وی ادامه می دهد: یک سری از دوستان برای ورود به سینما نقشها را میخرند و میآیند کنار ما قرار بگیرند تا معروف بشوند...هیچ کس در هیچ جای دنیا این طوری کار نمیکند و نقش فروشی رویه خوبی نیست.
حیایی در پاسخ به این پرسش که بعضا چرا در فیلمهای سطحی بازی میکند بیان می دارد: واقعا برخی مواقع است که ناخودآگاه در شرایطش قرار میگیریم یعنی اسیر رفاقت میشویم و رفاقت عاملی میشود برای تبدیل کار به افتضاح!
این بازیگر می افزاید: چون خیلی ساده ام و برای همین زود گول میخورم. درنظر بگیرید که ابتدا از طرح فیلمنامه میگویند و بعد از ما ایده میگیرند که فیلمنامه را تکمیل کنند ولی بعد میبینیم فیلمنامه جور دیگری نوشته شده و ما هم اطلاعی نداریم و کاری هم نمیشود کرد و باید تا آخر ایستاد.
حیایی با اشاره به اینکه برخی کارها را برای گذران زندگی قبول می کند اظهار می دارد: ما بازیگران هم خانواده داریم و به تبع آن هزینه زندگی داریم و باید کار کنیم تا هزینه زندگی را بدست آوریم. من نه سوپرمارکت دارم، نه نمایشگاه اتومبیل دارم و نه بسازبفروشم و برای همین باید بازی کنم تا خرجم بدست آید.
این بازیگر درباره فشار مخاطبان که بعضا از سوی رسانه های مجازی بر هنرمندان وارد شده و انگار ممیزی تازه ای است برای آثار هنری می گوید: چند باری که وارد محیط مجازی شدم هم نکات خوب دیدم و هم نکات بد با این حال نه اینستاگرام دارم و نه فیسبوک چون فیسبوکم هم مدتها فعال نیست و کلا آدم فضای مجازی نیستم چون در همان برهه حضور در فیسبوک بی احترامیهایی دیدم که دوست ندارم ببینم. درباره همه آدمها این وضع وجود دارد. (خبرگزاری میزان)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب