
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
خرید آپارتمان
آقایی گفته است: اگر برای همسرم آپارتمانی بخرم و هنگام خرید بهصورت شفاهی به او بگویم این بابت مهریهات است، آیا بعدا میتوانم آن را بهعنوان مهریه حساب کنم یا خیر؟
اگر قصد واقعی شما از خرید آپارتمان برای همسرتان این باشد که آپارتمان را بابت بخشی از مهریه وی حساب کنید، باید موضوع را به صورت رسمی و قانونی ثبت یا اعلام کنید تا در آینده موجب بروز اختلاف یا چالشی نشود؛ زیرا ممکن است در زمان وقوع اختلاف احتمالی میان شما و همسرتان، ایشان مدعی شود آپارتمان را از باب هدیه و هبه یا به ازای بدهکاری شما یا بنا به سایر جهات معاملاتی دریافت کردهاند. درهرصورت اگر در آینده نیز بتوانید به هر یک از طرق و ادله قانونی ثابت کنید قصد شما از خرید آپارتمان برای همسرتان پرداخت بخشی از مهریه او بوده یا اینکه ایشان به این مساله اقرار کند، حکم قضایی براساس قصد واقعی ثابتشده شما صادر خواهد شد.
رسیدگی به قتل
شخصی عنوان کرده است: چرا در دادگاههای ایران حق را به قاتلان میدهند. چندی پیش فرزند سربازم با ضربات چاقوی فردی کشته شد. با گذشت شش سال از مرگ او، هنوز بلاتکلیف هستیم و بهدلیل اینکه تمکن مالی نداریم، کسی پاسخ ما را نمیدهد.تکلیف چیست؟
گرچه ممکن است در مواردی نادر و بنا بهدلایل مختلف عمدی یا سهوی در روند صحیح دادرسی ایرادات یا اخلالی وجود داشته باشد ولی به این معنی نیست که بگوییم در دادگاههای کشور به نفع قاتلان یا مجرمان رای میدهند. رسیدگی به پروندههای حقوقی و کیفری بخصوص موضوع مهمی مانند قتل عمد، بسیار حساس، فنی و دارای ویژگیهای اساسی و ممتاز نسبت به دیگر پروندههاست. ممکن است برای کشف حقیقت و اجرای عدالت روند دادرسی با کندی و تاخیر انجام شود اما در هر صورت اگر ادعای شما در رسیدگی نکردن دقیق و عادلانه صحیح و مقرون به حقیقت باشد و در این خصوص مدارک و مستندات متقن و معتبری داشته باشید، میتوانید موضوع را از طریق مراجع عالی نظارتی پیگیری کنید. در آخر ذکر این نکته لازم است که مطابق اوامر شرعی و اخلاقی بهتر است در مقوله قتل عمد،عفو و بخشش متهم را بر قصاص و انتقام از او برتر و ارجح بدانیم؛ بنابراین برادرانه به شما توصیه میشود با عفو متهم به قتل فرزند خود، موجبات شادی روح فرزندتان و رضایت خداوند را فراهم کنید.مسلما آثار مثبت این اقدام در جامعه نمودار و پایدار خواهد بود.
مزاحمت تلفنی
شخصی مطرح کرده است: به اتهام مزاحمت تلفنی به پرداخت 200 هزار تومان جزای نقدی محکوم شدهام و بهدلیل فقر و وضع سخت معیشتی، توانایی پرداخت آن را ندارم و اگر نپردازم باید به زندان بروم که در آن صورت برای خود و خانوادهام پیامدهای بسیار منفی خواهد داشت. تکلیف من چیست؟
در پاسخ باید گفت اگر موفق به کسب رضایت از شاکی خود و تقاضای تجدیدنظر در رای صادره نشدهاید، میتوانید با مراجعه به موسسات خیریهای که برای کمک به افرادی مانند شما تاسیس شده است، مشکل خود را حل کنید.
اما اگر باز هم موفق به حل مشکل خود نشدید، از طریق تماس با روزنامه، شماره تلفن نگارنده را گرفته و تماس بگیرید تا پس از ارسال مدارکی که ادعایتان را ثابت کند، مبلغ موردنظر از طرف شما و از سوی نگارنده به حساب اجرای احکام مربوط واریز شود.
فرشید رفوگران
وکیل دادگستری
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد