دانشجویانی که بحق، او را پدر معنوی خود دانسته و حتی سالها پس از فارغالتحصیلی نیز ذرهای از ارادتشان به این عالم فرهیخته که گاه با عنوان خودمانیتر «حاجی مهدوی» از او یاد میکنند، کم نشده و نخواهد شد. در واقع از خرده ور افتادههایی که کسی تره هم برای آنها خرد نمیکند که بگذریم، همه دانشجویان و فارغالتحصیلان دانشگاه امام صادق(ع) از هر خط و نحله فکری، ارادت و احترام ویژهای برای این یار دیرین و صادق امام و رهبری قائل هستند.
آیتالله مهدوی کنی از آن دست آدمهایی است که بیهیچ گونه واهمهای از ریا و تملق میتوان از خوبیها و مهربانیهای او گفت و نوشت. فراموش نمیکنم روزهای نخست ورود به دانشگاه امام صادق(ع) و اردوی پیش دانشگاهی را که در آن برای اولینبار آیتالله مهدوی کنی را از نزدیک دیدم. کلمات و جملاتی که اولین بار از زبان حاجی مهدوی شنیدم آنچنان امیدبخش و دلگرمکننده بود که تمام خستگیهای اردوی پیش دانشگاهی و راه طولانی آن را فراموش کردم.
ظهرها بعد از نماز آن چنان گرم و صمیمی با دانشجویان صحبت میکرد و به سوالات آنان پاسخ میداد که گویی پدری مهربان، فرزندان خود را نصیحت و راهنمایی میکند.
مجالس سخنرانی و جلسات اخلاق آیت الله بر خلاف برخی جلسات مشابه آن هیچ وقت خستهکننده و کسلکننده نبود، زیرا ایشان از تبحری مثالزدنی در سر حال نگه داشتن مخاطب برخوردار بود. شوخیها و مطایبههای آیتالله جزء تفکیکناپذیر کلام پرنفوذ وی بود. در عین حال، اظهارنظرهای خودمانی آیتالله مهدوی در خصوص مسائل سیاسی و اجتماعی کشور حقیقتا درسی بود برای دانشجویان.
مسجد دانشگاه امام صادق(ع) هیچگاه نواها و نیایشهای آیتالله مهدوی در شبهای قدر رمضان را فراموش نخواهد کرد.
دانشگاه امام صادق(ع) به عنوان دانشگاهی که طرح آن را جمعی از دلسوزان انقلاب از سالهای دوران زندان رژیم پهلوی تهیه کرده بودند با همت آیتالله مهدوی اکنون سی و یکمین سال فعالیت خود را نیز پشت سر گذاشته و به عنوان یکی از قطبهای اصلی علمی کشور مطرح شده است. این دانشگاه از بدو تاسیس با تلفیق دروس حوزوی و دانش علمی روز در زمینه علوم انسانی، روش جدیدی را در تدریس دانشگاهی بنیان نهاد که هدف آن کاهش فاصله حوزه و دانشگاه و همچنین تسلط دانش آموختگان دانشگاهی به مباحث علوم حوزوی و فقهی بود، چرا که به اعتقاد موسسان دانشگاه، دانش آموختگان تراز انقلاب اسلامی نمیتوانند تکبعدی باشند.
دانشگاه امام صادق(ع) از زمان تاسیس تاکنون، در کنار توجه به مباحث مذهبی و اخلاقی در زمینه مسائل علمی نیز تجربه بسیار موفقی را به ثبت رسانده است، اما کیست که نداند دانشگاه امام صادق(ع) به واسطه هدایتها و مدیریت عالمانه این استاد فرزانه بود که به این پایه از پیشرفت و دانش رسید. دانشگاهی که بالاترین نسبت شهدای دانشجو به تعداد دانشجویان را میان دانشگاههای کشور در اختیار دارد.
پدر مهربان دانشجویان دانشگاه امام صادق(ع) به تمام معنا سمبل اعتدال بود و سالها باید بگذرد تا چون اویی دوباره زاده شود.
حمید اسدی / جامجم
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم قاسمپور در گفتوگو با جامجم مطرح کرد؛
ضرورت اصلاح سهمیههای کنکور در گفتوگوی «جامجم»با دبیر کمیسیون آموزش دیدبان شفافیت و عدالت