محمدجواد نیکوکار - مسئول فنی و تولیدکننده اولین پرینتر سه بعدی ایرانی گفت: این پرینتر سه بعدی که مهندسی معکوس یک نمونه خارجی است، قابلیت تولید نمونه های آزمایشی در صنایع مختلف را دارد.
این پژوهشگر افزود: پرینترهای سه بعدی در ماکت سازی و ساخت نمونه های ساختمانی و سازه ها، طراحی و ساخت روبات های آزمایشگاهی، نمونه اولیه جواهرات و زیورآلات و همچنین ساخت تندیس و مجسمه جهت خلق آثار هنری و کاراکترها مورد استفاده قرار می گیرد.
وی افزود: طراحی نمونه های آزمایشگاهی با هر نرم افزاری در صنایعی مانند قالب ریزی، نمونه سازی سریع، معماری، روباتیک، مکانیک،مهندسی صنایع ،کفش سازی، قطعه سازی و... امکانپذیر است.
«نیکوکار» گفت: دقت دستگاه پرینتر سه بعدی رومیزی صد میکرون است و مواد مورد نیاز این دستگاه برای چاپ نمونه های سه بعدی از پلاستیک فشرده است که منجر به تولید قطعات آزمایشی با سرعت و کیفیت بالا می شود.
وی افزود:دستگاه پرینتر سه بعدی که در عرض 9 ماه تولید شده است درحال حاضر در سایت مرجع پرینترهای سه بعدی به عنوان اولین پرینتر سه بعدی ایرانی ثبت شده است.
این پژوهشگر شرکت کننده در نمایشگاه تجهیزات ساخت داخل، گفت: ما اکنون توانسته ایم با یک سوم قیمت پرینترهای سه بعدی خارجی این دستگاه را تولید و تجاری سازی کنیم.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد