حجت الاسلام کاظم صدیقی در جمع نمازگزاران تهرانی در دانشگاه تهران در خطبه دوم سخنرانی خود با اشاره به انجام مذاکرات هسته ای بین ایران و 1+5 اظهار داشت: 6 ماه مربوط به توافق ژنو گذشت و هم اکنون دور جدیدی از مذاکرات شروع شده تا به توافق نهایی برسد همان طور که رهبر حکیم فرمودند ما با مذاکره مخالف نیستیم بلکه فعالیت های دیپلماسی جزو ضرورت های کشور است
وی یاد آور شد: باید با هوش و کیاست تاکتیک های مناسبی برای ارتباط و تعامل با کشورهای مختلف انتخاب شود و مذاکره صورت بگیرد.
خطیب نماز جمعه موقت تهران ادامه داد: در مسئله هسته ای هم رهبری هم مردم از اصل مذاکره حمایت کردند. اما الان مذاکرات به شرایط حساسی رسیده است.
وی تاکید کرد: مسئله هسته ای مسئله ای ملی است و آحاد مردم آن را حق مسلم و سرمایه عظیم و یک جهش و امر بازدارنده می دانند و انرژی هسته ای یک حق است که هم به صورت قانونی و وجدانی و هم ملی و دینی داریم چون اسلام نمی پسندد جامعه اسلامی زیر یوغ کافر باشد و اگر بخواهیم این گونه نشود هیچ راهی جز توسعه علم در ابعاد صنعتی و فناوری نیست.
صدیقی با بیان اینکه خطوط قرمز جمهوری اسلامی ایران باید در مذاکرات رعایت شود، بقای تحقیق و توسعه در فناوری هسته ای را جزو خطوط قرمز ایران برشمرد و گفت: این مسئله قابل مذاکره نیست.
خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: صحبت درباره تعداد سانتریفیوژهای ایران هم زیاده طلبی و باج خواهی است و اگر کنار آمدیم نشانه ضعف ما خواهد بود. علاوه بر این سطح غنی سازی باید متناسب با نیازهای کشور باشد و اگر قرار باشد غنی سازی و نیازهای ما را آنها اجازه بدهند به دشمن اعتماد کردن است که شرط کیاست نیست.
وی در عین حال با تاکید بر اینکه استقلال ایران باید در قرارداد ایران و 1+5 در نظر گرفته شود، گفت: ما برده نیستیم و رژیم ارباب رعیتی نیز دیگر در جهان حاکم نیست.
صدیقی در خصوص مسائل فرهنگی جامعه نیز اظهار داشت: وزارت علوم و وزارت آموزش و پرورش باید احساس تکلیف شرعی بکنند چون این کشور، کشور امیر مومنین، قرآن و اهل بیت است و وزارتخانه ها باید در عزل و نصب تدین و تقوا را در راس قرار دهند و درباره مسائل فرهنگی حساس باشند.
وی گفت: در برخی از نقاط شهرها گاهی روسری ها هم برداشته می شود و بی حجابی کامل دیده می شود و انواع بی حجابی در ماهواره و اینترنت به خانه ها راه پیدا می کند. در حالیکه در هیچ کشوری فضای مجازی را آزاد نمی گذارند چون نرم افزارها علاوه بر بعد جاسوسی و امنیتی، مسائل اقتصادی هم دارند و همه باید به قانون عمل کنند. علاوه بر این ما مسلمان هستیم، باید به داد دخترها و جوانان رسید و نباید گذاشت گناه شایع شود.
حجت الاسلام صدیقی توجه همگان را به امر به معروف و نهی از منکر به عنوان یکی از مبانی اسلامی که در قانون اساسی نیز به آن توجه شده است، جلب کرد.(مهر)
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد