مدیر رادیو نمایش و تهران تغییر کرد

سه انتصاب جدید در رادیو

گزارشی از برنامه‌ای که با هدف ارتقای سلامت معنوی رو ی آنتن می‌رود

حس خوب زندگی در عصرهای زمستان «رادیو سلامت»

برنامه‌های مختلفی درباره سبک زندگی و مسائل مربوط به آن در رادیو تهیه می‌شود، یکی از این برنامه‌ها «حس خوب زندگی» به تهیه‌کنندگی موسی نظری است که با محوریت زندگی سالم از رادیو سلامت پخش می‌شود.
کد خبر: ۷۵۵۷۰۶
حس خوب زندگی در عصرهای زمستان «رادیو سلامت»

***

در یکی از نخستین روزهای زمستان برای تهیه گزارشی از این برنامه به استودیوی پخش می‌روم. هرکدام از عوامل برنامه مشغول کاری دیده می‌شود.

از صحبت‌های موسی نظری، تهیه‌کننده و مهدی پیمانی مسئول هماهنگی متوجه می‌شوم چیزی به شروع برنامه باقی نمانده است. ساعت 17 و 5 دقیقه، با پخش آرم برنامه، معصومه نوازنی، گوینده از پشت میکروفن صدای تندرستی سلام می‌کند و برنامه با صحبت‌های او آغازمی شود.

نظری درباره شکل‌گیری این برنامه می‌گوید: حس خوب زندگی از پانزدهم فروردین امسال با هدف ارتقای سلامت معنوی و ترویج سبک زندگی سالم روی آنتن رفت.

در ابتدا برای این برنامه نام‌های مختلفی را انتخاب کردیم؛ اما سرانجام به «حس خوب زندگی» رسیدیم؛ چون نامی بود که با توجه به رویکرد برنامه می‌خواستیم سعی کنیم یک فضای لطیف و دوست‌داشتنی برای لحظات عصرگاهی مخاطبان ایجاد کنیم.

وی می‌افزاید: این برنامه تلاش می‌کند تا در لحظات عصرگاهی با یک گپ صمیمانه و عصرانه با کارشناسان حوزه سلامت، لحظه‌های خوب و آرامش‌بخشی را برای شنونده‌ها فراهم کند. در این برنامه سعی می‌شود رفتارهای سالم برای مخاطبان توضیح داده شود تا آنها به سلامت معنوی خود بیشتر توجه کنند و سبک زندگی سالمی داشته باشند.

اطلاع‌رسانی درباره این‌که چگونه از خطرات احتمالی، خود و خانواده‌مان را محفوظ بداریم از اهداف ساخت این برنامه است و برای این موضوع به نکاتی اشاره می‌کنیم که رعایت آنها از سوی مخاطبان آن‌قدر‌ها سخت و دشوار نیست، اما رعایت همین نکات جزئی می‌تواند کیفیت زندگی را بهبود بخشد.

وی درباره ویژگی بخش‌های مختلف برنامه نیز می‌گوید: در این برنامه تلاش می‌شود به موضوعات مختلفی نظیر صله‌رحم، دعا کردن، تغذیه سالم، راه‌های رسیدن به آرامش، مد و ورزش پرداخته شود. چون همان‌طور که می‌دانید با توجه به گسترش شهرنشینی، سرعت افزایش بیماری‌های غیرواگیر هم روز به روز افزایش پیدا می‌کند.

بنابراین بهترین راه پیشگیری از این بیماری‌ها، سالم‌سازی شیوه زندگی خواهد بود. همچنین از آنجا که یکی از ابعاد مهم سلامت، سلامت معنوی است، سعی می‌شود با طرح موضوعاتی در این زمینه بتوانیم سلامت معنوی مخاطبان را ارتقا دهیم.

در فرصتی که دست می‌دهد به سراغ معصومه نوازنی، گوینده برنامه می‌روم. وقتی از او درباره اجرای برنامه می‌پرسم، می‌گوید: این برنامه قرار است خستگی روز را از ذهن مخاطبان خود دور کند و به نوعی زندگی سالم را برای آنها به ارمغان بیاورد. همان‌طور که می‌دانید اجرای صمیمی و دوستانه و نه نصیحت‌گرایانه، مورد پسند شنونده‌هاست و آنها دوست دارند چنین برنامه‌هایی را بشنوند. در واقع هر چه لحن برنامه دوستانه و صمیمی باشد، مخاطب بیشتر با برنامه همراهی می‌کند و ما همه تلاشمان را می‌کنیم تا مخاطبان با این برنامه بیشتر همراه شود.

وی درباره نقش گوینده در اجرای یک برنامه خوب نیز می‌گوید: انتقال دوطرفه انرژی مثبت یکی از محاسن خوب این برنامه است.

ما سعی می‌کنیم برنامه‌ای پرانرژی و سرشار از حس‌های قشنگ و دوست‌داشتنی را به مردم ارائه کنیم، حس‌هایی که گاه در کوچه پس‌کوچه‌های زندگی فراموش و گم می‌شود یا حداقل کمرنگ شده‌ است.

اجرای این برنامه، این حس بزرگ را برای من دارد که همنشین مکنونات قلبی شنونده‌ها شوم که گاه خارج از موضوع برنامه از طریق پیام‌ها اتفاق می‌افتد که این برای من مایه افتخار است که توانسته‌ام اعتماد آنها را جلب کنم.

این نویسنده و گوینده رادیو سلامت می‌افزاید: مردم خیلی خوب لحن صادقانه، صمیمی و بی‌ریا را از لحن تصنعی تشخیص می‌دهند. چشم‌ها و لحن یک فرد هرگز نمی‌تواند چیزی را پنهان کند. مردم بسیار فهیم و باهوش هستند و اگر تصنع در کار باشد زود می‌فهمند و پیچ رادیو بسته خواهد شد.

پس گوینده علاوه بر مطالعه در همه زمینه‌ها باید در زمینه خودشناسی و رفتارشناسی روی خود نیز کار کند. زمینه‌های انسانی را در خود پرورش دهد و همگام با ضرباهنگ جامعه حرکت کند. درد، شادی‌ها و علاقه‌مندی‌های مردم را بشناسد تا همیشه پیچ رادیو باز باشد و این زنجیره ارتباطی هرگز قطع نشود.

برنامه حس خوب زندگی از شنبه تا چهارشنبه، به‌صورت یک هفته در میان از ساعت 17 و 5 دقیقه به مدت 80 دقیقه از موج اف‌ام ردیف 102 مگاهرتز پخش می‌شود.

رقیه بقایی / قاب کوچک (ضمیمه شنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها