کیهان: نامزد تصدی وزارت علوم، بسیج را با سربازان شاه مقایسه کرده بود!
روزنامه کیهان نوشت: دو عضو کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس میگویند معرفی دانش آشتیانی برای تصدی وزارت علوم ادامه همان روند غلط درباره میلی منفرد و فرجی داناست و نمایندگان احتمالاً به آشتیانی رأی نخواهند داد.
وحید فیاضی نماینده مردم نور در این باره به آریا گفت: من معتقدم نقش آقای روحانی در معرفی وزیر علوم کم است و دیگران به جای ایشان تصمیمگیری میکنند در واقع نمیگذارند آقای روحانی از انتخاب افراد و گزینههایی اینچنینی فراتر رود در صورتی که اگر فرد معتدلی معرفی شود میتواند رأی اعتماد مجلس را بگیرد.وی مخالفت دیروز نمایندگان به هنگام معرفی آشتیانی به مجلس را نشانه رأی نیاوردن احتمالی وی توصیف کرد.همچنین حجتالله درویش دیگر عضو کمیسیون تحقیقات معتقد است جو مجلس درباره دانش آشتیانی نشان میدهد وضعیت او بهتر از گزینههای قبلی نیست.
نماینده مردم ایذه اظهار داشت: انتظار میرفت رئیس دولت برای معرفی گزینه خود با مجلس رایزنیهایی انجام میداد در حالی که ایشان درباره آقای آشتیانی هم با نمایندگان رایزنی نداشتند.در همین حال به گزارش آریا یک فیلم از آشتیانی مربوط به وقایع سال 88 از آرشیوها فراهم شده و قرار است در جلسه رأی اعتماد پخش شود.از سوی دیگر سایت آفتاب با تأیید متن مصاحبه دانش آشتیانی در کتاب خاطرات معین (تاریخ شفاهی آموزش عالی) که متضمن مخالفت با بسیج است، از قول آشتیانی نوشت: وقتی امام بیانیه ورود بسیج به دانشگاهها را دادند با دوستان گفتوگو میکردیم که بحث حضرت امام این نیست که نهاد بسیج در دانشگاه تشکیل شود، بلکه میخواهند آن روحیه و توانمندی بسیجی وارد جنبههای علمی شود. در آن جلسات روی این نکته تأکید میکردیم، ولی آن آقایان میگفتند که شروع فرمان امام این است که باید نهاد بسیج در دانشگاه تشکیل شود. ما هم مخالفت میکردیم و میگفتیم قبل از انقلاب هم شبیه همین مسئله پیش آمد که عدهای از نیروهای سرباز شاه میخواستند وارد دانشگاه شوند، اما دانشجوها مخالفت میکردند و این مسئله همین تلقی را دوباره زنده میکند]![ و نه تنها کمکی به بسیج نمیکند که اصل پیام امام هم روی زمین میماند. بعد از این جلسهها اختلافهایی بین ما به وجود آمد. خاطرم هست که این مسئله در دوران دکتر معین دوباره خیلی جدی شد.
دانش آشتیانی میگوید: در زمانی که آقای هاشمی رفسنجانی، رئیس شورای عالی انقلاب فرهنگی بودند، آقای دکتر معین از من خواستند در جلسه حاضر شوم. در آن جلسه آقایان محسن رضایی، افشار و فیروزآبادی هم آمدند و نظر خود را گفتند. طرح ما این بود که بسیج در همان پایگاههای خارج از دانشگاه بماند و اگر دانشجویی تمایل به حضور داشت برود و در همان مناطق ثبتنام کند، ما هم همکاری میکنیم و فرمهای عضویت را از طریق نهادهای فرهنگی داخل دانشگاه به افراد علاقهمند میرسانیم. آنها مخالفت میکردند و ما نیز تبعات حضور بسیج در دانشگاه را یادآوری میکردیم. یادم میآید که آقای هاشمی هم تقریباً نظر ما را داشت. در نهایت رأیگیری شد و نظر ما تأیید شد. از جلسه که بیرون آمدیم، آن دوستان به من گفتند که شما خیانت بزرگی به دانشگاهها کردید.
در همین حال به نوشته «دانا» بررسی دانش آشتیانی نشان میدهد که دولتیها بار دیگر در ادامه روند گذشته خود، بر معرفی گزینههای مسئلهدار تأکید دارند و این بار در شرایطی فخرالدین دانش به مجلس معرفی شده است که وی از مرتبطین نزدیک به جبهه منحله مشارکت و قائم مقام معین در وزارت علوم دولت اصلاحات بوده است. وی در فتنه 88 به علت ارتکاب مسائل امنیتی توسط نهادهای ذیربط احضار شد و هم اکنون نیز عضو حلقه اصلی جریان فتنه در وزارت علوم به شمار میرود.یادآور میشود سایتهای زنجیرهای در ادامه سناریوی نخنمای قبلی مدعی شدهاند که اقلیت مجلس به فتنه حساسیت دارد و این در حالی است که 160 نماینده مجلس پیش از این ضمن برکناری فرجیدانا، رأی به عدم صلاحیت نیلی احمدآبادی دادند.
کشتار جمعی سنیها توسط داعش را فراموش کردهاید؟!
کیهان آورده است: هاشمی رفسنجانی برای دومین بار به مظلومنمایی نسبت به گروهک تروریستی داعش پرداخت.
به گزارش سایت هاشمی، وی در دیدار جمعی از مسئولان معاونت ساماندهی امور جوانان در وزارت ورزش و جوانان، علت تشکیل داعش را به لعن صحابه نسبت داد. وی با بیان اینکه «از لعنت صحابه به داعش رسیدیم» میگوید قرآن تهدید میکند که - لاتنازعوا-، (ولی ما) را ندیده گرفتیم و هی دامن زدیم به -اختلافات- سنی و شیعه و عمرکشون و لعنت به صحابه، از این کارهایی که خیلی عادی است و بعضیها هم- انجامش را- عبادت میدانند! همین- کارهایی مثل عمرکشون و لعنت به صحابه- و اختلاف انداختن بین مسلمانان نتیجهاش این میشود- که- ما به این القاعده و داعش و طالبان و این چیزها میرسیم.
تیرماه گذشته نیز به هنگام شروع جنایات وحشیانه داعش در شمال عراق (موصل و تکریت) و همزمان با اظهارات اوباما که داعش را نتیجه سرکوبگری دولت مالکی علیه سنیها دانسته بود، آقای هاشمی در اظهاراتی سؤالبرانگیز مدعی شد دل مردم عراق با دولت عراق نبوده که داعش توانسته پیشروی کند.
این اظهارات یک ماه پس از آن بود که مردم عراق برخلاف میل آمریکا و رژیم سعودی ضمن مشارکت گسترده در انتخابات، پارلمان جدید را انتخاب کرده بودند.دامن زدن به اختلافات شیعه و سنی مذموم است اما سؤال از آقای هاشمی این است که آیا ایجاد داعش محصول اختلاف شیعه و سنی است یا سرمایهگذاری هنگفت رژیم ملکعبدالله (که آقای هاشمی را برادر خود معرفی کرده!) و برخی رژیمهای همسو در کنار مدیریت سرویسهای جاسوسی غرب؟ و اگر داعش نماد سنیها بود چرا در کنار قتل عام شیعیان، بارها به قتل عام سنیها و ایزدیها و مسیحیها و کردها- در عراق و سوریه دست زد؟!آقای هاشمی پیش از این در جریان تدارک آمریکا برای حمله به سوریه به بهانه استفاده دولت اسد از تسلیحات شیمیایی نیز- که بعداً معلوم شد کار تروریستها بوده- همزبان با غربیها دولت سوریه را متهم کرد.
واشنگتن پست: حکومت عربستان بر لبه پرتگاه ایستاده است
کیهان نوشت: روزنامه آمریکایی واشنگتن پست گزارش داد حال و روز دولت عربستان خوب نیست و همه چیز موجب نگرانی این رژیم میشود.برایان مورفی نوشت: معیار مورد اعتمادی برای آگاهی از میزان خرسندی حکومت عربستان از اوضاع سیاسی وجود دارد که عبارت است از «سرعت واکنش مقامات این کشور به اخبار ناگوار.» انتظار صدور بیانیه رسمی درباره رویدادها از رژیم پادشاهی حاکم بر عربستان، در زمانی که احساس امنیت میکند، ممکن است به درازا انجامد، اما مقامات عربستان چهارشنبه گذشته بر خلاف معمول، به سرعت جزئیات انفجار در یکی از خطوط گازوئیل تحت مالکیت شرکت آرامکو را ارائه کردند. واکنش رسمی مقامات عربستان حامل این پیام بود که علت آتشسوزی نشت گازوئیل بوده، نه اقدام خرابکارانه تروریستی؛ مفهوم ضمنی واکنش عربستان اما این بود که پادشاهی عربستان این روزها در لبه پرتگاه قرار گرفته است.
واشنگتن پست مینویسد: افراد مسلح دوشنبه گذشته دستکم 8 نفر را در حمله به شیعیان عربستان به قتل رساندند. روز بعد، دو نفر از نیروهای امنیتی عربستان در تبادل آتش با افراد مظنون کشته شدند. این حمله به ادعای سخنگوی وزارت کشور عربستان توسط یک سعودی که سابقه همکاری با «تروریستها» در خارج از عربستان را دارد، انجام شد. برخی از رسانههای عربستان هم اعلام کردند که فرد مظنون در عراق و سوریه با داعش در ارتباط بوده است.نویسنده میافزاید: تاکنون 20 نفر مظنون در رابطه با حمله به شیعیان دستگیر شدهاند که دو نفر از آنها از افراد پلیس هستند. 3 نفر از افراد مظنون نیز در تعقیبهایی که تا روز جمعه ادامه یافت، کشته شدند. از سوی دیگر 50 شخصیت دینی و سیاسی برجسته عربستانی هفته پیش در بیانیهای اعلام کردند که «ایدئولوژی خبیث شیطانی راهنمای مهاجمان در حمله به شیعیان بود.» ناخرسندی عربستان از تحولات جاری به جاهای دورتر مانند سوریه و عراق هم میرسد. عربستان داعش و القاعده سوریه، جبهه النصره، را محکوم کرده، اما گفته میشود که برخی از گروههای خاص سعودی و گروههای دیگری در کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس منبع ثابت تامین مالی گروههایی مانند جبهه النصره و داعش هستند.
واشنگتن پست افزود: سرنگونی متحدان ایران نظیر سوریه اولویت عربستان است. اینجا موضوع کمی پیچیده میشود، زیرا ایران رقیب اصلی داعش به شمار میرود و این گروه، اسلام شیعی را «بدعت» میداند.
شبه نظامیان شیعه عراق به جنگ با داعش پیوستهاند. مقامات آمریکایی با وجود نیروهای مورد حمایت ایران در جنگ با داعش مخالفتی ندارند و حتی اوباما در اقدامی نادر به آیتالله خامنهای رهبر ایران پیام داده و بر مخالفت دو کشور با داعش تاکید کرده است.به اعتقاد این نویسنده آمریکایی، عربستان این رویدادها را برنمیتابد. سران عربستان که با آمریکا همپیمان هم هستند، همواره به جنگ سرد میان واشنگتن و ایران به عنوان یکی از اصول ثابت منطقه عادت کردهاند. عربستان همین احساس را هنگام فروپاشی رژیم حسنی مبارک داشت. درسی که فروپاشی رژیم مبارک به آنها داد این بود که همپیمانی با واشنگتن، تضمینی برای بقا در قدرت به شمار نمیرود.واشنگتن پست در پایان نوشت: سران سرویسهای امنیتی عربستان اکنون در حال بحث با دیگر کشورهای عربی خلیج فارس و مصر درباره احتمال استقرار یک نیروی نظامی مشترک (نسخه خاورمیانهای ناتو) برای دخالت در منطقه ضد تندروها و عرض اندام مقابل ایران هستند و اینها نشان میدهد که عربستانیها این روزها حال و روز خوبی ندارند.
پیشنهاد وزیر خارجه اسبق انگلیس برای حمایت از نیروهای خیر در ایران!
کیهان آورده است: وزیر خارجه اسبق انگلیس مدعی شد با توافق هستهای میتوان دولت روحانی را در برابر دیگر نهادها تقویت کرد.به گزارش مشرق، جک استراو با حضور در نشستی که در پارلمان انگلیس با موضوع رابطه این کشور با ایران برگزار شده بود، با اشاره به تبعات جنگ تحمیلی و دیدگاه منفی جامعه ایران نسبت به غرب، مدعی شد که با این حال ایران همچنان برای آینده خود، به غرب مینگرد و انتخاب روحانی نیز نشانهای از همین موضوع است. به گفته وی، در کابینه کنونی ایران، تعداد افرادی که از دانشگاههای آمریکایی درجه دکترا دارند، از کابینه آمریکا بیشتر است.
استراو سپس با بیان اینکه زمانی دیوار برلین فرو ریخت و حالا جهان و به خصوص خاورمیانه در برابر دیدگان ما در حال دگرگونی مجدد است، گفت که ایران اکنون میتواند بخشی از راه حل و نه مشکل، باشد. وی همچنین مدعی نقض حقوق بشر در ایران شد و گفت یکی از مشکلات غرب در ایران این است که قوهقضائیه انتخابی نیست. استراو تاکید کرد که با انجام توافق هستهای میتوان دولت را در برابر دیگر نهادها تقویت کرد و سپس به مسئله حقوقبشر پرداخت.او همچنین در پاسخ به این سوال «مایک هانکوک» نماینده مستقل منطقه «پورتسموثجنوبی» در رابطه با مقوله حقوقبشر، گفت این مسئله در دولتهای مختلف ایران متفاوت از هم بوده است. استراو سپس عنوان کرد که تنها راه برای «بهبود وضعیت حقوق بشر» در ایران، تقویت «نیروهای خیر» و «تضعیف مخالفان تغییر» است. او سپس هشدار داد که عدم توافق با ایران، عکس این وضعیت را به وجود میآورد.
اوتاوی یکی دیگر از نمایندگان پارلمان انگلیس اشاره کرد در صورتی که توافق هستهای حاصل نشود، دولت کنونی ایران تضعیف میشود. اودر عین حال تصریح کرد که غرب نباید در مذاکرات کوتاه بیاید، «چرا که نهایتاً عدم توافق، بهتر از یک توافق بد است.»استراو طرف مذاکرات هستهای در سال 2003 بود که منجر به توافق با روحانی در جریان بیانیه موسوم به تهران شد.
خراسان: روش جدید دولت برای حل کم آبی اصفهان
روزنامه خراسان نوشت: بر اساس ابلاغیه روزهای اخیر دولت به تعدادی از اعضای کابینه، مقرر شده است با توجه به مشکلات مربوط به کم آبی اصفهان اختصاص 20 میلیارد ریال به صورت تملک دارایی سرمایه ای از محل منابع ماده ۱۰ قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت، جهت مرمت و احیای قنوات این منطقه در اختیار دستگاه های مربوطه قرار بگیرد و استانداری اصفهان ضمن نظارت، گزارش عملکرد پیشرفت عملیات اجرایی پروژه یاد شده را هر 3 ماه به دولت ارسال کند.
لغو مجوزهای جدید تعطیلی پنجشنبه های ادارات در یک استان
خراسان آورده است: در حالی که بر اساس بخشنامه یکی از استانداری ها، مقرر شده بود فعالیت دستگاههای اجرایی در این استان با الگوبرداری از تهران، در تمامی ماه های سال طی روزهای پنج شنبه تعطیل باشد، با پیگیری یک دستگاه نظارتی و اعلام مغایرت این دستور با مفاد قانون مدیریت خدمات کشوری، این مصوبه با رای دستگاه قضایی لغو و کارمندان این استان موظف به حضور 6 روز در هفته در محل کار خود شدند.
ایران: چرا رهبر انقلاب از مذاکرات هستهای حمایت میکنند
روزنامه ایران نوشت: همزمان با مذاکرات هستهای ایران و 1+5 در عمان، صفحه khamenei.ir در توئیتر، در نوشتهای به زبان انگلیسی با عنوان « چرا رهبر انقلاب از مذاکرات هستهای حمایت میکنند؟» 9 عبارت از سخنان رهبر معظم انقلاب در حمایت از مذاکرات هستهای را بازنشر کرد.تصمیم ایران برای بستن پرونده هستهای به رغم عزم دشمنان برای طولانیتر شدن این پرونده، غلبه بر موانعی که دشمن در مسیر پیشرفت کشور ایجاد کرده است، گسترش تجارب و ظرفیتهای فکری مردم ایران برای متکی بودن بر نیروهای داخلی، حمایت از تصمیم گیریهای اتخاذ شده از سوی مقامات اجرایی کشور با نظارت بر خطوط قرمز، دفـــــــع شر شیطان بزرگ و حل مشکلات، مقابله با تبلیغات سیاسی دشمن و شستوشوی افکار عمومی علیه ایران، تبدیل رابطه ایران و آژانـــــــــس بینالمللی انرژی اتمی به یک رابطه معمولی و نه یک رابطه بحرانی و فوق العاده، تأکید بر سیاست قطعی ایران در اختیار نداشتن سلاح اتمی و اتخاذ دیپلماسی ابتکاری در سیاست خارجی و معادلات بینالمللی از جمله دلایل حمایت رهبر معظم انقلاب از مذاکرات هستهای عنوان شده است.
تکذیب مذاکرات تجاری ایران و امریکا
ایران آورده است:خبرگزاری «ترند» اعلام کرد: سفارت امریکا در جمهوری آذربایجان به گزارش روز دوشنبه یک روزنامه انگلیسی واکنش نشان داد.روزنامه تایمز مدعی مذاکرات ایران و امریکا در این کشور برای افتتاح دفتر تجاری امریکا در ایران شده بود. به نوشته خبرگزاری ترند، سفارت ایالات متحده در باکو اعلام کرده، ماجرای مورد ادعای روزنامه «تایمز» کاملاً نادرست است و هیچ گونه مذاکرات تجاری با حضور مقامات امریکایی با ایران انجام نگرفته است. این سفارتخانه با بیان اینکه امریکا در حال حاضر برنامهای برای افتتاح دفتر تجاری در ایران ندارد، گفته بر همین اساس هیچ گونه مذاکره و گفتوگویی نیز در این زمینه با مقامات ایرانی انجام نشده است.
تلاش تازه پایداریها برای نزدیک شدن به سران جامعه روحانیت
ایران نوشت: پایداریها در تلاش هستند خود را به آیتالله موحدی کرمانی نزدیک کنند.روز گذشته «مرتضی آقا تهرانی» دبیر کل جبهه پایداری در گفتوگو با تسنیم نشست سهجانبه آیات موحدی کرمانی، مصباح یزدی و محمد یزدی را «حلقه وصل همه اصولگرایان» دانست.موحدی کرمانی امام جمعه موقت تهران و قائم مقام جامعه روحانیت مبارز است که بعد از بیماری و درگذشت آیتالله مهدوی کنی اداره جلسات جامعه را به عهده داشته است.
از وی به عنوان گزینه اصلی برای دبیر کلی جامعه روحانیت نام میبرند اما برخی از اعضای جامعه در تلاش برای برگرداندن حسن روحانی، آیتالله هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری و امامی کاشانی به این تشکل هستند و امیدوارند یکی از این چهار نفر پیشنهاد دبیر کلی را بپذیرد.پیشتر غلامرضا مصباحی مقدم سخنگوی جامعه روحانیت گفته بود در جلسه روز سهشنبه در این باره تصمیمگیری خواهد شد که موحدی کرمانی آن را رد کرد.
ایراد شرعی حضور زنان محجبه در تبلیغات
ایران آورده است: یک نماینده مجلس حضور زنان حتی به صورت محجبه در تبلیغات تلویزیون را از نظر شرعی دارای ایراد دانست. «محمد باقری بناب» عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت به خانه ملت گفت: حضور آنها با مردان در تبلیغات، خود نوعی اختلاط محسوب میشود که آن نیز حائز اشکال است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد