کبری خزعلی در گفتوگو با فارس، با اشاره به 56 بندی که در جهت سیاستهای جمعیتی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی تصویب شده است، اظهار کرد: این 56 بند مشوق خوبی است که نیاز امروز نسل جوان را که در بهترین سن باروری قرار دارد برآورده میکند؛ در واقع این سیاست دورههای تحصیلی و اشتغال جوانان را که ممکن است مانع فرزندآوری آنها شود تضمین کرده است.
وی افزود: اگر دانشجویی در این دوران تصمیم به فرزندآوری بگیرد، دو سال مرخصی تحصیلی بدون احتساب سنوات برای او در نظر گرفته میشود، همچنین در کنار آن مهدکودک نیز در مراکز آموزشی قرار میگیرد تا فرزندان در کنار مادر خود باشند.
خزعلی تاکید کرد: خوابگاههای دانشجویی برای دانشجویانی که فرزند دارند در اولویت بالاتر و آنهایی که ازدواج میکنند در اولویت بعدی قرار میگیرد.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان تصریح کرد: کمکهزینههای ازدواج و فرزندآوری شامل حال کسانی میشود که به این امر مهم خواهند پرداخت، همچنین در موقع اشتغال اولویت با آنهاست و موقع استخدام به ازای هر فرزند، سه سال میتوانند تأخیر ورود داشته باشند، یعنی مادری که سه فرزند دارد میتواند 9 سال تأخیر در شروع یا ادامه اشتغال داشته باشد؛ بنابراین مادران نگران نباشند که با فرزند آوردن از رسیدن به کار و استخدام محروم میشوند.
وی با اشاره به کمکهزینه تربیت فرزند و عائلهمندی اظهار کرد: دادن زمین، امکانات، بودجههایی برای ازدواج، فرزندآوری، کم کردن دوره سربازی و انجام خدمت در محلی که نزدیک خانواده است جزو امکاناتی است که به این افراد اختصاص مییابد، بنابراین پسری که مدرک کارشناسی ارشد یا دکترا دارد به دلیل ازدواج و فرزندآوری دوران خدمتش کم میشود و در مکانی نزدیک به خانوادهاش خدمت خواهد کرد.
خزعلی تاکید کرد: زمین برای خانوادههای چندنسلی در نظر گرفته میشود و والدین پدربزرگها و مادربزرگها در کنار جوانها قرار میگیرند تا آنها براحتی به اشتغال و درس خود بپردازند و فرزندان خود را در کنار خانوادهشان نگه دارند تا آداب، رسوم و سنتها را بیاموزند.
وی افزود: مادرانی که قصد ادامه تحصیل دارند و بعد از آن میخواهند عضو هیات علمی دانشگاهها و موسسات آموزش عالی شوند چنانچه اقدام به فرزندآوری کنند برای هر فرزند سه سال معادل سنوات برای آنها محسوب میشود و آنها میتوانند با خیال آسوده به تربیت فرزند بپردازند.
رئیس شورای فرهنگی، اجتماعی زنان تصریح کرد: در اجرای این طرح دو موضوع مطرح است؛ اول اینکه این سیاستها حتما لازم است در مجلس تصویب شود و موضوع دیگر به اجرای آن از سوی دولت مربوط میشود که اجرای این سیاستها در دولت تا سال 95 با امضای 16 وزیر و رئیس نهاد به تصویب رسیده است، اما این بودجه باید برای قرار گرفتن در برنامه سالانه به مجلس ارسال شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد