آیت‌الله جنتی در همایش سراسری ستاد دهه فجر:

فتنه مسئله جزئی نبود که بخواهیم از کنار آن بگذریم

یواشکی روزنامه‌ها

جنتی اینستاگرامی شد

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۳۷۱۱۸
جنتی اینستاگرامی شد

کیهان: وقتی افراطیون مدعی اصلاحات برای جامعه روحانیت دبیر تعیین می‌کنند!

روزنامه کیهان نوشت: روزنامه‌های زنجیره‌ای در اقدامی سازمان یافته به جریان‌سازی برای تعیین جانشین آیت‌الله مهدوی‌کنی در جامعه روحانیت پرداختند.

در حالی که چند سالی است هاشمی، ناطق و روحانی به دلایل مختلف از جامعه روحانیت کناره‌گیری کرده و در جلسات این جامعه حضور نداشته اند روزنامه‌های اصلاح‌طلب با فضاسازی و تبدیل آرزو به خبر، سعی می‌کنند از جانب خود جایگزینی آیت‌الله مهدوی‌کنی را که با فتنه‌گران مرزبندی قاطع و صریح داشت، به این گروه واگذار کنند.

در این زمینه روزنامه اعتماد احتمال دبیرکلی ناطق را که سالهاست در جامعه روحانیت حضور ندارد پیش کشیده است.

همین طیف نشریات زنجیره‌ای مدتهاست از ائتلاف افراطیون مدعی اصلاحات و افرادی چون ناطق در انتخابات مجلس آینده سخن می‌گویند هر چند که به نظر می‌رسد این فضاسازی‌ها بیشتر برای ایجاد انشقاق در میان اصولگرایان است.

افراطیون مدعی اصلاحات در جریان ریاست ناطق‌نوری بر مجلس پنجم در تجمعات ضد مجلس خود شعار می‌دادند «ناطق نوری نمی‌خوایم- مجلس زوری نمی‌خوایم.»

در هر صورت با عنایت به مرزبندی صریح اکثریت قریب به اتفاق اعضای جامعه روحانیت با فتنه‌گران منطقاً به چهره‌ای در رأس این تشکیلات مهم قرار می‌گیرد که مانند آیت‌الله مهدوی کنی (ره) بر سر صیانت از اصول انقلاب و نظام در مقابل ساختارشکنان، مصمم و ثابت قدم باشد.

هم‌اکنون آیت‌الله موحدی‌کرمانی جامعه روحانیت را به عنوان سرپرست اداره می‌کند.یادآور می‌شود طیف افراطی مدعی اصلاحات تلاش مشابهی را نیز برای ریاست مجلس خبرگان کلید زدند که با واکنش قاطع اعضای این مجلس مواجه شد.

اصلاح‌طلبانی مثل نمایندگان مجلس ششم برای انتخابات تأیید صلاحیت نمی‌شوند

کیهان نوشت: عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) معتقد است چهره‌های برجسته اصلاح‌طلب در انتخابات مجلس تأیید صلاحیت می‌شوند.

فیض‌الله عرب‌ سرخی در مصاحبه با ایلنا، درباره احتمال رد صلاحیت افراد طیف متبوع خود گفت: انتظار ما از شورای‌نگهبان تأیید صلاحیت نمایندگان مجلس ششم نیست. من توقع ندارم چهره‌های شاخص اصلاح‌طلب تأیید شوند و فکر هم نمی‌کنم تأیید شوند.

پیش از این احمد شیرزاد نیز گفته بود بعید است مانند دوره مجلس ششم و هفتم بتوان با لابی، افراد رد صلاحیت شده مانند وی را تأیید صلاحیت کرد. همچنین عبدالله ناصری در همین زمینه خاطرنشان کرد مجلس ششم دیگر در جمهوری اسلامی قابل تکرار نیست.

عرب‌سرخی در ادامه مصاحبه خود تصریح کرد: نباید فراموش کنیم دولت روحانی یک دولت اصلاح‌طلب نیست حتی خود ایشان مدعی نیست که اصلاح‌طلب است. فقط نیروهای اصلاح‌طلب در برنامه‌های آقای روحانی در ایام انتخابات بخشی از مطالبات و انتظاراتشان را دیدند و در بین نامزدهای موجود ایشان را بهتر و مناسب‌تر از دیگران دیدند بنابراین به عنوان یک نیروی سیاسی که نگاه منطقی به روندهای جاری کشور دارند به آقای روحانی رأی دادند.

وی افزود: ما نسبت به دولت روحانی سیاست انتقاد و اتحاد را داریم در حالیکه نسبت به دولت احمدی‌نژاد سیاست یکسر انتقادی داشتیم.

نگرانی اتمی قاتلان 17 هزار شهروند ایرانی

کیهان آورده است: همسر سرکرده گروهک منافقین گفت توافق نهایی غرب با ایران باید به نحوی باشد که اجازه ندهد ایران به سلاح هسته‌ای دست پیدا کند.

مریم قجر عضدانلو ابریشمچی (رجوی) که با وجود سوابق تروریستی در پاریس اقامت دارد، مدعی شده «رژیم ایران همچنان به فکر تولید سلاح هسته‌ای است و بر آن اصرار می‌کند. آنها مطمئن‌ترین راه حفظ رژیم را دستیابی به سلاح هسته‌ای می‌دانند.»

وی همچنین می‌گوید: یکی از عواملی که سبب گستاخی رژیم شده، عقب‌نشینی‌های پی‌درپی کشورهای غربی در برابر ایران است. در نتیجه این عقب‌نشینی‌ها، ایران با گستاخی به دنبال پیشبرد برنامه هسته‌ای خود است.

وی همچنین مدعی شد ایران به صدور تروریسم و نقض حقوق بشر می‌پردازد.سازمان تروریستی منافقین به مرور زمان از شعارهای ضد امپریالیستی به مزدوری سازمان سیا و حتی استخبارات رژیم صدام رسید. مسعود رجوی که چند سال است گم و گور شده به تدریج این سازمان بسته را تبدیل به حرمسرای خود نمود و این کار را با همسر ابریشمچی (مریم قجر عضدانلو) آغاز کرد. عضدانلو سپس تبدیل به دلال جنایت‌های ضد اخلاقی مسعود رجوی شد.

سازمان منافقین در طول عمر منحوس خود قریب 17 هزار شهروند ایرانی را در عملیات مختلف تروریستی به شهادت رساند و از این جهت اشک تمساح خانم قجر عضدانلو برای تروریسم و تسلیحات کشتار جمعی طنزی بی‌مایه به نظر می‌رسد؛ به ویژه اینکه همین سازمان در رژیم صدام جنایت‌های تروریستی خود را علیه کردها و شیعیان عراق توسعه داد و سپس در جنگ سوریه در کنار تروریست‌ها به عنوان مزدور اجاره‌ای وارد صحنه شد.

فراموشی عضو سازمان منحله درباره هجمه به هاشمی

روزنامه کیهان نوشت:عضو سازمان منحله مجاهدین (انقلاب) مدعی شد هجمه‌ها به هاشمی بیشتر خواهد شد. عبدالله ناصری در مصاحبه با آرمان گفت اصولگرایان تندرو می‌خواهند هاشمی را از صحنه خارج کنند و هجمه‌ها را به وی پررنگ‌تر خواهند کرد.طنز ماجرا این است که همین جناب تیرماه گذشته در مصاحبه با روزنامه آرمان کاری را که افراطیون مدعی اصلاح‌طلبی با هاشمی کرده و او را عالیجناب سرخپوش قتل‌های زنجیره‌ای خواندند، اجتناب ناپذیر دانسته بود.

وی در آن مصاحبه درباره رفتار اصلاح‌طلبان با هاشمی در سال 78 می‌گوید: «در این سال درست است که نگاه به آقای هاشمی نگاه درستی نبود اما اجتناب‌ناپذیر بود. چون جامعه پیروز دوم خرداد، آقای هاشمی را رئیس دولتی می‌دانست که درحوزه توسعه اجتماعی و سیاسی انقباضی عمل کرده بود... شاید این توقع از مشاوران آقای هاشمی هم وجود داشت که بعد از اتفاقی که در دوم خرداد 76 رخ داده بود این فضا را درک کنند.»

ناصری همچنین مهرماه امسال در مصاحبه با نامه نیوز درباره حضورهاشمی درانتخابات ریاست جمهوری سال 76 و 84 می‌گوید: در سال 76 ظاهرا خود آقای هاشمی رفسنجانی خودش موافق حضور برای دوره سوم بود اما رهبری با این امر مخالفت کردند، به نظر من حرکت‌های مهاجرانی، کرباسچی و محمد هاشمی با هماهنگی کامل هاشمی رفسنجانی صورت می‌گرفته است... در سال 84 خیلی از دوستان با نامزدشدن هاشمی مخالف بودند. بنده نیز اعتقاد داشتم که اولا جامعه ایران پوست‌اندازی کرده است و از فضای قبلی خارج و با تفکرات جدیدتری وارد میدان شده است. هاشمی نقش ریاست‌جمهوری را ایفا کرده بود و بازگشتش به این عرصه با توجه به پوست‌اندازی جامعه نه از لحاظ تشکیلاتی منطقی بود نه از لحاظ جامعه‌شناختی، جامعه پذیرای او بود.

وی می‌افزاید: تحلیل هم این بود که واقعا جامعه دیگر به فردی روحانی رأی نخواهد داد...به یاد دارم همین که نتایج انتخابات ریاست جمهوری (دور اول) اعلام شد من به برخی از دوستان آقای هاشمی زنگ زدم و فضا را برایشان تشریح کردم خیلی از دوستان سیاسی معتقد بودند بهتر است که آقای هاشمی به نفع کروبی انصراف دهد تا رقابت در دور دوم معنا پیدا کند. تحلیل این بود که هاشمی رفسنجانی با هر فردی در دور دوم رقابت کند بازنده انتخابات خواهد بود. هاشمی روزهای اول باور نداشت که کار تمام است و احمدی‌نژاد برنده انتخابات خواهد بود.

گیر شما کجاست که این قدر ضد و نقیض سخن می‌گویید؟!

کیهان آورده است: سایت وابسته به احمد توکلی از علی مطهری خواست به تناقضات خود درباره حمایت از سران فتنه و التزام به ولایت فقیه پایان دهد.«الف» با اشاره به موضوع استیضاح بی‌فایده وزیر کار در ماه‌های پایانی دولت دهم- که مطهری از حامیان آن بود- می‌نویسد: شما آن هنگام بعد از شنیدن نظر رهبری گفتید «اگر نظر رهبری قبل از استیضاح بیان می‌شد، ما استیضاح را منتفی می‌کردیم، چون در عمل تابع حکم ایشان هستیم؛ حتی اگر قانع نشده باشیم.»شما همچنین در نطقی دیگر در مجلس، نحوه تعامل با ولی فقیه را این‌گونه بیان کردید که «ما نمایندگان آنجا که مخالفت صریحی از ناحیه رهبری از طریق رسانه‌ها احساس نکنیم به تشخیص خود عمل می‌کنیم اما آنگاه که دستوری از ناحیه ایشان مبنی بر توقف کار برسد اطاعت می‌کنیم.»

«الف» ادامه می‌دهد: شما و افرادی دیگر جلسه‌ای خدمت رهبری عزیزمان بوده‌اید و آنجا دغدغه‌تان در باب حصر سران فتنه را با ایشان در میان گذاشته‌اید. شما خود پاسخ حضرت آقا را بیان کردید که فرموده‌اند «من قبلا درباره بصیرت صحبت کرده‌ام و اینکه نباید راه شهدا و راه انقلاب را گم کنیم. جرم این‌ها بزرگ است و اگر امام(ره) بودند شدیدتر برخورد می‌کردند. اگر اینها محاکمه شوند حکمشان خیلی سنگین خواهد بود و قطعا شما راضی نخواهید بود. ما اکنون به اینها ملاطفت کرده‌ایم.» شما نیک می‌دانید که این دستور شورای عالی امنیت ملی بود که طبق اصل 176 قانون اساسی بدون تایید رهبری اجرایی نیست. بنابراین رفع حصر مثل استیضاح نیست که شما از حکم رهبری مطلع نباشید و بیان شود که اگر قبل استیضاح می‌دانستیم، متوقف می‌کردیم؛ اینجا شما حکم رهبری را می‌دانید. از نظر خودتان که در بالا مرورش کردیم، به نظر می‌رسد تناقض میان فعل و قول جنابعالی در نسبت با ولی فقیه مشهود است.

گفته بودید در عمل تابع حکم ولی فقیه هستم، اما اکنون در عمل، در اعتراض به تصمیمی که از موافقت رهبری با آن آگاه هستید، می‌‌گویید رئیس‌جمهور را برای پاسخ به سوالتان به مجلس بکشید! این عمل شما در تناقض با قولتان هست که در عمل خود را تابع ولی فقیه و حکم ایشان را پایان‌دهنده و فصل‌الخطاب دانسته‌اید.نویسنده سپس خاطرنشان می‌کند: شما که خود پیش از این اذعان کرده‌اید که برای رفع حصر خدمت رهبری رفته‌اید و جواب ایشان را هم خود بیان کرده‌اید، از جریان موهومی سخن می‌رانید که می‌خواهند برای حصر سران فتنه از رهبری خرج کنند؛ «عده‌ای حیات سیاسی خود را در ادامه وضع موجود می‌دانند و در چنین مواردی که قانون دست آنها را باز گذاشته و راه قانونی هموار است، به جای عمل به تکلیف خود، از مقام رهبری مایه می‌گذارند، در حالی که در چنین مسائلی اساسا نیازی به ورود رهبر گرانقدر نیست، همچنان که اگر مدیریت بحران سال 88 درست و با تدبیر عمل می‌کرد نیازی به ورود ایشان نبود. از ولایت فقیه فقط در مسائل بسیار حیاتی برای اسلام باید هزینه شود نه در چنین مسائلی.»

«الف» در این باره می‌پرسد: جناب آقای مطهری! آیا صادقانه است شمایی که خود چندی قبل ترجیح داده‌اید رفع حصر را نزد رهبری مطرح کنید، اکنون بگویید که در چنین مسائلی اساسا نیازی به ورود رهبر گرانقدر نیست؟! و آنچه را که مایه گذاشتن از رهبری می‌دانید، اتهامی بدانید که متوجه عده دیگر است؟! مصداق‌یابی ورود رهبری به مسائل را هم به خود ایشان بسپارید؛ آنچنان که در استیضاح وزیر کار نظر ایشان برایتان حجت بود، بگذارید در بحث یقینا مهم‌تر برخورد با سران فتنه هم دستور مورد تایید ایشان برایتان حجت باشد.نویسنده تصریح می‌کند: جسارتا این عمل حضرتعالی شبهه‌ای را با خود به همراه دارد که گویا قصد احترام به رهبری و خرج نکردن از ایشان نیست؛ بلکه غرض رویگردانی از نظری است که دلخواه‌تان نبوده و حالا شما نه از سر خرج نکردن از رهبری، بلکه به جهت ناامیدی از همراه نمودن ایشان با خود و گرفتن جوابی که قابل خرج کردن به نام رهبری باشد، سراغ مقامی دیگر رفته‌اید که امکان تهدیدشان را دارید و امیدوارید شاید این تهدید در بکارگیری اهرم فشار ظاهرا قانونی، رئیس‌جمهور را وادار به موضع‌گیری دلخواه شما در این زمینه نماید که البته سخنرانی آقای روحانی در زنجان نشان داد که تهدید رئیس‌جمهور در این مورد اساسا بی‌تاثیر است؛ چه آنکه در سخنرانی ایشان در زنجان، با مثال توبه حر، برای همگان معلوم شد که جناب روحانی نیز راه حل این بحث را در توبه سران فتنه می‌داند.

«الف» در پایان خاطرنشان کرد: اگر در فتنه 88 برخی خواص به هنگام و به درستی عمل می‌کردند و عمق فتنه را به توده‌ها تشریح می‌کردند نیازی به ورود رهبری نبود؛ نه اینکه بعد از 5 سال ایشان از بصیرت بگویند و از جرم سنگین محصور شده‌ها و برخی خواص هم همچنان در عمل کار خویش کرده و در کلام از تبعیت از ولی فقیه بگویید. غرض توصیه‌ای دوستانه بود که تناقض در فعل و عمل از شأنیت شما می‌کاهد و در ذهن مخاطب می‌آورد که هنوز تکلیف شما با خودتان در بحث مهم مصداق عملی التزام به ولایت فقیه روشن نیست.

خراسان: دستور دولت برای خرید 22 میلیارد روپیه ریل هندی

روزنامه خراسان نوشت: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر یک مسئول ارشد اجرایی به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده است با استفاده از تسهیلات مالی خارجی (فاینانس)، نسبت به خرید 250 هزار تن ریل با مبلغ حدودا 22 میلیارد روپیه (شامل اصل تسهیلات و هزینه های تبعی مانند سود، کارمزد و بیمه) اقدام شود. در این ابلاغیه تاکید شده است که دستگاه های اجرایی مذکور باید تلاش کنند حداکثر صرفه جویی و تخفیف را در قرارداد منعقده با طرف هندی انجام دهند.

مجوز به پورمحمدی و ظریف درباره نیجریه

خراسان آورده است: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر هیئت دولت به پورمحمدی و ظریف، وزارتخانه های دادگستری و خارجه موظف شده اند نسبت به انجام مذاکره، پیش امضا و امضای موقت موافقتنامه های معاضدت قضایی در امور مدنی و انتقال محکومین به حبس بین دولت جمهوری اسلامی ایران و دولت نیجریه ظرف سه سال از تاریخ ابلاغ این ابلاغیه، اقدام و مراحل قانونی را تا تصویب نهایی پیگیری کنند.

ایران: جزئیات جدید از نامه باراک اوباما

روزنامه ایران نوشت: نشریات «هاآرتص» و «نیویورک تایمز» مدعی شدند باراک اوباما در نامه خود به رهبر معظم انقلاب گفته است که ائتلاف بین المللی و حملات هوایی در سوریه تنها برای مبارزه علیه داعش است و امریکا برنامه‌ای برای براندازی دولت اسد ندارد. هاآرتص با این ادعا که «اسرائیل به صورت مستقل از نامه اوباما به رهبر عالی ایران اطلاع یافته بود.» نوشت: اوباما همچنین در این نامه از تمایل خود برای توافق هسته‌ای با ایران سخن گفته است. نیویورک تایمز نیز نوشت: اوباما در نامه خود به رهبر عالی ایران تأکید کرده است که امریکا و ایران منافع مشترکی در مبارزه با داعش دارند.

نگذاریم سوم آذر جشن هسته‌ای بگیرند!

ایران آورده است: یک عضو «جبهه پایداری» اعلام کرد نباید اجازه داد تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای ایران و گروه 1+5 روز سوم آذر جشن توافقنامه جامع را برگزار کنند.

به گزارش تدبیر «سید محمود نبویان» در جمع اعضای مجموعه بصائر شهرستان بابل با طرح برخی ادعاها علیه تیم هسته‌ای مدعی شد که تیم مذاکره‌کننده هسته‌ای توافقنامه ژنو را نخوانده‌اند و زمان امضای قرار داد هم «نحس» بوده است.

تشنج به خاطر تذکر مأمور جعلی در نمایشگاه مطبوعات

ایران نوشت: عصر یکشنبه تذکر یک بانوی محجبه به دو دختر جوان به‌خاطر پوشش‌شان برای لحظاتی فضای بخشی از سالن اصلی نمایشگاه مطبوعات را متشنج کرد. به گزارش ایرنا فرد تذکر دهنده خود را مأمور نمایشگاه معرفی کرده، در حالی که به گفته عوامل انتظامی هیچ مسئولیتی نداشته و خودسرانه دست به این اقدام زده است.

احضار قضات متهم در پرونده کهریزک به دادسرا

ایران آورده است: یکی از قضات متهم در پرونده کهریزک گفت که شعبه 15 دادسرای کارکنان دولت او و سعید مرتضوی را با شکایت مجدد روح الامینی به اتهام معاونت در قتل عمدی به دادسرا احضار کرده است.

به گزارش ایسنا، علی‌اکبر حیدری‌فر درباره بخشی از پرونده کهریزک که با شکایت مجدد روح الامینی به جریان افتاده است، اظهارکرد: از آنجایی که یک بار هم نسبت به آمریت، هم نسبت به معاونت و هم نسبت به مباشرت در قتل رسیدگی و قرار منع تعقیب صادر شده است و این قرار هم قطعی است؛ لذا شکایتی که مجدداً مطرح شده واهی است، ولی به هر حال به آن رسیدگی می‌شود. وی ادامه داد: بعد از آنکه پذیرفتم من دستور اعزام متهمان به کهریزک را داده‌ام و از هیچ کس دستور نگرفته‌ام، این شکایت مطرح شد، اما وجهه حقوقی ندارد، ولی باز هم ما را برای تفهیم اتهام و تحقیق به دادسرا احضار کرده‌اند. حیدری‌فر درباره آخرین وضعیت پرونده کهریزک هم گفت: این پرونده پس از صدور حکم در شعبه 76 دادگاه کیفری استان تهران و اعتراض به آن، به شعبه 9 دیوان عالی کشور ارسال شد که در حال بررسی است و هنوز رأیی صادر نشده است.

عوامل حادثه اخیر شهرری وهابی نبودند

ایران نوشت: عوامل حادثه اخیر شهرری وهابی نبودند. «سیدحسین هاشمی» استاندار تهران به تسنیم گفت: در انتشار اخبار این موضوع عجله شد. طبق آخرین اطلاعات این نبوده که آنها وهابی بوده‌اند یا برنامه‌ریزی شده اقدام به انجام آن کار کرده بودند. وی افزود: آنها تا 10 محرم بنا به اعتقادات‌شان مراسمی انجام نداده‌اند و برگزاری مراسم از این دهه به بعد را بلامانع می‌دانند که البته طبیعتاً این کار اشتباه بود، چرا که از فرهنگ شیعه و فرهنگ ما مطلع بودند و اقدام آنها خلاف بوده و روی افرادی که در این جریان حضور داشتند در حال کار شدن است تا به سرعت درباره آنها تصمیم‌گیری کنیم، اما این‌طور نیست که عمدی و برنامه‌ریزی شده باشد. گفتنی است برگزاری مراسم شادی در امین آباد در جنوب تهران خشم اهالی منطقه را بدنبال داشت. گفته می‌شود افرادی که جشن برگزار کردند از اتباع افغان بوده‌اند.

آرمان: جنتی اینستاگرامی شد

روزنامه آرمان نوشت: شنیده شد که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اخیرا به اینستاگرام پیوسته است. جام‌جم‌سرا نوشت: دکتر علی جنتی با راه‌اندازی صفحه اینستاگرام خود، طی یک‌ساعت اولیه حضورش در این شبکه اجتماعی، سه عکس به اشتراک گذاشت و در همین مدت نیز بیش از 400 نفر صفحه او را لایک کردند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در یک پست متنی نوشت؛ بسیار خوشوقتم که می‌توانم از طریق اینستاگرام با دوستان و شهروندان گرانقدر ارتباط برقرار کنم و از ایده‌ها و افکار و تصاویر زیبا و دلچسب شما بهره‌مند شوم. امیدوارم این ارتباط بتواند در ارائه چهره‌ای مناسب از فرهنگ و تمدن غنی و پربار ایران عزیز کمک نماید. پیروز و سربلند باشید.

عرفات زنده است

آرمان آورده است: شنیده شد که «سالم سمیرات» یک فلسطینی ساده در بازار سبزی‌فروشان مرکز رام‌ا... است که به فروش‌سبزی و سیگار مشغول است و از این راه امرار معاش می‌کند. وی به سبب شباهت عجیبی که به «یاسر عرفات» دارد، بار‌ها در جریان شرکت در جشن‌ها، مراسم‌ و مناسبت‌ها از سوی حضار مورد تشویق قرار گرفته است. «ابنا» نوشت؛ سمیرات نه‌تنها در ظاهر به عرفات شبیه است، بلکه صدا و حرکات او را نیز به خوبی تقلید می‌کند و سخنان مشهور عرفات را نیز حفظ کرده و همانند او بازگو می‌کند. سمیرات این‌گونه می‌گوید: از زمانی که عرفات دیده از جهان فرو بست، چفیه فلسطینی بر گردن انداختم و سخنان وی را تقلید می‌کنم. در مراسم‌ و مناسبت‌های ملی و مراسم فارغ‌التحصیلی زیادی شرکت کرده و به بسیاری از کشورهای عربی و خارجی مسافرت کرده‌ام.

یک ایرانی در جمع 5 مهندس هسته‌ای ترور شده

آرمان نوشت: شنیده شد که خبرگزاری رویترز مدعی شد یکی از پنج مهندس هسته‌ای که روز یکشنبه در شمال دمشق ترور شدند، ایرانی است. فارس نوشت؛ خبرگزاری رویترز روز دوشنبه مدعی شد که یکی از پنج مهندسی که یکشنبه در «برزه» در شمال دمشق ترور شدند، ایرانی است. رویترز اعلام کرد که چهار نفر تبعه سوریه هستند و نفر پنجم ایرانی است.

تاج‌زاده آزاد نشده است

آرمان آورده است: شنیده شد که برخلاف ادعای برخی رسانه‌ها مبنی بر اینکه قرار است تاج زاده به‌زودی آزاد شود، اطلاعات به‌دست آمده حکایت از آن دارد این فرد آزاد نشده است و دوران محکومیت وی سال ۹۵ به پایان می‌رسد. فارس نوشت؛ بررسی‌ها نشان می‌دهد مصطفی تاج‌زاده هنوز در زندان به‌سر می‌برد و اخبار منتشر شده مبنی بر آزادی وی صحت ندارد. براساس بررسی‌های انجام شده مشخص شد تاج‌زاده از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب به ۶ سال حبس تعزیری محکوم شده است.

هجمه نماینده به دولت در برنامه تلویزیونی

آرمان نوشت: شنیده شد که الیاس نادران نماینده تهران در مجلس نهم در قسمتی از برنامه «نگاه‌یک» با حضور وی و غلامرضا تاجگردون، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در شبکه یک سیما، وزیر دولت یازدهم را به دلیل داشتن آنچه وی ثروت 800، 900 میلیونی نامید، ناتوان از درک مسائل (اقتصادی) مردم و حل آن دانست. در ادامه وی اشاره کرد که چنین وزیری اصلا در فاز دیگری است! انصاف‌نیوز نوشت؛ این سخنان نادران با واکنش سریع مجری برنامه مواجه شد که نقد وزیر به‌دلیل حضور نداشتن وی موجب ایجاد حق پاسخگویی برای فرد غایب می‌شود و بهتر است که ادامه نداشته باشد که همین واکنش، باعث توقف تخریب وزیر دولت توسط نادران شد.

انتصاب وزیر «یوگا» در هند

آرمان آورده است: شنیده شد که نخست‌وزیر هند اخیرا با انتصاب وزیر «یوگا» درصدد ترویج بیشتر این ورزش دیرینه جسمی و ذهنی در کشورش برآمده است. مشرق به نقل از خبرگزاری فرانسه نوشت؛ «نارندرا مودی» با انتصاب «شریپاد ییسو نائیک» وزیر سابق جهانگردی هند به این سمت، مسئولیت‌های ورزش و سلامتی جسمی را که پیش از این بخشی از وظایف وزارت بهداشت این کشور بود، به وی واگذار کرده است. گفته می‌شود نخست وزیر هند خود یکی از طرفداران ورزش یوگا بوده و روزانه به تمرین این ورزش می‌پردازد. وی اخیرا در سفری که به سازمان ملل داشت، خواستار تعیین روز بین‌المللی یوگا از سوی این سازمان شده بود.

اصل 90 اظهارات ابتکار را نپذیرفت

آرمان نوشت: شنیده شد که سخنگوی کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اعلام اینکه گزارش این کمیسیون درباره بنزین پتروشیمی و واردات بنزین نهایی شده است از رد ادعای سازمان محیط زیست مبنی بر آلایندگی بنزین پتروشیمی‌ها خبر داد. حسین آذین با اعلام اینکه گزارش کمیسیون اصل 90 مجلس درباره بنزین پتروشیمی و بنزین وارداتی نهایی شده است، گفت: به دلیل اینکه هنوز جواب یکی از مراجع مرتبط با این موضوع دریافت نشده بود، قرار شد این گزارش روز سه‌شنبه (21 آبان‌ماه) اعلام شود. نماینده مردم رفسنجان و اَنار گفت: البته هم‌اکنون می‌توان اعلام کرد که ادعای سازمان حفاظت محیط زیست مبنی بر آلایندگی هوای تهران به علت استفاده از بنزین پتروشیمی (ریفرمیت) رد شد.

احتمال گشایش دفتر بازرگانی آمریکا در ایران

آرمان آورده است: شنیده شد که نشریه تایمز روز دوشنبه در گزارشی مدعی شد که ممکن است پس از توافق جامع هسته‌ای، دفتر بازرگانی آمریکا در ایران راه‌اندازی شود. فارس نوشت؛ نشریه تایمز مدعی شد که احتمال دارد پس از حصول توافق جامع هسته‌ای میان ایران و گروه موسوم به 1+5، دفتر بازرگانی آمریکا در ایران افتتاح شود. به ادعای این نشریه، قرار است مذاکراتی نیز در این زمینه صورت گیرد. تایمز برای ادعای خود به هیچ منبعی استناد نکرده است. هنوز هیچ یک از مقامات طرفین در رابطه با این ادعا نظری نداده‌اند. نمایندگان ایران و گروه 1+5 این هفته در حالی دور تازه مذاکرات هسته‌ای را در شهر مسقط عمان آغاز می‌کنند که برای رسیدن به توافق جامع هسته‌ای تنها تا روز سوم آذر زمان دارند.

هدیه‌ نیم میلیارد دلاری به یک موزه!

آرمان نوشت:​شنیده شد که یک فرد ثروتمند آمریکایی، تابلوهای نقاشی اثر «پابلو پیکاسو»، «کلود مونه» و «دگاس» را به ارزش 500 میلیون دلار به موزه هنر لس‌آنجلس هدیه کرد. ایسنانوشت؛ «جری پرنشیو» سرمایه‌دار 83 ساله‌ آمریکایی‌، با حضور در موزه هنر لس‌آنجلس، چند تابلوی نقاشی را از هنرمندان سرشناسی مانند «پیکاسو»، «مونه» و «دگاس» به ارزش تقریبی نیم میلیارد دلار به این موزه اعطا کرد. «جری پرنشیو» رئیس سابق شبکه تلویزیونی «یونیویژن» اسپانیا 47 شاهکار هنری امپرسیونیسم و مدرن شامل نقاشی‌، مجسمه و طراحی را که اغلب متعلق به سال‌های 1870 تا 1930 است، از کلکسیون شخصی خود به موزه لس‌آنجلس هدیه کرد تا در معرض دید عموم مردم قرار گیرد. در میان شاخص‌ترین آثار اهدایی از سوی این سرمایه‌دار آمریکایی به موزه هنر لس‌آنجلس می‌توان به سه نقاشی اثر «کلود مونه» هنرمند سرشناس فرانسوی اشاره کرد که نقاشی «نیلوفرهای آبی» متعلق به سال 1905 یکی از آنها است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها