امیرمحسن ضیایی در گفتوگو با ایسنا افزود: بنابراین شرایط ویژهای برای مناطق محروم در نظر گرفته شده تا ظرف ده سال نیازشان به نیروی انسانی در منطقه تحتپوشش برطرف شود، مثلا به دانشگاه سیستان و بلوچستان اجازهمیدهیم 80 درصد یا تمام ظرفیت پذیرش خود را بومی کنند.وی عنوان کرد: این دانشگاهها تعهد میدهند ظرف ده سال آینده از ستاد وزارت بهداشت تقاضای نیرو نکنند و از ظرفیتهای موجود در منطقه خود استفاده کنند.
ضیایی یادآور شد: در شهریور امسال، 25 هزار دانشجو فارغالتحصیل میشوند که فقط 5000 نفر آنها داروساز و دندانپزشک است و به نظر میرسد برای اعزام و رفع نیازهای طرح تحول نظام سلامت، کمککننده باشد.
همچنین این مقام مسئول عنوان کرد: برای طرح تحول نظام سلامت نیز دورههای یک تا هفت ساله طراحی میشود تا در کوتاهمدت، نیاز به نیروی انسانی برآورده شود.
وی تاکید کرد: در کنار طرح تحول نظام سلامت، طرحتحول نظام آموزشی هم به عنوان یک برنامه درازمدت در دست اجراست که نباید آن را فراموش کنیم. این طرح شامل آموزش کیفی نظام آموزشی است، بسته آن آماده شده و دستورالعملها و برنامههای آن نیز بزودی به دانشگاهها ابلاغ میشود.معاون آموزشی وزیر بهداشت، اظهار کرد: موضوع تعیین رشته و مقاطع مورد نیاز نظام سلامت را انجام دادهایم و با دانشگاهها به توافق رسیدهایم تا از مهر، رشتههای موردنیاز نظام سلامت شناسایی شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد