
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
محققان کانادایی دانشگاه کونکوردیا و دانشگاه بریتیشکلمبیا برای پاسخ به این پرسش آزمایشی در مورد کودکان چهار و پنج سال انجام دادند؛ اول یک فیلم کوتاه پخش کردند که دو زن در مورد حیوانات صحبت میکردند؛ اولین زن سخنی راست، اما با لحن تردید و شک ابراز کرد؛ برای مثال: «من فکر میکنم نهنگ در آب زندگی میکند، این طور نیست؟»؛ دومی با اعتماد به نفس و بدون شک گفت: نهنگ زیر زمین زندگی میکند. بازیگر فیلمهای دیگر نیز همین دو زن بودند، منتها این بار در مورد حیوانات ناشناخته صحبت کردند که یکی مردد و دیگری با اعتماد به نفس جواب میداد؛ سپس از کودکان در مورد سخنان آنها سوال شد.
کودکان چهار ساله جوابهایشان برابر بود و تمام آنها احتمال میدادند فرد دروغگو اعتماد به نفس بیشتری دارد تا فردی که صادق بود و این نشان داد کودکان زیر پنج سال بهمیزان قابل توجهی یک فرد بزرگسال صادق اما مردد را بیشتر باور دارند. نویسندگان گفتند: ما دو سرنخ مهم را مورد بررسی قرار دادیم؛ درستی و صحت شخص اول و اعتماد به نفس شخص دوم. به نظر میرسد که کودکان در یک سال (سن چهار و پنج سالگی) دگرگون شدهاند و اطلاعات آنها تکامل پیدا کرده است؛ آنها اضافه کردند: در این مطالعات اطلاعات جدیدی در مورد شک و تفکر کودکان به دست آوردیم و مشخص شد کودکان مهد کودک سادهتر و زودباورند.
این مطلب میتواند برای مربیان، معلمان و والدین جالب باشد و از آنجایی که ما در مورد کودکان خردسال صحبت میکنیم، این موضوع بسیار مهم و قابل اهمیت است. / فارس
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد