال فعالیت هستند؛ این یک روال عادی در دستگاه قضایی برای رسیدگی به پرونده بابک زنجانی است.»
نظر سایت احمد توکلی درباره حصر
ایران نوشت : با خبر شدیم که سایت الف، متعلق به احمدی توکلی، در مطلبی با اشاره به سخنان مداخله جویانه مقامهای غربی درخصوص وضعیت حقوق بشر در ایران نوشت: آنها هیچ تمایلی به برداشته شدن حصر موسوی و کروبی ندارند، چرا که در آن حالت حرف و انتقادی برای بیان وجود نخواهد داشت. لذا میتوان نتیجه گرفت که آگاهانه به دنبال حل نشدن ماجرا در ایران هستند، تا به این بهانه، بتوانند هرازگاهی ایران را متهم کنند.
ادعای خسارت 97میلیون دلاری از وزارت نفت
به گزارش ایران ، دست آخر اینکه یک مقام مسئول در وزارت نفت خبر داد بجز کاهش درآمدهای نفتی ایران به دلیل توقف سوآپ نفت، تاکنون شرکتهایی که در زمان مسئولیت مسعود میرکاظمی در این وزارتخانه با ایران قرارداد امضا کردهاند، خواستار دریافت بیش از ۹۷ میلیون دلار خسارت از این وزارتخانه شدهاند.
سایت پیام نو با اشاره به تلاشهای میر کاظمی برای کشاندن بیژن زنگنه به مجلس نوشت: این روزها نمایندهای در مجلس جلودار کشاندن زنگنه به بهارستان به بهانه پرونده کرسنت است که خود در جریان موضوع توقف سوآپ نفت و خسارتهای ناشی از آن در نظر منتقدانش در مقام انتقاد قرار دارد. این مقام مسئول وزارت نفت که نخواست نامش فاش شود به پیام نو توضیح داد که ارزیابی این وزارتخانه از خسارتهای ناشی از توقف سوآپ نفت هنوز پایان نیافته و به محض اتمام کار آن، نتایج این ارزیابیها اعلام خواهد شد.
روایت ناطقنوری از هشدارمقام معظم رهبری
قدس در خبری نوشت : حجتالاسلام ناطق نوری رئیس بازرسی ویژه دفتر مقام معظم رهبری در مراسم بیست و هفتمین سالگرد دانشجوی شهید ناصرالدین باغانی گفت: ما مذاکره با 1+5 را انجام میدهیم که البته مقام معظم رهبری اذن دادند و بدون اذن ایشان کسی سراغ مذاکره نمیرود. این مسأله هوشمندانه است و یک «نرمش قهرمانانه» در مذاکره دنبال میشود، اما در دام توطئه دشمن نمیافتیم.
رئیس بازرسی ویژه دفتر مقام معظم رهبری افزود: وزارت خارجه هم سیر تا پیاز مذاکرات را با مقام معظم رهبری در جریان میگذارد، البته هشدارهایی هم ایشان میدهند که مراقب و مواظب و هوشیار باشند. دشمن هوشیار است، اما شما باید هوشیارتر باشید.
دیدارهای اشتون از پیش مشخص بود!
قدس اعلام کرد: مایکل مان، سخنگوی مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ضمن اعلام اینکه کاترین اشتون میخواست قطعاً دیدار با سازمانهای مدنی بخشی از برنامه سفر به ایران باشد، گفت: بخوبی مشخص بود این دیدارها طی این سفر رخ خواهند داد. این ملاقاتها هماهنگ شده بودند.
مدیر کم هزینه!
قدس منتشر کرد : باشگاه خبرنگاران: یکی از مدیران وزارت بهداشت با دوچرخه به محل کار خود میرود. این مدیر، دکتر سعید مهدوی مدیرکل آزمایشگاه مرجع سلامت وزارت بهداشت است که به گفته خودش بیشتر روزها فاصله 10 کیلومتری منزل تا محل کار را با دوچرخه طی میکند. مهدوی گفته است من حتی 14 طبقه وزارت بهداشت را پیاده بالا میروم.
مفتی های عجیب
قدس منتشر کرد : «صالح الفوزان» مفتی وهابی سعودی در جدیدترین فتوای خود ارایه سلف سرویس و میز اوردر در رستورانها را حرام دانست. الفوزان برای فتوای خود این طور استدلال کرده که در خرید و فروش باید مورد معامله مشخص باشد و نوع غذایی که افراد در رستورانها می خورند باید به طور دقیق مشخص شود.
احتمال آزادی 5 مرزبان ایرانی
قدس در خبری اعلام کرد : عوض حیدرپور عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: احتمال آزادی 5 مرزبان ایرانی تا پیش از عید نوروز قوت گرفته است
باید مفصل توضیح بدهم
قدس در خبری منتشر کرد : علی یونسی مشاور رئیسجمهور در امور اقوام و اقلیتهای دینی در حاشیه مراسم ختم پدر الهام امینزاده در پاسخ به پرسشی مبنی بر احتمال تشکیل معاونت اقوام ریاست جمهوری گفت: من در قالب یک سوال نمیتوانم جواب بدهم و باید مفصل در این مورد توضیح داده شود.
پیک دانش آموزی بخش خصوصی!
قدس نوشت : علی زرافشان معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: چند سالی است آموزش و پرورش کار تولید پیکهای شادی را به شکل متمرکز انجام نمیدهد و برخی مراکز آموزش خصوصی اقدام به تولید مجموعههایی کردند که آن را در اختیار دانشآموزان قرار میدهند.
انتقاد از مسؤولان وزارت خارجه
قدس منتشر کرد : حجتالاسلام محمدرضا تویسرکانی مسؤول نمایندگی ولی فقیه در بسیج در خصوص واکنش رئیس دستگاه قضا به دیدار مسؤول سیاست خارجی اتحادیه اروپا با محکومان فتنه 88 گفت: متاسفانه مسؤولان وزارت خارجه در این خصوص واکنش خاصی نشان ندادند و متاسفانه نهادهای مرتبط با این قضیه هم موضع انفعالی از خود نشان دادهاند.
لزوم پاسخ قاطع روحانی به بان کی مون
قدس در خبری نوشت : اسماعیل کوثری نایب رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس در واکنش به اظهارات مداخلهجویانه دبیرکل سازمان ملل و با تأکید بر اینکه رئیسجمهور باید قوی و محکم پاسخ تهمتهای وارد شده را به دولتش بدهد، گفت:اگر رئیسجمهور و یا سخنگوی دولت پاسخ مورد انتظار را به این تهمتها ندهند، این شائبه را به ذهن متبادر میکند که روحانی پیش از انتخابات ریاستجمهوری مذاکرات و صحبتهایی را در این زمینه با آمریکاییها داشته، مگر اینکه قاطعانه بیایند این مورد را تکذیب کنند.
تعجب باروفس از «آرگو»
قدس منتشر کرد : جردن باروفس قهرمان المپیک لندن در وزن 74 کیلوگرم کشتی گفت: پیش از حضورمان در جام جهانی سال گذشته در تهران، فیلم «آرگو» را دیده بودم و از سفر به ایران می ترسیدم، اما وقتی به ایران رسیدیم چیز دیگری دیدیم.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد