تماشای مزرعه پدری ملاقلی پور در قاب 4

سینمایی«مزرعه پدری» جمعه 4 مهر ساعت12:30در قالب برنامه "جشنواره فیلم های جمعه" دیدنی است.
کد خبر: ۷۲۰۳۸۵
تماشای مزرعه پدری ملاقلی پور در قاب 4

فیلم نامه «مزرعه پدری» را زنده یاد رسول ملاقلی پور به رشته تحریر درآورده و آنرا نیز کارگردانی کرده است.

/Media/Image/1393/07/01/635470806930543451.jpg

گفتنی است"مزرعه پدری" داستان نویسنده ای به نام محمود است که به خاطر بررسی آخرین رمانش (مزرعه پدری) از سوی یک تشکل دانشجویی در دزفول همراه خانواده اش به این شهر می رود. او رابطه ای بسیار عمیق و نزدیک با فرزندان و همسرش دارد، اما در میانه های نشست یکی از دانشجویان به کشته شدن همسر و فرزندانش در اثر حمله توپخانه دشمن در سال های ابتدایی جنگ تحمیلی اشاره می کند که موجب تغییر ناگهانی شرایط روحی محمود می شود و با بازگشت به گذشته خاطرات حضورش در صحنه های نبرد را مرور می کند و...

شایان ذکر است فیلم سینمایی"مزرعه پدری" آخرین ساخته رسول ملاقلی‌پور، اثری ساده، تاثیرگذار و پرالتهاب است که اوج توانایی و تجربه سازنده‌اش را نشان می‌دهد. این فیلم را به تعبیری می توان جنگی ترین اثر ملاقلی پور به حساب آورد. چون در فیلم یک جنگ واقعی رخ می دهد و تمامی جزئیات آن به تصویر کشیده می شود. در این فیلم کارگردانی به مفهوم مدیریت را که حاصل تجربه ای عمیق است، می توان به خوبی شاهد بود. فیلمبرداری، صدابرداری، تدوین و جلوه های ویژه در کنار هم به اوج و شکوه فیلم کمک می کنند و بخشی از عواطف، خاطرات، خطرات و جلوه های پاک انسانی نهفته در عرصه دفاع مقدس را در صحنه نبرد به تصویر می کشند.

یادآور می شود جمشید هاشم پور، مهدی احمدی، آتنه فقیه نصیری، قاسم زارع، قربان نجفی، حسن عباسی، علی اسکندری و سیروس همتی بازیگران اصلی"مزرعه پدری"هستند. هاشم پور در این فیلم نقش مردی لمپن را بازی می کند که توبه کرده و به جبهه آمده است و برای مکافات عمل خود حرف نمی زند. او این نقش بی کلام را به اندازه ای خوب بازی می کند که به خوبی نگاه بیننده را به خود معطوف می سازد. آنته فقیه نصیری هم در این فیلم با آنکه نقش زیادی ندارد، اما به خوبی جلوه های محبت و عاطفه در جنگ را بازی می کند و با استفاده مناسب از چادری که به او داده شده، جلوه کاملی از زن صبور و حمایت کننده ایرانی را به تصویر می کشد. (روابط عمومی شبکه چهار)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها