به گزارش ایسنا، کمال الدین سجادی در نشستی خبری در مورد اینکه به نظر میرسد تیم احمدینژاد در حال حاضر برای فعالیت در انتخابات مجلس آتی در حال برنامهریزی است و آیا امکان دارد آنها در این عرصه با اصولگرایان همکاری داشته باشند و اتحادی بین این دو صورت بگیرد، گفت: دولت احمدینژاد یک چیزهای مثبت و یک چیزهای منفی داشت و ایشان شاید یک تفکر و اندیشه را نمایندگی میکردند. تفکری که با تفکرات اصولگرایان شاید تطابق نداشته باشد. نظر جبهه و رییس جبهه این است که این تفکر جایگاهی در فضای فعلی کشور و آینده سیاسی کشور ندارد. این تفکر تمام شده است.
این فعال سیاسی اصولگرا همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا جبهه پایداری نیز جزو اندیشه احمدینژاد محسوب میشود و با این اندیشه همسویی دارد؟ گفت: جبهه پایداری به تازگی مرامنامهای را منتشر کرده که با مطالعه آن میتوان دید که چقدر با تفکر احمدینژاد منطبق است .
سجادی گفت: به نظر میرسد که منطبق نیست و خود سخنگوی جبهه پایداری نیز این موضوع را رد کرده است.
فشار منگنه روسی- غربی بر کی یف
ادامه نآرامی ها در اوکراین و کشیده شدن دامنه اعتراضات در این کشور اروپای شرقی به مناطق جنوبی و شرقی با اکثریت روس زبان در روزهای اخیر بعد تازه ای یافته است و حضور مستقیم ماموران امنیتی امریکا در کی یف موجب تشدید تنش های مرتبط با آن در دو بعد داخلی و خارجی شده است.
به گزارش ایرنا آشکار شدن رد پای آمریکایی ها در تحولات جاری اوکراین چیز تازه ای نیست به طوری که ویکتوریا نولاند سخنگوی وزارت امور خارجه کاخ سفید پیش تر به طور علنی اذعان کرد که واشنگتن برای براندازی دولت ویکتور یانوکوویچ رییس جمهور سابق اوکراین پنج میلیارد دلار سرمایه گذاری کرده است.
حال به نظر می رسد که به موازات تثبیت نیروهای سیاسی غربگرای اوکراین برای ساختارهای قدرت در این کشور و جابجایی جغرافیای اعتراضات در این جمهوری شوروی سابق از مناطق مرکزی و غربی به مناطق شرقی و جنوبی هم مرز با روسیه، بحران کی یف دستخوش تغییرات تازه ای می شود.
انتشار این گونه گزارش های خبری در شرایطی که فضای سیاسی حاکی بر شرق اروپا و منطقه بالتیک به دلیل تقویت حضور نظامی ناتو به فرماندهی آمریکایی ها در مرزهای اوکراین از یک سو و تهدید مسکو به تشدید قدرت بازدارندگی خود در بلاروس و کریمه به شکل استقرار موشک های تاکیتیکی اسکندر و جنگنده های سوخو از سوی دیگر ملتهب شده است، دال بر افزایش احتمال رویارویی مسکو و غرب بر سر کی یف می باشد.
رمال مشهورآزاد شد
رمال مشهور که چند سال پیش بازداشت شده بود، آزاد شد.عباس غفاری که گفته می شود در بدنه اجرایی کشور یعنی در دولت قبل نفوذ کرده بود، از حدود سه سال پیش (اردیبهشت سال 90) در زندان به سر میبرد.
اعتماد نوشت: یک ماه بعد از بازداشت غفاری در سال 90، احمدینژاد در پاسخ به خبرنگاران گفت: اونها رو که دستگیر کردن، خیالشون راحت شد، ول کنید دیگه. بذارید دولت به کارش برسه. یعنی آن سفینهای هم که فرستادیم بالا، کار جنها بود؟البته مرداد ماه 90، سخنگوی قوهقضاییه در کنفرانس مطبوعاتی گفته بود: «دو جنگیر دولتی» بازداشت شدهاند و برای این افراد کیفرخواست و قرار مجرمیت صادر شده و پرونده آنها در حال رسیدگی است.
اردیبهشت ماه پارسال، محسنیاژهای، سخنگوی قوه قضاییه در پاسخ به پرسشی درباره آزادی یک جنگیر که به نظر عباس غفاری بوده، گفت: این فرد مدت دو سال در زندان بود و حتی یک روز هم مرخصی نرفته است. برخلاف آنچه اعلام شده این فرد نه آزاد شده و نه به جایی منتقل شده است بلکه بعد از دو سال از مرخصی بهرهمند شده است.
پیشگویی مرسی درباره السیسی
در پی نامزد شدن رسمی عبدالفتاح السیسی در انتخابات ریاست جمهوری مصر،«محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده این کشور در اظهاراتی اعلام کرد: السیسی با آرای بالایی در انتخابات پیروز می شود اما دوره ریاست جمهوری اش را به پایان نمی رساند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد