دوست یا دشمن بودن این کشورها با آمریکا در تعیین نوع احساس آنها بسیار موثر بوده است. آنطور که فارس گزارش داده، حس مردم لبنان نسبت به سفارت آمریکا حالتی از خوف و رجاست.
برخی مردم این کشور از آن به عنوان علت تمام شرها و محل جاسوسی یاد میکنند و برای برخی دیگر خانه امید و فتح باب ثروت و آینده تضمین شده است.
جای تعجبی ندارد که بدانیم مردم سوریه فقط یک برداشت نسبت به سفارت آمریکا دارند: «محلی برای توطئه». صفهای طولانی از صبح زود برای اخذ روادید آمریکا، ذهنیت دیگری است که مردم سوریه نسبت به این مکان دارند.
آنطور که این روزنامه نوشته در ایران، سفارت آمریکا یک صفت همیشگی دارد و آن «خانه شیطان بزرگ» است. مردم سرزمین هند آن را همچون معبدی میبینند که گاهی از آن بدرستی مراقبت نمیشود.
پاکستانیها آن را جزو گرانترین ساختمان میدانند که کارش در بین بازار و همچنین مرزها جریان دارد. (در اشاره به ذهنیت مردم پاکستان نسبت به بمباران مناطق مرزی توسط هواپیماهای بدون سرنشین آمریکایی)
سفارت آمریکا در ذهن مردم چین، مثل پادگان نظامی است که نباید به آن نزدیک شد یا عکس گرفت، زیرا همه چیز علیه توست.
به باور روسها سفارت آمریکا همچون زیردریاییهای محکمی میماند که نفوذ به آن غیرممکن بوده و دوربینها و حسگرهای صوتی نامرئی در آن فراوان است.
از نگاه مردمان آمریکای لاتین، سفارت آمریکا محلی است که باید در زمان کودتاهای ارتش و باندهای مواد مخدر، مصون از آسیب بماند.
شاید جالبترین این موارد مربوط به فلسطین اشغالی (رژیم صهیونیستی) باشد که آن بخشی از ساختمان هیأت وزیران محسوب میشود.
حسین خلیلی - گروه بینالملل
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد