به گزارش جامجم، چندی پیش مردی با حضور در اداره جعل و کلاهبرداری پلیس آگاهی غرب استان تهران، از مرد شیادی به اتهام کلاهبرداری شکایت کرد.
شاکی به افسر بازجو گفت: برادرم دوره محکومیتش را در زندان سپری میکرد که با یک زندانی همسلول شد. مرد زندانی ادعا میکرد گنجی را یافته اما بهدلیل زندانی شدن نتوانسته آن را خارج کند بنابراین به دنبال فردی است که بتواند در خارج کردن این گنج به او کمک کند. وقتی برادرم موضوع را به من گفت قبول کردم در خارج کردن گنج به مرد زندانی کمک کنم.
وی گفت: چند روز بعد به ملاقات همسلولی برادرم رفته و با او گفتوگو کردم. او قول داد پس از خارج کردن گنج، بخشی از آن را به نصف قیمت به من میفروشد. چند روزی منتظر ماندم تا او دوره محکومیتش تمام شد و سراغم آمد. پس از یک هفته جستجوی شبانهروزی و دور کردن ارواح از محل در روستایی حوالی شهرستان هشتگرد مجسمههای طلایی را از دل خاک خارج کردیم. مرد شیاد مرا به بهانه این که مجسمهها قدمت تاریخی داشته و میلیاردها تومان ارزش دارند وسوسه کرد و در برابر چهار مجسمه 150 میلیون تومان پول گرفت. زمانی که برای ارزشگذاری قیمت مجسمهها و فروش آن به چند مغازه عتیقهفروشی رفتم، متوجه شدم همه مجسمهها تقلبی بوده و ارزش مالی ندارند. همان موقع متوجه این کلاهبرداری شدم.
جستجوهای پلیس برای دستگیری متهم ادامه داشت تا این که ماموران اطلاعاتی بهدست آوردند که نشان میداد متهم فراری به همین شیوه از افراد دیگری هم کلاهبرداری کرده است.
با مشخص شدن این موضوع روند رسیدگی به پرونده وارد مرحله جدیدی شد تا این که دو روز پیش سرنخهای جدیدی بهدست آمد که نشان میداد متهم فراری در شهرستان رشت در حال کلاهبرداری از طعمه جدید خود است.
بلافاصله متهم دستگیر و در بازجوییها به جرم خود اعتراف کرد. با صدور قرار قانونی برای متهم از سوی بازپرس شعبه اول دادسرای عمومی و انقلاب شهرستان شهریار تحقیقات تکمیلی از او آغاز شده است.
افرادی که در دام مرد کلاهبردار گرفتار شدهاند، میتوانند برای شکایت از او به پلیس آگاهی غرب استان تهران مراجعه کنند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد