بیاعتمادی درون محفلی به اعضای اصلاحطلب شورای شهر
کیهان نوشت : شکست اصلاحطلبان در انتخابات هیئت رئیسه شورای شهر تهران موجب بگومگوهایی میان این طیف شده و حتی برخی از تهیهکنندگان لیست اولیه نامزدهای اصلاحطلبان در انتخابات سال گذشته متهم شدهاند که پول گرفته و افرادی را در فهرست گذاشتهاند.
اما محسن رهامی این اتهام را رد میکند.محمدجواد حقشناس درباره انتخاب چمران و طلایی به عنوان رئیس و نایب رئیس شورا و جا ماندن احمد مسجد جامعی به «آفتاب» گفت: کسانی که لیست شورای شهر تهران را بسته بودند باید توضیح بدهند.وی گفت: من واقعا در چند مورد باید تاسف خود را اعلام کنم. اول اینکه وقتی چارچوب لیست خود را برای معرفی اعضا به شورای شهر میبندیم، باید خیلی توجه کنیم. باید سازوکارهای لازم را رعایت کنیم. کسانی که با پشتوانه اصلاحطلبان رای میآورند و لیستشان در ردیف اصلاحطلبان است و بعدا خلف وعده میکنند، باید پاسخگو باشند.
وی ادامه داد: هم کسانی که این لیست را تهیه میکنند و هم کسانی که بعد از رای آوردن برخلاف اصل اول عمل میکنند، باید جوابگو باشند که چرا اینگونه رفتار میکنند.همچنین داوود سلیمانی از اعضای حزب منحله مشارکت گفت: باید در بستن لیست کاندیداها برای انتخابات خیلی دقت شود.وی گفت: انتخابات شورای شهر و پیشتر انتخابات شهردار تهران نشان داد که بعد از این باید خیلی دقت شود و شناخت کافی از کاندیداها برای ائتلاف اصلاحطلبان صورت گیرد.
اما محسن رهامی عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات در گفتوگو با ایلنا و در پاسخ انتقادهای اوج گرفته گفت: مطرح کردن مسئله دریافت پول از افراد و گنجاندن آنها در فهرست اصلاحطلبان توهین به خرد جمعی و جامعه است.
وی در خصوص برخی انتقادات درباره عملکرد اعضای اصلاحطلب شورای شهر و نیز انتقاد از لیستی که اصلاحطلبان برای انتخابات شورای شهر چهارم ارائه کرده بودند، گفت: دوستانی که به این لیست انتقاداتی دارند باید متوجه باشند که لیست اصلاحطلبان برای انتخابات شورای شهر در فضایی بسته شد که چهرههای شاخصی مانند خانم ابتکار، فاطمه راکعی و محسن هاشمی و... رد صلاحیت شدند و از طرفی نیز ما امکان کار تبلیغاتی لازم در شرایط سخت آن زمان برای نامزدهایمان را نداشتیم.
نتیجهای که از این مباحثه میتوان گرفت این است که دو طیف مدعیاند در هر حال برخی از اعضای فهرست اصلاحطلبان اهل لابی هستند منتها اختلاف در این است که آیا آنها قبل از قرار گرفتن در فهرست لابی کرده و نامشان در فهرست آمده یا بعدا لابی کردهاند.از سوی دیگر محمد علی ابطحی در صفحه فیسبوکس خود نوشت: چمران رئیس شورای شهر تهران شد. اگر اصلاحطلبان کمیته انضباطی داشتند، کسانی که لیست شورای شهر را به نام اصلاحطلبان با معیارهای مالی و ضوابط زشتی نوشتند، مواخذه میکردند و یا به وقت انتخاب شهردار آنها را که معادله «محسن هاشمی» و «قالیباف» را به وجود آوردند و نهایتاً «قالیباف» دوباره شهردار شد و یا آن منتخبان شورا که با لیست اصلاحطلبی وارد شورا شدند و امروز به «مسجدجامعی» رأی ندادند را به مردم معرفی میکردند، یک کار اولیه حزبی بود. یک ضربالمثل دورقوزآبادی میگه: لیستی که با پول بسته شده باشد، با پول هم رأی میده.»
سنگ پای اصل سوغاتی حزب کارگزاران
کیهان اعلام کرد : دبیرکل کارگزاران بدون در نظر گرفتن کارنامه سیاه حزب متبوع خود گفت: امیدوارم ریاست چمران بر شورای شهر، باعث آمدن احمدینژاد دیگری نشود.
کرباسچی در مصاحبه با اعتماد گفته است: امیدوارم مدیریت مجدد آقای چمران منجر به هدیهای نظیر احمدینژاد به ملت ایران نشود.این اظهارات در حالی است که اعضای کارگزاران شورای شهر تهران به همراه دیگر نامزدهای ائتلاف اصلاحطلبان افتضاحترین دوره شورای شهر تهران را رقم زدند و سرانجام آن را به بنبست و انحلال از سوی دولت اصلاحات کشاندند.
همچنین روی کار آمدن احمدینژاد در ریاست جمهوری 84 بیش از هر چیز حاصل خیانتها و فریبکاریهای زنجیرهای ائتلاف 8 ساله کارگزاران و اصلاحطلبان چپ بود که مردم را با عملکرد اقتصادی و سیاسی و فرهنگی به ستوه آورده بودند. کارگزاران همچنین در دوران مدیریت دولتی خود رکورد تورم 49 درصدی را بر جای گذاشتند.
کروبی رئیس مجلس ششم درباره عملکرد شورای شهر اول تهران و طعنهها و متلکهای کسانی چون عطریانفر- عضو کارگزاران- که مدعی بود نمایندگان مردم به گزارش هیئت تحقیق و تفحص از شورای شهر خندیدهاند، گفته بود شما به ریش 8-7 میلیون تهرانی خندیدید و اصلاحطلبان را سرافکنده کردید.در همین حال محمدعلی وکیلی مدیر مسئول روزنامه اصلاحطلب ابتکار به ایسنا گفت: انتخابات اخیر هیئت رئیسه شورای شهر تهران چند نکته را در بر داشت از جمله این که نشان میداد اصلاحطلبان از گذشته عبرت نگرفته و تجربه کسب نکردند.
وی تصریح کرد: باید به این اشاره کرد که آقای مسجدجامعی عملکرد قابل دفاعی نداشته است نه به لحاظ ارتباطی و نه از شکل تشکیلاتی کارنامه قابل قبولی نداشته است.وی در ادامه با اشاره به تغییر رأی برخی اصلاحطلبان به نفع اصولگراها در انتخابات شورای شهر تهران خاطرنشان کرد: هرگاه در یک معادله دائرمدار اوضاع به سمتی باشد که اصلاحطلب ضعیف و یک اصولگرای قوی در انتخابات وجود داشته باشد روح اصلاحطلبی اقتضا میکند که در این معادله به نیروی قویتر رأی دهد. دلیلی ندارد که یک آدم به خاطر اصلاحطلب بودن حتما حق را به اصلاحطلب ضعیف بدهد.
آمرلی و سلیمانبیک به خاطر نقش ویژه ایران آزاد شد
کیهان در خبری منتشر کرد : رسانههای منطقه و جهان اتفاقنظر دارند که شکستهای سنگین تروریستهای داعش و حامیان خارجی آنها در عراق محصول نقشآفرینی ویژه ایران بوده است. همزمان این رسانهها با انتشار تصویری ادعا کردند قاسم سلیمانی در آزادسازی آمرلی مستقیما حضور داشته است.
خبرگزاری رویترز با اشاره به آزادسازی شهر آمرلی پس از 80 روز مقاومت نوشت: این رویداد یک روز پس از شکستن محاصره دو ماهه آن شهر کوچک صورت گرفت، نشانهای از کارگروهی میان مبارزان کرد، ارتش عراق و شبهنظامیان شیعه، و همچنین نقش ایران در کمک مستقیم به آنها در نبرد علیه نیروهای داعش است.
یک مشاور ایرانی نیروهای پلیس عراق در نزدیکی آمرلی دیده شده و افسران کرد نیز از گفتوگوهای ایرانیها با مبارزان عراقی برای هدف قرار دادن اسلامگرایان صحبت میکنند.رویترز افزود: همراه گروه «اصحابالحق» دو مرد بودند که به فارسی حرف میزدند و اونیفورمهای آنها با لباسهای سبزرنگی که همتایان آنها پوشیده بودند فرق داشت. یکی از آنها گفت: «ما سلیمانبیک را آزاد میکنیم» و در پاسخ به پرسش دیگری که آیا عراقیها میتوانستند بدون حمایت ایران به موفقیتهای اخیر دست یابند، گفت «نه».
به گزارش رویترز یک از فرماندهان پیشمرگه کرد در سلیمانبیک نیز نقشی را که ایرانیها در حمله به مواضع داعش ایفا کردند تایید کرد و گفت: آنها اسلحه فراهم آوردند و به برنامهریزی نظامی کمک کردند. این فرمانده کرد که نخواست هویتش فاش شود در ادامه گفت، «آنها نیروهای شیعه را آموزش دادند. در پایگاه دیگری هم حضور دارند و پیشمرگهها را در کار با توپخانه سنگین هدایت میکنند.»رویترز در ادامه نوشت: شکست داعش در آمرلی و سلیمانبیک، پیروزی عمدهای برای دولت عراق، نیروهای امنیتی و شبهنظامیان شیعه پس از هفتهها بود.
در همین حال خبرگزاری آناتولی ترکیه در گزارشی به حضور قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در جنگ علیه داعش در عراق پرداخت و با بیان اینکه «یک فرمانده سپاه ایران در شکست محاصره آمرلی مشارکت کرد» نوشت: یک منبع آگاه عراقی گفت که قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه در عملیات شکست محاصره داعش بر شهر آمرلی مشارکت داشت.
شهر آمرلی در استان صلاحالدین عراق به مدت 80 روز تحت محاصره داعش قرار داشت اما با حملات ارتش عراق، داوطلبان مسلح شیعه و نظامیان کردستان عراق (پیشمرگه) این محاصره شکسته شد. عکسی نیز در اینترنت منتشر شد که بر اساس آن ادعا شده قاسم سلیمانی است که در کنار اعضای گروههای شبهنظامی شیعه به هنگام شکستن محاصره شهر آمرلی حضور دارد. اشغالگران آمریکایی چند سال پیش از ژنرال قاسم سلیمانی به عنوان فرمانده بدون سایه که در 4 گوشه خاورمیانه حضور و نفوذ دارد، یاد کرده بودند.
معاون دفتر روحانی از اعتمادسازی ناموفق با آمریکا میگوید
کیهان خبر داد : معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور میگوید، مصاحبه مطبوعاتی رئیسجمهور حاکی از عدم موفقیت اعتمادسازی با آمریکاست.
حمید ابوطالبی نوشت: دکتر روحانی درخصوص موضوع آمریکا اظهار داشت: «الف؛ برای دیدار با اوباما برنامهای ندارم. ب؛ آمریکا در مذاکرات هستهای مشکل اصلی ما است. ج؛ آمریکا در مبارزه با تروریسم جدی نیست. د؛ آمریکا در اعمال تحریمهای غیرقانونی و خلاف حقوق بشر به ملت ایران ظلم میکند».
ابوطالبی اضافه کرد: این محورها نشان داد که در زمینه دوجانبه، هستهای، منطقهای، بینالمللی، تلاشهای دو طرف برای اعتمادسازی چندان موفق نبوده و هنوز راه درازی در پیش است.معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور تصریح کرد: این چهار محور نشان داد که برای اعتمادسازی باید گامهای دیگری را هم برداشت و از اروپا تا روسیه و چین را بهگونهای جدیتر مد نظر قرار داد.وی افزود: روحانی که خود سکان هدایت دیپلماسی را در این دریای طوفانی در دست دارد، میبایست گاهی تند براند و زمانی کند؛ تا کشتی از این امواج سهمگین عبور نماید.
ابوطالبی گفت: در جاییکه هدایت رهبری و سکانداری رئیسجمهور و حمایت ملت وجود دارد، نه مذاکره با آمریکا باید عدهای را دلواپس کند و نه پرخاش به آمریکا کسی را دلاور.
آنچه باید از آقای ابوطالبی پرسید، دو سوال میباشد. 1- آیا باید منتقدانی را که بر غیرقابل اعتماد بودن آمریکا تاکید میکنند، بزدل و ترسو خواند؟ 2- اگر آمریکا آنقدر در عرصه اعتمادسازی مستکبرانه و لجوجانه رفتار کرد که با گروکشی غیرقانونی از میزبانی مقر سازمان ملل، برای نماینده ویژه رئیسجمهور در دفتر نمایندگی ایران (آقای ابوطالبی) ویزا صادر نکرد - که اکنون بالغ بر 7 ماه است کشور ما نمایندهای در سازمان ملل ندارد - آنگاه تا کجا باید به اعتمادسازی امیدوار بود؟ آیا نفس همین کار توهین به دولت جمهوری اسلامی و شخص رئیسجمهور نیست که در شعارهای انتخاباتی برای احیای اعتبار پاسپورت ایران در جهان تاکید میکرد؟!
برخی مدیران دولتی اراده مبارزه با فساد اقتصادی ندارند
کیهان خبر داد : یک اقتصاددان اصلاحطلب میگوید برخی مدیران دولتی انگیزه انتشار فهرست مفسدان اقتصادی را ندارند.حسین راغفر در مصاحبه با ایلنا گفته است: برخی مواقع شاهدیم که برخی از مسئولان تلاش میکنند مقررات را با منافع خود و تسهیل فعالیتهای اقتصادیشان در آینده تنظیم کنند و در این میان حقوق مردم جدی گرفته نمیشود همچنین، در موضع سیاستگذاری به دنبال تامین منافع خود هستند.
راغفر با بیان این مطلب که سیاستگذاران نباید سهامدار، عضو هیئت مدیره و فعال اقتصادی باشند، افزود: در کشورهایی که حقوق مردم یک مسئله جدی است چنانچه جرمی اتفاق بیفتد صرفنظر از اینکه مدعی خصوصی وجود داشته باشد یا نه دولت برای حفظ منافع عمومی ورود پیدا میکند.
وی با تاکید بر اینکه دولت به فساد ورود جدی نکرده و نخواهد کرد، ادامه داد: متاسفانه بسیاری از اعضای دولت کنونی مستقیم و غیرمستقیم شرکتدار و یا بنگاهدار هستند و خیلی نمیتوان از این دولت انتظار ورود به درگیریهای اقتصادی داشت.این کارشناس اقتصادی با تاکید بر اینکه این اقدام برای دولت تبعات سیاسی دارد، تصریح کرد: آنچه مسلم است مبارزه با فساد نیاز به اراده جدی و افرادی دارد که منافع خودشان درگیر نباشد و به منافع خود گوشه چشم نداشته باشند لذا امیدی به برخی اعضای کابینه یازدهم برای مبارزه جدی با فساد در وزارتخانه متبوعشان و بخشهای تحت مدیریتشان نیست.
لغو واریز پول های نفتی به حساب هدفمندی یارانه ها
خراسان خبر داد : در حالی که بر اساس مصوبه اردیبهشت ماه هیئت دولت مقرر شده بود حدودا نیمی ازقیمت هر بشکه نفت خام و میعانات گازی تحویلی به پالایشگاه های داخلی از ابتدا تا پایان سال ۱۳۹۳ به منظور تسویه حساب بین دولت و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به حساب سازمان هدفمندی یارانه ها واریز شود، بر اساس مصوبه چند روز قبل دولت، این واریز منتفی شده و مبلغ مذکور به حساب خزانه داری کل کشور واریز خواهد شد.
مجوز ورود بذر نخل ماداگاسکار به کشور
خراسان نوشت : بر اساس بررسی های کارشناسان یک نهاد نظارتی، طبق مجوز مسئولان اجرایی به مبادی ذی ربط در امر واردات، مقرر شده با توجه به درخواست های واصله، مجوز ورود بذر نخل ماداگاسکار، بذر پیچ سیاه چشم و گل آهار خزنده از کشور هلند به داخل کشور صادر شود. در این بررسی تاکید شده است: در حالی که به نظر نمی رسد در شرایط فعلی نیازی به خروج ارز از کشور بابت ورود چنین اقلامی، ضرورت داشته باشد.
انتقاد رحیمی از اعلام حکمش توسط سخنگوی دستگاه قضا
ایران نوشت : معاون اول رئیسجمهوری سابق نسبت به اعلام حکم محکومیتش توسط سخنگوی دستگاه قضایی واکنش نشان داد.محمدرضا رحیمی به «ایسکانیوز» گفت: من فقط محمدرضا رحیمی نیستم، من معاون اول این نظام هستم. بنده ۳۴ سال سابقه خدمت در جمهوری اسلامی ایران را دارم؛ بنابراین نباید اینقدر ساده به موضوع نگاه کرد. وی افزود: حتماً آقای اژهای میداند که حکم صادره قطعی نشده و خود ایشان هم بر این موضوع تأکید میکند. باید توجه داشته باشد که اعلام جزئیات این حکم هم غیرقانونی است.
نارضایتی از مجلس به روایت توکلی
ایران خبر داد : احمد توکلی، نماینده تهران از وجود نارضایتی بین بخشهایی از مردم نسبت به عملکرد نمایندگان خبر داد و طی گفتوگویی با پایگاه اطلاعرسانی تابناک گفت: یکی از اشکالات در مجلس همین موضوع است که مردم احساس میکنند که توجه مجلس به مسائل واقعی زندگی مردم کم است و نمایندگان بیشتر به سراغ مسائل فرهنگی و سیاسی میروند.در حالی که مجلس باید فعال شود و پیگیری کند و نباید این تلقی در جامعه به وسیله تعدادی از نمایندگان تقویت شود و باعث دلزدگی بیشترمردم از مجلس شود.
پرونده احمدینژاد در وقت احتیاطی
ایران در خبری منتشر کرد : سرپرست دادگاههای کیفری استان تهران اعلام کرد پرونده رئیس دولت سابق در وقت احتیاطی قرار دارد.محسن افتخاری به فارس گفت: وقت احتیاطی به این جهت برای یک پرونده تعیین میشود که این پرونده از دستور کار قضایی خارج نشود. بنابراین فعلاً نمیتوانیم درخصوص زمان نهایی برای اعلام نتیجه این پرونده حرفی بزنیم.
سفر یک مقام مصری به ایران
ایران خبر داد: روزنامه القدس العربی از سفر یک مقام مصری به ایران خبر داد و احتمال داد که در چند روز آینده تماسهای امنیتی در سطح مسئولان بلند پایه دمشق و قاهره آغاز شود.به گزارش تسنیم، این روزنامه ادعا کرده «مسئول امنیتی مصری چند روز پیش عازم تهران شده و به منظور هماهنگی مشترک برای مرحله آینده که به گفته کارشناسان مرحله داعشی نام دارد، با مسئولان ایرانی دیدار کرد.»
نمایندگان 3 میلیون تومان حقوق میگیرند
ایران منتشر کرد : رئیس کمیسیون اصل 90 با رد شایعات درباره حقوق نمایندگان گفت که نمایندگان تنها 3 میلیون تومان دریافت میکنند.پورمختار به ایسکانیوز گفت علاوه بر این ماهی 500 هزار تومان به نمایندگان داده میشود تا به مراجعان خود در حوزههای انتخابیه بدهند.
ادعای بی بی سی درباره همکاری ایران و امریکا علیه داعش
ایران خبر داد : شبکه بی بی سی به نقل از منابعی مدعی شد که ایران با همکاری با امریکا علیه داعش در شمال عراق موافقت کرده است.به گزارش خبرگزاری فارس، بی بی سی همچنین مدعی شد که مقامات ارشد ایران مجوز همکاری و هماهنگی نظامی با امریکا را به فرماندهان نظامی ایران اعطا کردهاند. بر اساس این خبر مجوز دیدار مقامات نظامی ایران و امریکا در عراق صادر شده است.مقامات ایران تاکنون بارها شایعه توافق ایران و امریکا برای مقابله با داعش را رد کرده اند.
رحیمی از حکمش گله کرد
جمهوری اسلامی نوشت : معاون اول رئیسجمهور سابق نسبت به اعلام حکم محکومیتش توسط سخنگوی دستگاه قضایی واکنش نشان داد. به گزارش ایسنا، محمدرضا رحیمی به "ایسکانیوز" گفت: من فقط محمدرضا رحیمی نیستم، من معاون اول این نظام هستم. بنده 34 سال سابقه خدمت در جمهوری اسلامی ایران را دارم؛ بنابر این نباید اینقدر ساده به موضوع نگاه کرد.
وی افزود: حتماً آقای اژهای میداند که حکم صادره قطعی نشده و خود ایشان هم بر این موضوع تاکید میکند. باید توجه داشته باشد که اعلام جزئیات این حکم هم غیرقانونی است. معاون اول محمود احمدینژاد در دولت دهم گفت: جناب آقای اژهای، معاون اول قوه قضاییه! شما اگر به قانون نگاه کنید خواهید دانست که نباید حکمی که هنوز قطعی نشده است را اعلام کنید.
طرح انتقال مرقد رسول به بقیع اجرا نخواهد شد
جمهوری اسلامی اعلام کرد : مدیر امور حرمین شریفین میگوید طرح انتقال مرقد حضرت رسول اکرم به قبرستان بقیع، اجرا نخواهد شد. سخنگوی مدیریت مسجدالحرام و مسجدالنبی در واکنش به خبر مربوط به ارائه طرحی درخصوص انتقال مرقد حضرت رسول از مسجدالنبی به قبرستان بقیع که هفته گذشته در یک روزنامه انگلیسی منتشر شده بود گفت: "این یک نظر شخصی بود و دولت عربستان و مدیریت حرمین شریفین به نظرات شخصی افراد توجهی نخواهند کرد." دانشگاه الأزهر مصر هم هفته گذشته نسبت به خبر احتمال انتقال مرقد حضرت رسول اکرم به قبرستان بقیع واکنش نشان داده و آن را ممنوع اعلام کرده بود.
اسلام با مال اندوزی مخالف نیست
قدس نوشت: محمد بحرینی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در اظهاراتی گفت: برخلاف برداشت اشتباه برخی افراد از روایات و احادیث ائمه معصومین (ع)، دین اسلام هیچ مخالفتی با جمع آوری مال و ثروتمند شدن ندارد.
فرافکنی وزیر دادگستری یمن علیه ایران
قدس خبر داد : مرشد العرشانی وزیر دادگستری یمن با طرح اتهامی واهی علیه ایران مدعی شد که این کشور در امور داخلی یمن دخالت می کند.
بازداشت 2 ایرانی در استانبول
قدس اعلام کرد : دادگاهی در استانبول به پلیس دستور داد 2 ایرانی را به اتهام کلاهبرداری بازداشت کند. پلیس پس از تکمیل پرونده این دو نفر که گفته میشود یکی از آنها 22 ساله و دیگری 47 ساله هستند، آنان را در اختیار دادستانی استانبول قرار داد. خبرگزاری «آناتولی» به جزییات بیشتری از این پرونده اشاره نکرد.
خطر نابودی جنگلهای شمال
قدس در خبری منتشر کرد : دکتر حمید جلیلوند عضو هیأت علمی دانشگاه ساری با بیان اینکه یکی از دلایل طغیان آفات در جنگلهای شمشاد شمال عبور و مرور بدون برنامه و کنترل نشده گردشگران است، گفت: مطالعات نشان میدهد بین طغیان آفات و فشرده شدن خاک ارتباط مستقیم وجود دارد.
نجات 43 سرنشین یک شناور
قدس خبر داد : مهدی نوفرستی معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان از نجات 43 سرنشین یک شناور مسافری سانحه دیده در آبهای ساحلی جزیره هرمز خبر داد.
ارس هم رو به خشکی گذاشت!
قدس نوشت : مدیرعامل آب منطقهای استان اردبیل، با اشاره به اینکه مهمترین منبع آبی این منطقه یا همان رود ارس رو به خشکی است، در جلسه شورای اداری استان، گفته است: همیشه گمان میرفت این رود هیچ وقت خشک نمیشود. امسال قبل از اجرای برخی پروژههای آبی شاهد خشکی تنها منبع آبی شمال استان بودیم. داوود نجفیان افزود: آب شرب، کشاورزی و دام ٤٠٠هزار نفر از طریق رود ارس تأمین میشود و این در حالیست که امروز ما به حجم مرده سد ارس رسیدهایم.
عامل بیشترین نزاعها در تهران!
قدس اعلام کرد : ابوالفضل قناعتی عضو کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران درباره حل معضل پارکینگ در پایتخت گفت: بسیاری از نزاع هایی که میان مردم در خیابان انجام می شود به دلیل دعوا بر سر جای پارک خودرو است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر