به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی گروه بینالمللی توسعه پایدار، در ابتدای این نشست که با حضور پروفسور نسرین معظمی (مشاور عالی سازمان نظام پزشکی کشور و گروه بینالمللی توسعه پایدار و استاد بیوتکنولوژی)، دکتر محمود فاضل (نایب رییس شورایعالی سازمان نظام پزشکی کشور)، علی جوادی پویا (مشاور عالی رییس کل سازمان نظام پزشکی کشور و مدیرعامل گروه بینالمللی توسعه پایدار)، دکتر داوود امی (معاون آموزشی و پژوهشی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر احسان شمسی (مدیر ترویج اخلاق پزشکی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر بهروز عباسی (مدیر آموزش همگانی سازمان نظام پزشکی کشور)، دکتر عزیزاله کمالزاده (مشاور شرکت تتراپک)، دارا دربندی (سخنگوی برنامه جهانی غذا)، دکتر شیما نقوی (سرپرست ادارهی روابط آموزشی و پژوهشی خارج از کشور سازمان نظام پزشکی کشور)، سوزان کیانی (مسوول امور و خدمات بازاریابی شرکت تتراپک) و یلدا اشتری (دستیار واحد اطلاعرسانی برنامه جهانی غذا) برگزار شد، موارد توافق شده جلسه نخست شیر و تندرستی در دفتر شرکت تتراپک، مورد بررسی و بازنگری قرار گرفت:
-برگزاری کمپینهای مشترک با سازمان نظام پزشکی و افراد دستاندرکار.
-برگزاری نشستی برای ایجاد فرصتهای جدید در دانشگاههای علوم پزشکی برای اطلاعرسانی فواید شیر به دانشجویان.
-طراحی برنامهای برای پزشکان در جهت آگاهسازی آنها و مراجعانشان درباره شیر.
-اطلاعرسانی و ایجاد کمپینهای «شیر برای زندگی» توسط سازمان نظام پزشکی.
-احیای کمپین «شمس» (شیر، محیط زیست، سلامت)، با همکاری سازمان نظام پزشکی و سازمان محیط زیست.
در ادامه این نشست که بر مبنای ایجاد کمیتهای چهارجانبه، متشکل از سازمان نظام پزشکی کشور، برنامه جهانی غذا، شرکت تتراپک و گروه بینالمللی توسعه پایدار، برگزار شده بود، مقرر شد موضوعات زیر عملیاتی گردند:
-تعیین جامعه پزشکان عمومی، متخصصان اطفال، دندانپزشکان و متخصصان ارتوپدی به عنوان جامعهی هدف برای آموزشهای اولیه.
-برگزاری کارگاههای آموزشی برای پزشکان مناطق مختلف بهویژه متخصصان تغذیه، در راستای ترویج فرهنگ مصرف شیر با توزیع بستههای تبلیغاتی رایگان.
-فرهنگسازی و درگیر کردن اذهان عمومی با این مفهوم که «ترویج تغذیه با شیر بخشی از مسوولیت اجتماعی سازمانهای مرتبط است». (با استفاده از ظرفیت و نفوذ سازمان نظام پزشکی در رسانهها).
-به اشتراک گذاردن مفهوم ترویج تغذیه با شیر با وزارت آموزش و پرورش، سازمان هلال احمر و وزارت ارشاد به عنوان متولی فرهنگسازی در بخش عمده کشور و استفاده از ظرفیت نظام پزشکی در کنشگری مذکور.
-تدوین و ترویج برنامههای حضوری، نرمافزاری و مکاتبهای با همکاری سازمان نظام پزشکی و وزارت ارشاد.
-تدوین و انتشار بروشورهای رایگان در اماکن و وسایل نقلیه عمومی.
-فرهنگسازی از طریق شبکههای اجتماعی و ساخت تیزرهای تلویزیونی.
-همکاری با شهرداری مناطق، فرهنگسراها و کانونهای پرورش فکری.
-استفاده از ظرفیتهای گروههای مختلف چون روحانیان، هنرمندان، ورزشکاران و اساتید دانشگاه در ترویج تغذیه سالم با محوریت شیر و طراحی کمپینهای مختلف برای جوامع هدف.
-اصلاح سبد غذایی بهویژه در اطفال و نسلهای آینده با توجه به اهداف هزاره سوم.
-همکاری با سازمان نظام پزشکی برای ترویج مصرف روزانهی شیر غنیشده با میکروآلگ در جزیره قشم و طراحی تحقق اهداف بلندمدتتر برای ترویج آن در افغانستان، عراق و کشورهای آسیای میانه (با راهبری و هدایت خانم پروفسور معظمی).
-برگزاری سمینار برای ترویج شیر غنیشده با میکروآلگ -به عنوان یک ارزش افزوده- با حضور تولیدکنندگان شیر و آبمیوه (با راهبری و هدایت خانم پروفسور معظمی).
-همکاری با شرکتهای تولیدکننده شیر برای ترویج تغذیه با شیر سالم.
-آموزشدهی به کودکان در مدارس با الهام از طرحهایی مانند پلیس مدرسه.
-برگزاری پنج کنفرانس توسط برنامه جهانی غذا با ظرفیت مجموعاً هزار تا هزار و 500 نفر، همراه با در نظر گرفتن امتیاز بازآموزی برای پزشکان و تبلیغ شیر به عنوان نوشیدنی سالم.
-استفاده از ظرفیت همایش پزشک و ورزش (به تاریخ مهرماه 1393).
-در هر مرحله از اجرای این تفاهمنامه، طرفین حق دخالت دادن اسپانسرها را به شرط موافقت دیگر اعضا، خواهند داشت.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر