کیهان: سخنگوی دولت یا کارگزار فتنه آمریکایی اسرائیلی 88؟!
روزنامه کیهان نوشت: محمدباقر نوبخت گفت دولت نسبت به موضوع حصر بیتفاوت نیست. سخنگوی دولت دیروز درباره نامه مطهری به روحانی (با موضوع حصر برخی سران فتنه) گفت: آقای مطهری نماینده محترم، شجاع، متدین و صریحاللهجه هستند و براساس آنچه وظیفه قانونی خود است اظهارنظر میکند اما قطعا همه اطلاعات پیش ایشان نیست، دولت در پارهای موارد که ضروری نمیداند، موضوعی را رسانهای نمیکند.
وی افزود: دولت قطعا نسبت به این موضوع بیتفاوت نیست و ما بر خود فرض میدانیم تعهداتی که جناب آقای رئیسجمهور فرمودند را انجام دهیم.این اظهارنظر در حالی است که رهبر معظم انقلاب در دیدار اعضای هیئت دولت، نسبت به خلط جناحبندیهای سیاسی با خط قرمز نظام نسبت به فتنه هشدار دادند و تأکید کردند «علایق اعضای دولت به برخی جناحهای سیاسی اشکالی ندارد اما دولت و اعضای آن نباید اسیر جناحبندیها شوند... در موضوع جناحبندیهای سیاسی همواره تاکید بر رفاقت و انس با یکدیگر است اما در برخی موارد مسئله متفاوت است و باید حتما خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند. مسئله فتنه و فتنهگران از مسائل مهم و از خطوط قرمز است که آقایان وزرا باید همانگونه که در جلسه رای اعتماد خود بر فاصلهگذاری با آن تاکید کردند همچنان بر آن پایبند باشند.
علی مطهری نیز پیش از این با اشاره به دیدار خود به همراهی جمعی از هنرمندان و خانوادههای شهدا با رهبر معظم انقلاب و طرح موضوع حصر گفته بود: ایشان (رهبری) فرمودند: «من قبلا درباره بصیرت صحبت کردهام و این که نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم اینها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد میکردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعا شما راضی نخواهید بود. ما اکنون به اینها ملاطفت کردهایم.»با این اوصاف و با عنایت به خیانت و جنایت بزرگی که از سوی سران فتنه در کشور رخ داد، باید از آقای نوبخت پرسید ایشان سخنگوی دولت جمهوری اسلامی است یا وکیل و گماشته خائنین به کشور و نظام جمهوری اسلامی؟!
مشاور اوباما: مسئله هستهای ایران در آینده نزدیک حل نخواهد شد
کیهان آورده است: هماهنگکننده سابق کاخسفید میگوید چه مذاکرات هستهای تمدید شود یا نشود مسئله هستهای ایران در آینده نزدیک حل و فصل نخواهد شد.
گری سیمور مشاور سابق اوباما در مصاحبه با نشریه فرانسوی لوپونت گفت: توافق میان ایران و غرب بر سر موضوع هستهای در آینده نزدیک غیرممکن است.
وی گفت: «از زمان تمدید طرح اقدام مشترک برای چهار ماه دیگر در 24 ژوئیه، مذاکرهکنندگان پیشرفت محسوسی داشتهاند و شاهد دیدارهای چندجانبه رسمی کمتری بین ایران و گروه 1+5 بودهایم. در این مدت ایران بیشتر خواهان دیدارهای دوجانبه از جمله با تیم آمریکایی بوده است که این تغییر رویه ایران بسیار خوب و مفید است چرا که ساختار 1+5 برای مذاکرات واقعی، سخت و پیچیده، بسیار ضعیف و دست و پاگیر است. اما متاسفانه دو طرف هنوز درباره بسیاری از مسائل مهم و مورد اختلاف با هم فاصله زیادی دارند.
این مقام سابق کاخ سفید گفت: «آمریکا از ایران میخواهد که به طور قابل توجهی ظرفیت غنیسازی خود را کاهش دهد و آنرا به حدود دو هزار دستگاه سانتریفیوژ فعال برساند و خواهان اعمال محدودیت به مدت بیش از بیست سال است.
این در حالیست که ایران از هرگونه کاهش میزان ظرفیت کنونی خود امتناع میکند و بر ایجاد ظرفیت غنیسازی صنعتی بیشتر در مدت چند سال تاکید دارد. با توجه به این شرایط شکلگیری توافقی جامع تا پایان ماه نوامبر(آذر) دشوار است. با توجه به این شرایط بسیار پیچیده و فنی و بعضا سیاسی، در مرحله کنونی اینکه بتوان شاهد شکلگیری توافقی جامع تا پایان ماه نوامبر بود، موضوعی دشوار است.
سیمور همچنین در مقالهای که از سوی «مؤسسه بینالمللی مطالعات راهبردی» منتشر شده، تاکید میکند: گره هستهای میان ایران و آمریکا در آینده نزدیک باز نمیشود.
سیمور نوشت: طرفین همچنان در رابطه با مهمترین مسئله مورد مناقشه، یعنی وضعیت ایران به عنوان کشوری در آستانه دستیابی به تسلیحات هستهای، با هم اختلاف دارند. آمریکا خواستار کاهش قابل توجه توانمندی غنیسازی فعلی ایران و حفظ این محدودیتها به مدت 20 سال است، اما ایران با هر گونه کاهش توانمندی فعلیاش مخالف و خواستار ایجاد توانمندی در سطح صنعتی بزرگتر در چند سال آینده است.
مشاور سابق اوباما نوشت: ایران اطمینان دارد که در صورت پایان مهلت برنامه مشترک اقدام، اقتصاداش توان ایستادگی در برابر از سرگیری تحریمها را دارد.سیمور افزود: هیچ نشانهای دال بر آمادگی «باراک اوباما» برای پذیرش «توافقی بد» که امکان حفظ یا توسعه توانمندی غنیسازی را در آینده نزدیک فراهم آورد، وجود ندارد. چنین توافقی به منافع راهبردی آمریکا لطمه خواهد زد، متحدانش را در منطقه ناامید خواهد کرد و با مخالفت شدید کنگره مواجه خواهد شد، آن هم در زمانی که اوباما درصدد تجمیع توان خود برای پیشبرد کارزار علیه داعش است.
این مقام سابق آمریکایی مینویسد: انتظار میرود آمریکا و ایران در نهایت، راههایی را برای تمدید مذاکرات در چارچوب توافقنامه موقت جدید پیدا کنند. احتمالا هرگونه توافقنامه موقت جدید شامل محدودیتهای هستهای و گامهای بیشتر از سوی ایران در ازای کاهش بیشتر تحریمها از سوی آمریکا و اروپا و تعیین مهلتی جدید برای تکمیل توافقنامه نهایی خواهد بود.
سیمور با اشاره به پیشرفتهای مذاکرهکنندگان در برخی از مسایل مانند تغییر کاربری تاسیسات غنیسازی فردو و راکتور آب سنگین اراک، گفت: البته، در صورتی که توافقنامه موقت جدید فقط شامل محدودیتهای هستهای بیشتر و یا کاهش بیش از حد تحریمها باشد، با مخالفت کنگره آمریکا و متحدان این کشور در خاورمیانه مواجه خواهد شد.وی در پایان نوشت: چه این مذاکرات تمدید شود یا نشود، مسئله هستهای ایران در آیندهای نزدیک حل و فصل نخواهد شد.
جرس: نزدیکی ادبیات روحانی به رهبری نگران کننده است
کیهان نوشت: معاون متواری وزارت ارشاد و همکار شبکه دولتی انگلیس از نزدیکتر شدن ادبیات رئیس جمهور به نظام و رهبری ابراز نگرانی کرد.
علی اصغر رمضانپور معاون فرهنگی وزیر ارشاد در دولت اصلاحات بود. او چند سال پیش به انگلیس رفت و عار همکاری با شبکه بیبیسی را به جان خرید.
وی در مصاحبه با جرس و درباره اظهارات روحانی در مصاحبه با سیانان مبنی بر اینکه کسی در ایران به خاطر روزنامهنگاری در زندان نیست، معتقد است «زبان روحانی» درباره مسئله «آزادی بیان» و «حقوق بشر» تغییر کرده است.
وی پیام سیاسی اظهارات اخیر رئیس جمهور را نزدیکی به زبان رسمی حکومت میداند و میگوید «پیام داخلی این نزدیکی، به این معناست که این مسئله از فهرست اولویتهای دولت به هر دلیلی خارج شده است. این تغییر زبان دیپلماتیک از نظر بینالمللی به معنای نزدیکتر کردن بیان آقای روحانی به زبان رهبر جمهوری اسلامی و نمایش دهنده کاهش فاصله میان جناحها در سطح بالای جمهوری اسلامی است».
به اعتقاد رمضانپور این «تغییر زبان» برای این است که «به غربیها بگوید روی باز شدن فضا در ایران حساب نکنید. در عین حال به منتقدان تندروی خود در ایران اجازه ندهد تا از سخنان او برای تحریک قوه قضائیه علیه دولت استفاده کنند».
جرس نوشت: غیر از روحانی، محمود احمدینژاد و محمد خاتمی، رؤسای جمهوری پیش از وی نیز، وجود روزنامهنگاران زندانی را انکار کرده بودند. خاتمی در پاسخ به سؤالی در این باره گفته بود «از کجا معلوم است که اینها خودشان مقصر نباشند و جرمشان چیز دیگری نباشد؟». احمدینژاد نیز بارها در مجامع مختلف عنوان کرده بود که «کسی به جرم روزنامهنگاری یا سیاسی در زندان نیست».
یادآور میشود برای عناصر ضد انقلاب و مهرههای سرویسهای جاسوسی بیگانه نفوذ در مطبوعات اغلب پوششی برای پیشبرد فعالیتهای غیر مطبوعاتی و ضد امنیتی است. نشانه روشن این حقیقت نیز، اتفاقات پس از خروج برخی از همین روزنامهنگارنماها از کشور و برداشتن نقاب از هویت واقعی خویش است.
اصغرزاده: دولت اعتدال به درد اصلاحطلبان گرفتار شده است
کیهان آورده: ابراهیم اصغرزاده میگوید اصلاحطلبان به معیشت مردم بیاعتنایی کردند و اگر در انتخابات سال 84 حتی ائتلاف هم میکردند، بازهم از مردم «نه» میگرفتند.وی در مصاحبه با روزنامه اعتماد گفت: در انتخابات سال 84 تجربه مهمی از ائتلاف طبقاتی میان اقشار میانی و تهیدست صورت گرفت. آنالیز آرا نشان میدهد بخشهای حاشیهای و نادیده گرفته شده دوران اصلاحات به دامن قرائتهای رادیکالتر سنت درغلتید. طبقه متوسط نیز تجزیه شد و در شهرهای دور افتادهتر با مطالبات کوتاهمدت گروههای حاشیهنشین و خارج از متن پیوند خورد.
خبرنگاری پرسد: «با این تفسیر حتی اگر در سال 84 همه اصلاحطلبان با کاندیدای واحد در انتخابات شرکت میکردند به این دلیل که اصلاحطلبان برای طبقه محروم جامعه برنامهای نداشتند و سرمایهگذاریای روی طبقه متوسط نکرده بودند بازهم نتیجه انتخابات تغییر نمیکرد؟» و اصغرزاده در پاسخ میگوید: به احتمال زیاد بازهم احمدینژاد میآمد. ناکارآمدی دولت دوم اصلاحات زمینه را برای پذیرش شعارهای پوپولیستی حتی در لایههای میانی مهیا ساخته بود.
دوستان ما بیش از هر چیز روی مطالبات مدنی و آزادیخواهانه طبقات متوسط جدید تکیه داشتند درحالی که از نظر توده بیشماری، داشتن مسکن و سرپناه، برخورداری از شغل مناسب یا کسب درآمد عادلانه، معیشت شرافتمندانه به مراتب مهمتر از آزادی بیان و آزادی مطبوعات بود. شاید به همین علت اکثریت رای دهندگان در انتخابات سال 84 از شعارهای آقای کروبی که تمرکز بر معیشت عمومی داشت نسبت به شعارهای انتخاباتی دکتر معین استقبال بیشتری کردند. حالا بر فرض محال تصور کنید جناح اصلاحطلب از میان هاشمی رفسنجانی، کروبی و معین آن زمان به کاندیدای واحدی هم میرسید و کاندیدای برگزیده میرفت سراغ همان برنامه و شعار دکتر معین، آن وقت چه پیش میآمد؟ تصور میکنید رای دهندگان زیربنا را ول میکردند میرفتند سراغ مطالبات روبنایی؟
اصغرزاده که چندماه قبل در مصاحبه با روزنامه قانون، دولت روحانی را رحم اجارهای اصلاحطلبان خوانده بود در ادامه این مصاحبه گفت:راهبرد دولت اعتدالی طبعا متفاوت از راهبرد اصلاحطلبان است. دولت روحانی از منظر نداشتن راهبرد شاید بیشتر در معرض آسیب قرار داشته باشد. اگر فقدان راهبرد روشن، دولت دوم اصلاحات را به زمین سخت و سنگلاخی زد، در دولت روحانی هنوز چندماه نگذشته آنچنان به اعتبار دولت ضربه زد که اثر مهرش تا پایان بر پیشانی دولت باقی خواهد ماند. چرا؟ اینکه دولت بدون هیچ استراتژی منسجمی در ماههای منتهی به اردیبهشت امسال به صورت متوالی تقاضا کرد که مردم به او اعتماد کنند و صرفا کسانی جهت دریافت یارانه بروند ثبت نام کنند که نیازمند واقعی باشند ولی در کمال ناباوری مشاهده شد 73 میلیون نفر رسما بیاعتنا به تقاضای رئیسجمهور منتخبشان، به هر دلیلی خود را مستحق دریافت یارانه دانستند.
اصغرزاده میافزاید: گرفتاری دولت روحانی این است که نمیداند کارکردش چیست؟ فراجناحی است یا ائتلافی و به مثابه شرکت سهامی؟ اصلاحگراست و خواهان تغییر وضع یا اعتدالی و حافظ وضع موجود؟ جامعهگرا و سوسیالیست است یا نئولیبرال؟ بیطرف و معتدل است یا خنثی و منفعل؟ و اینکه به اهداف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی با کدام استراتژی و با چه مقدورات و لوازمی میخواهد دست یابد و شعارهایش را اجرایی کند؟به گفته وی «پشتیبانی اصلاحطلبان از روحانی مشروط است. معلوم است آنها در نقش یک بازنده، بازی برد-باخت یا باخت-باخت را ادامه نمیدهند.»
روایت MI6 انگلیس از خیر و صلاح اقتصادی ایران!
کیهان نوشت: شبکه دولتی انگلیس در تحلیلی رسوا نوشت مقاومت مردم ایران در برابر حمله روسها در قرن 19 و مقابل رژیم صدام در قرن 20 تصمیمهایی اشتباه و پرهزینه بوده و دفاع از برنامه هستهای نیز در همین تراز قرار دارد.وبسایت بیبیسی در تحلیلی مفصل سعی کرد اینگونه القا کند که برنامه هستهای بیفایده و برای ایران به لحاظ اقتصادی پرهزینه است اما در پایان همین نوشته از ژست محاسبه اقتصادی خارج شده و تصریح میکند که مسئله اصلی این شبکه انگلیسی، نفس مقاومت و سلطهناپذیری ملت ایران است که بنابر ادعای بیبیسی پرهزینه و غیرعقلانی است!
بیسیم MI6 در کودتای 28 مرداد 32 مینویسد: در کنار ورود به جنگ جهادی با روسیه در اوایل قرن نوزدهم و پافشاری بر ادامه جنگ ایران و عراق در اواخر قرن بیستم، دنبال کردن برنامه هستهای و عواقب داخلی و خارجی آن، پرهزینهترین تصمیمی بوده که دولتهای دو سه قرن اخیر ایران اتخاذ کردهاند. خوشبختانه هزینههای این تصمیم، هر چند کمرشکن، عمدتاً جنبه اقتصادی داشته و هنوز خسارات جانی و سرزمینی متوجه ایرانیان نکرده است(!)
تحلیلگر بیبیسی با وجود تخطئه منطق دفاع و مقاومت ملت ایران توضیح نداد که رژیم انگلیس با چه منطقی در طول 20 سال اخیر اقدام به نظامیگری و دست درازی به دیگر کشورها کرده یا مثلاً مردم انگلیس را مجبور به پرداخت هزینههای حضور نظامی در عراق و افغانستان نمود.بیبیسی مدعی شد «ایران باید نیازهای خود را از بازارهای جهانی تامین کند و فعالیتهای هستهای به صرفه نیست» اما به این حقیقت اشاره نکرد که غربیها هرگاه احساس کردند ایرانیها به کالایی استراتژیک در بازار جهانی نیازمند هستند، به گروگانگیری اقتصادی و تحریم پرداختند که عدم فروش سوخت 20درصد راکتور تهران و تهدید جان 800 هزار بیمار از آن جمله است. آیا به نظر بیبیسی ایران باید در برابر این رویکرد جنایتکارانه و انحصارطلبانه دست روی دست میگذاشت و اقدام به تولید سوخت راکتور تهران و تولید رادیودارو نمیکرد.
ایران: رسیدگی به پرونده مدیر ارشد دولت دهم در دیوان عالی کشور
روزنامه ایران نوشت: پرونده یکی از مدیران ارشد دولت دهم- که به اتهام مسائل مالی در دادگاه کیفری استان تهران به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شده است- با اعتراض متهم در دیوان عالی کشور رسیدگی خواهد شد. یک مقام آگاه در پاسخ به سؤال خبرنگار ایران ضمن تأیید محکومیت نامبرده در این باره گفت: «پرونده این مقام عالیرتبه دولت سابق در اسفند ماه سال 92،با چندین اتهام و صدور قرار مجرمیت و کیفرخواست برای رسیدگی از دادسرای کارکنان دولت به شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی ارجاع شد. روز 3 خردادماه سال جاری متهم همراه وکیل مدافع خود با حضور در جلسه رسیدگی پس از تفهیم اتهام دردفاع از خود به سؤالهای هیأت قضایی دادگاه پاسخ داد. در این جلسه دو نفر از متهمان (جابرابدالی یکی از چهرههای نزدیک به متهم و داوود سرخوش، جعبه سیاه پرونده اختلاس از شرکت بیمه ایران به حبس و جزای نقدی محکوم شدند) حاضر شدند و به سؤالهای هیأت قضایی در خصوص ارتباط خود با متهم پاسخ دادند.
قاضی پرونده پس از دوجلسه محاکمه و دریافت آخرین دفاع از متهم به استناد دلایل و مستندات پرونده، مدیر ارشد دولت سابق را مجرم شناخت و نامبرده را به حبس تعزیری و پرداخت جزای نقدی محکوم کرد. حجتالاسلام محسنی اژهای سخنگوی قوه قضائیه در خصوص پرونده این مدیر ارشد به خبرنگار ایران گفت: «این فرد به حبس و پرداخت جزای نقدی محکوم شده و به حکم دادگاه نیز اعتراض کرده است که این پرونده به دیوان عالی کشور فرستاده خواهد شد. وکیل متهم نیز روز شنبه 12 مهر با حضور در دادگاه کیفری استان تهران لایحه اعتراض موکل خود را نسبت به حکم صادره تقدیم دادگاه کرد. شنیدهها حاکیاست، دادگاه به اتهام تحصیل مال نامشروع و مشارکت در تشکیل شبکه اختلاس و...متهم را جمعاً به 14 سال حبس و پرداخت 4 میلیارد تومان جزای نقدی محکوم کرده است.
تبلیغ کتاب یک کلاهبردار در تلویزیون
ایران آورده است: تلویزیون بیش از یک دقیقه کتاب محمدعلی طاهری رئیس فرقه موسوم به حلقه «شعور کیهانی» را که به جرم اعمال غیرقانونی و غیرشرعی زندانی است تبلیغ کرد.به گزارش فارس، برنامه تلویزیونی «صبحی دیگر» دقایقی را به معرفی کتاب وی اختصاص داد.
بازداشت مشاور 50 مسئول!
ایران نوشت: مشاور قلابی استاندار ایلام بازداشت شد. به گفته «احمد شوهانی» نماینده ایلام، مشاور قلابی قبلاً هم در زندان بوده ولی مرخصی گرفته و در این مدت با جعل عنوان اقدام به کلاهبرداری کرده است. وی به باشگاه خبرنگاران گفت: این شخص حدود ۵۰ عنوان مشاوره برای خود درست کرده است و خود را به عنوان مشاور وزرای کار، بهداشت، صنعت و برخی دیگر از مسئولان معرفی کرده است. شوهانی افزود: این شخص مسئولان را تحت فشار قرار داده و اقدام به امتیازگیری و رانتخواری میکرده است. بنابراین گزارش،«محمد محمدرضایی» نماینده ادوار مجلس نیز در شبکه فیسبوک خود در این باره خبر داد این فرد دارای سوابق جعل، اخاذی و کلاهبرداری است و در مجلس ششم به عنوان خبرنگار وارد مجلس میشد.
تبرئه روزنامه بهار از دو اتهام
ایران به نقل از ایرنا آورده: روزنامه توقیف شده بهار با حکم دادگاه کیفری استان از شکایت مدعی العموم و رئیس ستاد انتخابات سعید جلیلی تبرئه شد.این حکم از سوی شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران به ریاست قاضی سیامک مدیر خراسانی صادر شده است. در کمتر از یکسال گذشته، مدیر مسئول روزنامه بهار سه مرتبه محاکمه شده است.
آرمان: 2 مربی فوتبال مشکوک به استفاده از جادوگر
روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که رئیس کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال درخصوص صحبتهایی که درمورد استفاده مربیان و بازیکنان از جادوگر در لیگ برتر میشود، گفت: در زمینه استفاده از جادوگر و رمال مواردی به گوش ما رسیده اما نمیتوانیم بگوییم جادوگر در فوتبال ما وجود دارد یا نه. از دوستان درخواست داریم اطلاعاتی که درمورد استفاده مربیان یا بازیکنان از جادوگر و رمال دارند را در اختیار کمیته اخلاق قرار دهند. تسنیم نوشت؛ علیاکبر محمدزاده با بیان اینکه استفاده از جادوگر و رمال خلاف قانون و عرف جامعه است، تاکید کرد: به یکی، دو نفر برای استفاده از جادوگر مشکوک هستیم و کمیته اخلاق بهصورت غیررسمی و پنهان درحال رصدکردن این موضوع است. کمیته اخلاق به چیزی که باعث لطمه خوردن به آبرو و حیثیت فوتبال ایران شود، رسیدگی جدی خواهد کرد. باز هم میگویم استفاده از نیروهای غیرطبیعی خلاف قانون است و در صورت مشاهده با آن برخورد خواهیم کرد.
دستگیری 8 ملوان اماراتی در آبهای ایران
آرمان آورده: شنیده شد که خانوادههای هشت صیاد اماراتی مدعی شدند که مسئولان ایرانی 10 روز پیش هشت قایق را بههمراه هشت ملوان آنها دستگیر کردند. ایسنا نوشت؛ به گفته این خانوادهها، افراد بازداشتشده به جزیره کیش اعزام شده و بعد از آن به اتهام نقض حریم آبهای منطقهای به دادگاه ارجاع داده شدند. سعید الشامسی، مدیر اجرایی جمعیت ماهیگیران عجمان در گفتوگو با امارات الیوم گفت که اکثر صیادان بازداشتشده از شهروندان و ساکنان عجمان هستند.
اعتراض و قهر جمشید مشایخی
آرمان نوشت: شنیده شد که جمشید مشایخی هنگام صحبت در نشست جشنواره بینالمللی اسطورههای صلح بهدلیل قطع سخنانش توسط اردشیر رستمی، مجری برنامه جلسه را با قهر ترک کرد. تسنیم نوشت؛ جمشید مشایخی با بیان اینکه آیا دانشگاه در سراسر جهان انسان تربیت میکند یا خیر، همیشه سوال بنده است، گفت: کسی که موشک و بمب میسازد حتما یک پروفسور در شیمی یا فیزیک است که از آدمیت دور است و در مقابل افرادی هم هستند که در آزمایشگاهها روی ویروسها و میکروبها کار میکنند تا انسان را از بیماری نجات دهند و... ... در ادامه اردشیر رستمی، بازیگر نقش شهریار که اجرای این برنامه را برعهده داشت، خطاب به مشایخی گفت: وقت شما تمام است و صحبتهای وی را قطع کرد. اما در ادامه هنگامی که داریوش ارجمند درحال صحبت بود ناراحت شد و گفت شما صحبت مرا قطع کردید و هیچکس نمیتواند صحبت مرا قطع کند. بنابر این من این نشست را ترک میکنم.
ورود برنج قاچاق به کشور
آرمان آورده: شنیده شد که مدیرکل تعزیرات حکومتی سیستان و بلوچستان از ورود برنج قاچاق به کشور خبر داد. میزان نوشت؛ سیدمرتضی مدنی فدکی گفت: با توجه به اینکه کشورمان یکی از منابع اصلی تولیدکننده برنج مرغوب در جهان است و ورود برنج قاچاق توسط افراد سودجو از طریق مرزهای شرقی موجب لطمه به تولیدکنندگان این کالا در کشور میشود برخورد با قاچاقچیان برنج در دستور کار قرار گرفته است. وی افزود: در شش ماهه اول امسال تعداد 9 قاچاقچی برنج توسط ضابطین دستگیر و به تعزیرات حکومتی استان معرفی شدند که شعب تعزیرات حکومتی نیز در چارچوب قوانین و مقررات در اسرع وقت به پروندهها رسیدگی و متخلفین را به میزان یک میلیارد و 193 میلیون ریال محکوم کردند.
بررسی 300 پرونده بورسیه
آرمان نوشت: شنیده شد که درحالی که محمدعلی نجفی، سرپرست وزارت علوم خبر داده که 2100 پرونده بررسی شده از بورسیههای غیرقانونی مغایرتی با قانون ندارد، مهدی دواتگری که بهتازگی به عضویت کمیته پیگیری ماجرای بورسیهها در مجلس درآمده، گفت: «پروندهها با دقت و وسواس زیادی درحال بررسی است و مستندات ما و تیم بررسیکننده نشان از آن دارد که تا به اینجای کار تنها 300 پرونده بورسیه بررسی شده است». آفتاب نوشت؛ وی درباره نحوه انتشار اطلاعات مربوط به بورسیهها توضیح داد: «تا اتمام مراحل رسیدگی به وضعیت پرونده بورسیههای غیرقانونی بنا نداریم، اطلاعات و جزئیات را افشا کنیم، چراکه کار ما بررسی صحت و سقم پروندهها و اتهام غیرقانونی بودن آنهاست و بنایی نداریم بر افشای اسامی در این مرحله تاکید کنیم، چراکه پس از ارائه اطلاعات ما به قوه قضائیه، این دستگاه میتواند نسبت به انتشار اسامی حسب تصمیم قاضی اقدام کند».
رویانیان مدیرعامل پرسپولیس میشود؟
آرمان آورده: شنیده شد که درحالی که باشگاه پرسپولیس بعد از برکناری علیرضا رحیمی هنوز مدیرعامل جدیدی به خودش ندیده و بهروز منتقمی بهعنوان سرپرست باشگاه فعالیت میکند اما صحبت از حضور مدیرعاملی محمد رویانیان در این باشگاه شنیده میشود که در صورت وقوع این اتفاق محمد رویانیان برای دومینبار مدیرعامل باشگاه پرسپولیس خواهد شد. فارس نوشت؛ در همین رابطه شنیده میشود سهشنبه شب جلسهای میان مسئولان شرکت بهرهبردار باشگاه پرسپولیس و رویانیان برگزار شده که طرفین به توافقاتی هم دست یافتهاند اما هنوز این موضوع قطعی نشده است اما احتمال بازگشت محمد رویانیان را بیش از پیش بالا برده و شاید طی یکی دو روز آینده اتفاقات دیگری در پرسپولیس رخ بدهد.
تعطیلی ناگهانی برنامه آزاده نامداری
آرمان نوشت: شنیده شد که «خانومی که شما باشی» به تهیهکنندگی آزاده نامداری سه شب است از جدول پخش شبکه دو سیما حذف شده است. از 13 مهر همزمان با عید سعید قربان پخش برنامه «خانومی که شما باشی» به نویسندگی و تهیهکنندگی آزاده نامداری از شبکه دو سیما قطع شده است. شبکه دو که به صورت روزانه موضوع هر قسمت از «خانومی که شما باشی» را خبری میکرد، بیهیچ اعلام قبلی «خانومی که شما باشی» را یکشنبه 13 مهر از کنداکتور پخش خود حذف کرد و این روند بدون ارائه توضیحی تا به حال ادامه داشته است. «خانومی که شما باشی» با محوریت گفتوگو با زنان موفق و خاص از جمله همسران شهدا، نخستین زن شهردار، گوینده موفق رادیو و... در حالی دچار تعطیلی شده که هنوز 7 قسمت از این مجموعه مستند باقی مانده است و خبر دقیقی از زمان ادامه پیدا کردن پخش آن اعلام نشده است. تعطیلی این برنامه در حالی رخ میدهد که علی بخشیزاده مدیر شبکه دو در سفر حج به سر میبرد.
تجمع کردها مقابل دفتر سازمان ملل در تهران
آرمان آورده: شنیده شد که جمعی از مردم و دانشجویان کرد در اعتراض به کشتار کردهای کوبانی به دست تروریستهای داعش در مقابل دفتر سازمان ملل در تهران تجمع کردند. ایسنانوشت؛ معترضان با در دست داشتن تابلوهایی که روی آنها نوشته شده بود: هر جا کرد است آنجا ایران است، تهران گلوی کوبان، ما همه کوبانی هستیم، دولت روحانی، حمایت از کوبانی و نیز با سر دادن شعارهای کردی مثل بژ کوبانی (به معنای زنده باد کوبانی) اعتراض خود را به کشتار کردهای کوبانی اعلام کردند. تجمعکنندگان همچنین با سردادن شعارهایی به آنچه که حمایت علنی ترکیه و دولت اردوغان از تروریستهای داعش در کشتار مردم کرد کوبان خواندند، اعتراض کردند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب