دکتر سید تقی نوربخش در گفت و گو با مهر افزود: از سال 88 نسبت به اجرای قانون همسان سازی حقوق بازنشستگان اقدام کرده ایم و تاکنون علی رغم عدم تخصیص منابع لازم یک مرحله از همسان سازی انجام شده و تا کنون نیز هر سال اجرایی می شود.
به گفته مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی، در سال جاری نیز اعتباری بدین منظور اختصاص داده شده و بازنشستگان تقاضای اجرای مرحله دوم همسان سازی حقوق را دارند که در سال جاری نیز علاوه بر اجرای مرحله قبل در صورت تامین منابع نسبت به این موضوع اقدام می کنیم.
نوربخش گفت: در مرحله اول سازمان تامین اجتماعی هفت هزار و 300 میلیارد تومان از سال 88 برای اجرای قانون همسان سازی هزینه کرده یعنی بیش از 6 هزار میلیارد تومان اضافه بر منابع اختصاص یافته شده به بازنشستگان برای همسان سازی هزینه شده است.
وی علت اینکه بازنشستگان عنوان می کنند همسان سازی آنها انجام نشده گفت: آنها تقاضای اجرای مرحله دوم همسان سازی را دارند در صورتی که اعتبارات ما بدین منظور کافی نیست اما با توجه به منابع امسال همان افرادی که در سال های قبل این قانون برایشان اجرا شده نسبت به همسان سازی حقوقشان اقدام خواهیم کرد.
مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد اجرای نظام ارجاع در سازمان تامین اجتماعی تاکید کرد: این سازمان بزودی در مراکز درمانی ملکی تحت پوشش اجرایی می شود و در این صورت دیگر نیازی به پرداخت هزینه از سوی بازنشستگان و افراد تحت پوشش نیست به طوریکه حتی هزینه ایاب و ذهاب آنها نیز پرداخت می شود.
به گفته نوربخش، البته با اجرای نظام ارجاع بخشی از هزینه های سازمان نیز در مراکز درمانی کاهش پیدا می کند چون فرد دیگر نیازی نیست که به مراکز مختلف برای درمان مراجعه کند.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد