در صورت وقوع چنین حوادثی همه منتظر میمانند تا ببینند چه آیندهای در انتظار مقاماتی است که سهلانگاری آنها به وقوع چنین حوادثی منجر شده است.
در برخی کشورها مقامات بسرعت و در کسری از ثانیه از مقام خود برکنار شده و روند بررسی اشتباهات آنها در دستگاه قضایی آغاز میشود.
در برخی کشورها نیز این حوادث و اتفاقات به روندی عادی هم برای مردم و هم برای شهروندان تبدیل میشود.
یک نوع از این واکنشها را نیز میتوان در کشوری همچون کرهجنوبی مشاهده کرد. مطئمنا در خبرها شنیده یا خواندهاید که عصر روز جمعه بر اثر سقوط یک دستگاه تهویه هوا در کنسرتی در سئول، 16 نفر جان خود را از دست دادهاند.
همه روز گذشته منتظر بودند تا نام و نشانی از مسئولان مقصر این حادثه در رسانهها منتشر شود، اما آنچه رسانهها مخابره کردند این بود که فردی سی و هفت ساله و مسئول امنیت این سالن در پی این حادثه دست به خودکشی زده است.
البته این رفتار در میان کرهایها زیاد است. چند سال پیش نیز یکی از روسای جمهور این کشور به دلیل اشتباه در کارش دست به خودکشی زد.
رسانههای کرهای میگویند علت اتخاذ چنین روشی این است که مقامات، تحمل نگاه سنگین مردم و شهروندان را ندارند و این راه را انتخاب میکنند.
میتوان در مذمت اتخاذ این روش یا مدح وجدان بیدار این افراد جملات زیادی نوشت، اما گاهی اوقات ننوشتن و در مقابل، فکر کردن بر هر کاری برتری دارد.
حسین خلیلی - گروه بینالملل
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد