مدیر رادیو نمایش عنوان کرد: بدون شک در تمام برنامهها متن حرف اول را میزند. به همین دلیل تلاش کردیم در چهار فصل از چهار استاد متبحر این حوزه تجلیل کنیم. وظیفه ما در حوزه مدیریت جهادی این است که بتوانیم حداقل در حوزه ثبت و ضبط متن نیز فعالیت کنیم. با راهاندازی دفتر ادبیات نمایشی به مدیریت نادر برهانیمرند این عزم جزم شده است.
وی افزود: ما حتی بهمنظور رقابت بین نویسندگان به متون خارجی نیز رجوع کردیم اما در نظرسنجیهایی که انجام دادیم، بیش از 70 درصد مخاطبان متنهای ایرانی را میپسندیدند بنابراین از همه نویسندگانی که دست به قلم دارند، توانایی نوشتن دارند و میتوانند حوزه نمایش را تقویت کنند، دعوت میکنیم که متنهای خود را ارسال کنند و پیشنهادهای خود را به ما بدهند. در بخشی از این مراسم محمد چرمشیر، نمایشنامهنویس نیز خاطرهای از زمان ورودش به رادیو و برگزاری امتحان توسط خسرو حکیمرابط بازگو کرد و گفت: آن سال درس اولی که از آقای حکیمرابط آموختم، این بود که باید زندگی را مقدم بشماریم و زندگی کردن را بلد باشیم. دومین درسی که به ما یاد داد معلمی بود، چون بلد بود معلمی کند.
چرمشیر به نمایندگی از 29 نفری که در آزمون حکیمرابط شرکت کردند و پذیرفته شدند خطاب به استادش گفت: همیشه مدیون شما هستیم.

نصرالله قادری، نمایشنامهنویس و دیگر شاگرد حکیمرابط نیز که در این مراسم حضور داشت، گفت: ما فرصت نداریم همدیگر را خوب ببینیم و خوب بشنویم و این فرصت از ما پیرشاگردان دریغ میشود. بیش از هر چیز از استاد حکیم رابط آموختم، چگونه آدم باشم. او برای من نمایشنامهنویسی است که معلم است و معلمی است که نمایشنامهنویس است.
این نمایشنامهنویس افزود: او بیش از هر چیز به ما آموخت که چگونه عاشق باشیم. حکیمرابط نویسنده بیحاشیه و بیجنجالی است که فقط کسانی که شاگردش بودهاند و با او نفس کشیدهاند چهره واقعی او را میشناسند
نادر برهانیمرند، مدیر دفتر ادبیات نمایشی مرکز هنرهای نمایشی رادیو نیز گفت: ما در این دفتر نسبت به سال گذشته 15درصد رشد کیفی داشتیم و ساختارهای متفاوتی را تجربه کردیم. آقای دهقاننیری قول دادهاند به تناسب این کیفیسازی به لحاظ مالی هم به ما کمک کنند.