هشدار درباره تکرار مشکل کمبود دارو
روزنامه خراسان نوشت: برخی شرکت های وارداتی ثبت کننده داروهای برند اصلی به بهانه های مختلف از جمله بخشنامه های مربوط به شرایط واردات موازی دارو، علی رغم دریافت مجوز ورود اقدام به واردات و ترخیص داروهای ثبتی خود نمی کنند.
بر اساس بررسی های یک نهاد مسئول، طی هفته های اخیربرخی شرکت های وارداتی ثبت کننده داروهای برند اصلی به بهانه های مختلف از جمله بخشنامه های مربوط به شرایط واردات موازی دارو، علی رغم دریافت مجوز ورود اقدام به واردات و ترخیص داروهای ثبتی خود نمی کنند و این موضوع در آینده نزدیک می تواند باعث بروز کمبودهای مقطعی دارو در کشور شود که باید پیش از بروز چنین مشکلی، جلوی آن گرفته و موضوع حل شود.
مجوز هزار میلیاردی دولت به زنگنه
خراسان آورده: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر نوبخت به وزیر نفت، مقرر شده با توجه به مجوز شورای اقتصاد، مجوز سرمایه گذاری از محل منابع داخلی شرکت ملی نفت ایران برای 4 طرح سرمایه ای به استناد ماده 87 قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت صادر و طبق موافقتنامه های متبادله با معاونت برنامه ریزی رییس جمهور، در سقف هزار و 205 میلیارد ریال انجام شود. در این ابلاغیه تاکید شده است که در اجرای طرح های مذکور، رعایت شرایط زیست محیطی الزامی است.
عضو القاعده: ابوبکر بغدادی مزدور آمریکا است
روزنامه کیهان نوشت:«القاعده تردیدی ندارد که «ابوبکر بغدادی» سرکرده داعش عامل سازمان اطلاعات آمریکا CIA است.»نبیل نعیم یکی از سلفیهای مصر که با سرکرده داعش در زندان بوده است در مصاحبه با یک شبکه ماهوارهای، میگوید: «ابوبکر بغدادی که نام اصلی وی «ابراهیم عواد البکری» است مدتها در زندان آمریکاییها در عراق بود، اما ناگهان آمریکاییها در سال 2006 و در حالی که هیچکس مورد عفو آمریکاییها قرار نمیگرفت، او را آزاد کردند. او پس از آزادی به «ابومصعب زرقاوی» سرکرده القاعده در عراق، پیوست و آمریکاییها یک ماه پس از آزادی ابوبکر و پیوستن او به ابومصعب، در یک حمله هوایی ابومصعب و تعدادی دیگر از اعضای القاعده را کشتند.»
نبیل نعیم میگوید؛ «ابوبکر با هر یک از فرماندهان نظامی القاعده در عراق ملاقات میکرد، آمریکاییها چند ساعت بعد او را میکشتند و به همین علت القاعده به شدت نسبت به هویت او تردید داشت و ابوبکر بغدادی را یک عامل «سیا» میدانست که از او برای شناسایی نیروهای القاعده در عراق استفاده میکنند.نبیل نعیم توضیح میدهد که «من هم مدتی در زندان بودم ولی وقتی آزاد شدم محتاج یک لقمه نان بودم. اما همه دیدند که البغدادی یکباره صاحب میلیونها دلار شد و 600 الی 700 خودرو برای هواداران خود خریداری کرد که همه هزینهها با واسطه قطر پرداخت میشد و تسلیح افراد را هم ترکیه بر عهده داشت.»گفتنی است، بعد از حمله رژیم صهیونیستی به غزه که ادعای اسلامخواهی داعش را زیر سؤال برده است، سرکرده تروریستهای اجارهای در پاسخ به این پرسش که چرا برای حمایت از مردم غزه با اسرائیل نمیجنگید؟ گفته بود؛ مأموریت ما جنگ با اسرائیل نیست، مأموریت ما جنگ با مرتدین است! ابوبکر بغدادی توضیح نداده است که این مأموریت از کدام کانون به وی ابلاغ شده است؟!
ایران ساخت موشکهای دوربرد را به حماس آموخته است
کیهان آورده:یک روزنامه صهیونیستی نوشت: حماس با موشکهای دوربرد مناطق دوردست اسرائیل را هدف قرار میدهد.یدیعوت آحارونوت نوشت: موشک شلیک شده از سوی حماس که به برد بیسابقه 110 کیلومتر دست یافته، از سوی ایران به این جنبش واگذار شده است.آحارونوت خاطرنشان کرد: شهرک «الخضیره» برای اولین بار توسط حماس گلولهباران شد. این اولین بار در تاریخ نبرد با فلسطینیان است که این شهرک مورد حمله قرار میگیرد.رسانههای صهیونیستی امروز اعلام کردند: موشک شلیک شده از سوی جنبش حماس به شهرک الخضیره در شمال اسرائیل ساخت سوریه و چین بوده است. حماس با موشکهای ساخت روسیه قاچاق شده توسط ایران الخضیره را هدف قرار داد.
به گفته رادیو رژیم صهیونیستی، منابع نظامی پیشبینی کردند که حماس دارای موشکهای دوربرد است که میتوانند دورترین نقطه در شمال اسرائیل و حتی جولان اشغالی را مورد هدف قرار دهند.ارتش رژیم صهیونیستی با صدور بیانیهای اعتراف کرد: هفت موشک دوربرد شهر بیتالمقدس (مرکز)، الخضیره (شمال اسرائیل)، تلآویو (مرکز)، ریشون لتسیون (مرکز) و رحوفوت و شهرک خدیره در شمال اسرائیل را مورد اصابت قرار دادند. همچنین شبکه دوم تلویزیون رژیم صهیونیستی، برد موشکهای حماس را در تاریخ نبرد با فلسطینیان بیسابقه و غیرمنتظره توصیف کرد.از سوی دیگر وزیر اطلاعرسانی رژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه اسرائیل فلش گفت: بیشتر موشکهای شلیک شده در غزه، ساخت ایران هستند.
از سوی دیگر تایم نوشت: مقامات آمریکایی و اسرائیلی میگویند اثر انگشت تهران بر روی زرادخانه موشکی حماس باقی مانده است.اد رویس رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان آمریکا گفت: چه کسی حماس را توانمند کرده است؟ ایران.ران درمر سفیر اسرائیل در واشنگتن گفت: ایران به تلاش خود برای انتقال موشک به غزه ادامه میدهد. مشخص است که ایران حامی حماس است و جهاد اسلامی یکی از زیر مجموعههای ایران است.وی اضافه کرد: حماس در بحث تسلیحات تنها به خارجیها وابسته نیست. بسیاری از موشکها دستساز است.سفیر اسرائیل در آمریکا ادامه داد: 18 ماه پیش اینگونه نبود و اکثر موشکها از خارج از فلسطین میآمد.
به نوشته تایم مقامات اسرائیلی میگویند حتی موشکهای دستساز نیز اثر انگشت ایران با خود را به همراه دارد.یک مقام اطلاعاتی اسرائیل بیان داشت: ایران منبع اصلی آموزش ساخت چنین موشکهایی است.در همین حال کریستین ساینس مانیتور گزارش داد حماس راکتهایی با برد 115 مایل دارد که احتمالاً از طریق ایران به دست آورده است. طی چند روز اخیر چند موشک به تلآویو اصابت کرده است. موشکهای حماس در مقایسه با گذشته برد بیشتری دارند و شعاع گستردهتری را زیر پوشش میگیرند. برآورد میشود حماس 10 هزار فروند راکت در اختیار دارد.
یادلین: طولانی شدن جنگ غزه به زیان اسرائیل است
کیهان نوشت:برخی مقامات و تحلیلگران صهیونیست هشدار میدهند طولانی شدن حملات به غزه میتواند مانند گذشته علیه رژیم صهیونیستی تمام شود.عاموس یادلین رئیس سابق دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل گفت: اگر اسرائیل حمله به لبنان در سال 2006 را در همان هفته اول و پس از نابود کردن موشکهای دوربرد حزبالله متوقف میکرد، این حمله برای تلآویو به جای یک شکست بزرگ به یک پیروزی بزرگ بدل شده بود.به گزارش فلسطین الیوم، عاموس یادلین که اکنون ریاست مؤسسه تحقیقات امنیت ملی رژیم صهیونیستی در دانشگاه تلآویو را برعهده دارد ضمن مقالهای در روزنامه «یدیعوت آحارونوت»، خواستار توسل تلآویو به گزینه آتشبس در صورت موافقت جنبش حماس شد و تأکید کرد بهتر است عملیات نظامی سریعاً متوقف شود.
«یواف گالانت» فرمانده سابق جبهه جنوبی در ارتش اشغالگر نیز آتشبس را بهترین گزینه دانست و گفت: دو راه پیش روی «اسرائیل» است، اول بازدارندگی موقت و دوم، تغییر کلی شرایط در نوار غزه و سرنگونی حکومت حماس و اشغال کامل نوار غزه، که پیمودن راه اول به دلیل چالشهای امنیتی پیچیده پیش روی ما بهتر است.«دان مرگلیت» کارشناس سیاسی روزنامه «اسرائیل هیوم» نیز با اشاره به تجربه پیشین حمله به غزه در سال 2008 گفت: تصمیم «اسرائیل» برای حمله زمینی به غزه در آن زمان موجی از انتقادات گسترده بینالمللی را به دنبال داشت و گزارش گلدستون ما را به ارتکاب جنایات جنگی متهم کرد.
ایران قدرتمند غرب را مجبور به احترام کرده است
روزنامه کیهان آورده:یک مقام بحرینی تصریح کرد غرب با ایران برخلاف دیگر کشورهای حاشیه خلیج فارس رفتار میکند و احترام میگذارد چرا که ایران قدرتمند است.به گزارش پایگاه خبری «محیط»، «شیخ ناصربن حمد آل خلیفه» رئیس شورای عالی جوانان و ورزش بحرین گفت؛ غرب زبان واحدی را با ویژگی قدرت و منفعتطلبی میشناسد.آل خلیفه در صفحه خود در توئیتر نوشت: «کشورهای غربی شناخته شده، از زبانی بهره میبرند که دو ویژگی آن قدرت و حفظ منافع است. در حالی که کشورهای حوزه خلیج فارس در بهرهبرداری از این دو نوع ویژگی در عراق و سوریه، ناتوان هستند، ایران موفق به این کار شده است و به همین دلیل غرب به این کشور احترام میگذارد.»چند سال پیش نیز برخی مقامات عربی از جمله مصری با لحنی کنایهآمیز گفته بودند در حالی که ایران مشغول فرستادن موشک و ماهواره به فضا میباشد همت ما صرف کشیدن دیوار آهنین در مرز مصر با غزه میشود.
افراطیون فتنهگر در افطار دولت چه میکردند؟
روزنامه کیهان آورده:شماری از افراطیون فتنهگر و اعضای گروهکهای غیرقانونی در افطار رئیس جمهور با اصلاحطلبان حضور داشتند.در این مهمانی که در پاستور برگزار شد از جمله از برخی عناصر گروهکی نظیر غلامعباس توسلی، لطفالله میثمی و اعظم طالقانی در کنار افرادی مانند شیرزاد، آرمین، تاجرنیا، شکوریراد، خانیکی، عطریانفر، حقشناس، جلاییپور، رحمانیان، فائزه هاشمی، محمد سلامتی، حکیمیپور، توفیقی، مرعشی، درایتی، لیلاز، قوچانی و... دعوت شده بود. برخی از این افراد در نوع تحرکات ساختارشکنانه و آشوبطلبانه از جمله فتنههای 78 و 88 حضور داشتند و به همین خاطر بازداشت شده بودند و یا به ترویج رادیکالیسم رسانهای اهتمام داشتهاند.مهمانی مذکور در سالگرد ماجرای 18تیر آغاز شد، آشوبی که از سوی گردانندگان روزنامه سلام در مجمع روحانیون و افراطیون مشارکت و سازمان مجاهدین (انقلاب) کلید خورد اما در 23 تیر با حضور حماسی مردم به شکست انجامید. دکتر روحانی سخنرانی راهپیمایی 23تیر 78 بود که آشوبگران را مزدوران حقیر دشمن توصیف کرد.طنز پذیرایی افطار از برخی فتنهگران در این است که فتنهگران سبز در روز قدس سال 88 - مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک رمضان - اقدام به روزهخواری و سیگار کشیدن و آب نوشیدن در ملأ عام میکردند و شعار نه غزه نه لبنان سر میدادند.
آمریکا به نابودی توان هستهای ایران میاندیشد نه تعلیق آن
کیهان نوشت:اختلاف بر سر میزان گستردگی فعالیتهای هستهای ایران بر سر جای خود باقی است.یک دیپلمات غربی به خبرگزاری آلمان گفت مذاکرات در وین هنوز به مرحله بحث در مورد تعداد سانتریفیوژهایی که برای غنیسازی اورانیوم استفاده میشود، نرسیدهاند. وی افزود: اختلاف نظر عمده بر روی میزان گستردگی فعالیتهای هستهای ایران وجود دارد. غرب خواهان کاهش قابل توجه فعالیتهای اتمی ایران است، درخواستی که فعالان ایران آن را غیر قابل قبول میخوانند.به گفته این دیپلمات همچنین در مورد لغو سریع تحریمها آنگونه که ایران خواهان آن است و یا برداشته شدن مرحله به مرحله آن، که مد نظر کشورهای غربی است، هیچ توافقی صورت نگرفته است.با این حال دیپلماتهای غربی میگویند که پیشرفتها در مورد برخی مسایل از جمله راکتور آب سنگین اراک حاصل شده به نحوی که فعالیت آن به شدت محدود شود و یا به نحوی تغییر کند که امکان انباشت پلوتونیوم را نداشته باشد.
از سوی دیگر روزنامه تلگراف در گزارشی تصریح کرد آمریکا به دنبال عقبراندن برنامه هستهای ایران و نه تعلیق آن است.این روزنامه انگلیسی مینویسد: درست است که ایران و آمریکا توانستند در نوامبر گذشته به یک توافق هستهای مقدماتی دست یابند. اما نکته این توافق این بود که ایران پذیرفت فعالیتهای غنیسازی خود را تعلیق کند، نه اینکه آنها را به عقب براند. توافق هستهای نهایی که برای آمریکا قابل پذیرش باشد خواستار محدودیتهایی فراتر از این برای ایران است. تهران باید بخشهایی از برنامههای هستهای خود را به عقب براند. به بیان دیگر آمریکا دیگر به دنبال تعلیق نیست، بلکه به دنبال به عقب راندن است. در حال حاضر ایران 19 هزار سانتریفیوژ نصب شده در اختیار دارد که از این تعداد 9 هزار دستگاه فعالاند. غرب میگوید که برای دستیابی به توافق نهایی ایران باید هزاران دستگاه از این سانتریفیوژها را معدوم کند.
تلگراف ادامه داد: پرسش این است که دقیقاً باید چند دستگاه سانتریفیوژ خود را از رده خارج کند؟ گری سیمور، مشاور سابق کاخ سفید در امور تسلیحاتی میگوید ایران تقریباً باید تمامی سانتریفیوژهای خود را از رده خارج کرده و تنها 3 هزار دستگاه سانتریفیوژ را برای خود نگاه دارد. این به معنی چشمپوشی ایران از حدود 9 هزار دستگاه سانتریفیوژ و حدود 7 هزار سانتریفیوژ دیگری است که هم اکنون فعال هستند.خبرگزاری تهران نیز در گزارشی به نقل از رسانههای آمریکایی نوشت: آمریکا شاید 2 تا 4 هزار سانتریفیوژ را در ایران بپذیرد اما مقامات ایرانی میگویند نیاز این کشور 190 هزار سو میباشد که با نسل قدیمی سانتریفیوژها تقریباً معادل 190 هزار سانتریفیوژ میشود.
آسوشیتدپرس نیز گزارش داد، با وجود نزدیک بودن ضربالاجل 29 تیر ماه، این مذاکرات پیشرفت اندکی داشته است. دشواری اصلی کمیت و کیفیت ظرفیت غنیسازی در ایران است. از سوی دیگر ایران با تغییر کاربری تأسیسات غنیسازی زیرزمینی فوردو مخالفت میکند و در مورد مدت اجرای توافقنامه نیز اختلاف نظر وجود دارد.رهبر معظم انقلاب اسلامی روز دوشنبه در جمع مسئولان نظام فرمودند «مسئولین ما میگویند ما به 190 هزار سو احتیاج داریم، ممکن است این نیاز مربوط به امسال، دو سال دیگر و پنج سال دیگر نباشد اما این نیاز قطعی کشور است، خب، باید نیاز کشور تأمین بشود».یادآور میشود غرب همچنین به دنبال تغییر کاربری سایت فوردو و تبدیل آن به یک مجموعه تحقیقاتی است اما جمهوری اسلامی ایران با این خواسته مخالفت کرده است. ناراحتی غرب از این است که این تأسیسات در عمق زمین قرار دارد و قابل بمباران نیست.
حسنین هیکل: بارزانی درهای جهنم را به روی خود گشوده است
روزنامه جمهوری اسلامی محمد حسنین هیکل نویسنده مشهور مصری در مصاحبه با روزنامه الاهرام درباره حرکت تجزیهطلبانه اقلیم کردستان عراق برای اعلام استقلال گفت: مسعود بارزانی با این اقدام، و اشغال منطقه نفتخیز کرکوک و ضمیمه کردن آن به مناطق کردنشین، درهای جهنم را به روی خود گشوده است. وی افزود: این حرکت، مرا به یاد اقدام صدام در اشغال کویت انداخت که منابع نفتی کویت او را به هوس انداخته بود ولی همگان دیدند که او چگونه در این آتش سوخت. وی همچنین گفت: دیری نخواهد پائید که ما شاهد جنگ بین اربیل و سلیمانیه خواهیم بود.
خرید خودرو خارجی برای مدیران خوزستانی
جمهوری اسلامی نوشت: تعدادی از ادارات در خوزستان اقدام به خرید اتومبیلهای خارجی وارداتی با قیمتهای کلان برای مدیران خود جهت تردد در سطح شهر نمودهاند. درحالی که با همین قیمت قادر به خرید تعداد بیشتر اتومبیل داخلی با کیفیت خوب هستند. در شرایطی که تأکید رهبر انقلاب و رئیسجمهور بر تقویت تولیدات داخلی و اقتصاد مقاومتی است معلوم نیست با چه توجیهی در شرایط تحریم پول بیت المال این چنین اتلاف میشود.
منتجب نیا :کجای دنیا یک اقلیت میتواند گستاخی کند
روزنامه جمهوری اسلامی آورده: حجت الاسلام رسول منتجب نیا در جمع برخی از اصلاحطلبان با تاکید بر اینکه فعالیت سیاسی باید قانونمند باشد و قانون مندی فعالیتهای سیاسی، کار حزبی است، افزود: چرا برخی نگران و دلواپس کار و فعالیت حزبی هستند؟ آنهایی که از حزب میترسند میخواستند در غیاب احزاب اختلاسهای سه هزار میلیاردی کنند و اموال مردم را به تاراج ببرند وگرنه حزب یعنی چشم و گوش مردم. این نماینده اسبق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه "اتحاد، عامل پیروزی ما در انتخابات سال 1392 بود"، خطاب به دلواپسان گفت: رقبای ما با ایجاد احزاب ساختگی قصد دارند بین ما تفرقه بیاندازند. در کجای دنیا یک اقلیت میتواند گستاخی کند و جلوی رأی مردم بایستند و منتخب مردم را تحت فشار قرار دهند؟ شما از کجا آمدید؟ چه کسی به شما حق داده به منتخب مردم توهین کنید؟ خطاب به شما میگویم که وجدان این ملت از افراطیون منزجر است.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با نماینده ولیفقیه در بنیاد شهید و امور ایثارگران عنوان شد