او گرچه در تمام این سالها اقدامات تروریستی و باورهای افراطی طالبان را به شدت رد میکرد، اما با آغوشی باز به درمان نیروهای این گروه پرداخت.
عالمی در توضیح اولین دیدارش میگوید، یک گروه از اعضای طالبان به دیدنش آمدند و با اعلام اینکه یکی از دوستانشان از سوی او درمان شده، خواستار تسکین دردهای روحی خود شدند. او که این روزها در مزارشریف ساکن است، تنها روانشناس مناطق شمالی افغانستان است.
از افراد عالیرتبه گرفته تا اعضای عادی بین بیماران عالمی دیده میشود. یکی از این بیماران فردی به نام ملا اختر بود که فرد دوم طالبان پس از ملاعمر به حساب میآمد.
اختر به دلیل اینکه شاهد کشتهشدن تعداد زیادی از افراد بود و در جنگهای فراوانی حضور داشت، همیشه صداهای عجیبی میشنید و بیشتر اوقات توهم داشت.
بنا به گفته عالمی، حضور گسترده این افراد در فعالیتهای تروریستی باعث میشد روند درمان آنها تکمیل نشود.
عالمی میگوید: مشکل بیشتر افراد طالبان که به او مراجعه میکردند، بیاعتمادی نسبت به آینده بود. آنها هیچ تصوری نسبت به فردای خود نداشتند و همین آزارشان میداد. بنا به گفته این روانشناس، زن و فرزندان این افراد نیز بهدلیل دوری چندماهه آنها از خانه، دچار مشکلات روحی فراوانی بودند.
با وجود تمام تهدیدهایی که علیه او شده، عالمی نزدیک به 15 سال است به این کار ادامه میدهد و حتی بیمارستان مجهزی در این زمینه تاسیس کرده و در طول روز پذیرای خیل زیادی از همین افراد رنج دیده است.
وقتی از او پرسیده میشود که آیا درمان یک عضو طالبان با آن تفکرات سخت نیست، میگوید: من به تمام بیمارانم به چشم یک انسان عادی نگاه میکنم.
حسین خلیلی - گروه بینالملل
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد