به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی رادیو اقتصاد، حمید کارگر در گفتگو با این رادیو افزود: این طرح در سال های گذشته پیشرفت خوبی داشت اما در سال جاری به دلیل کمبود منابع به کندی پیش رفته است که امیدواریم در سال آینده سرعت آن بیشتر شود.
وی گفت: در این طرح حق کارفرما را دولت پرداخت می کند که به 23 درصد می رسد و 7 درصد را هم خود بافندگان می دهند تا از خدمات بیمه ای بهره مند شوند.
سرپرست مرکز ملی فرش ایران افزود: در روند اجرای طرح بیمه قالیبافان برخی ها از این خدمات بهره مند شدند که قالیباف نیستند و باید حذف شوند.
وی این روند را انحراف در بهره مندی از خدمات تامین اجتماعی دانست و گفت : با شناسایی و لغو بیمه افراد غیر شاغل در قالیبافی -افراد شاغل در این حوزه جایگزین آنها می شوند.
کارگر گفت: بیش از یک میلیون بافنده فرش داریم و برای تکمیل بیمه این عزیزان در سال آینده به هزار و 400 میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم که امیدواریم تصویب شود.
این مقام مسئول افزود: فرش دستباف ایران همچنان در جهان حرف اول را می زند و به عنوان یک هنر صنعت ایرانی مطرح است که امیدواریم صادرات در سال جاری بیشتر شود.
سرپرست مرکز ملی فرش ایران گفت: در هشت ماه نخست امسال بیش از سه هزار و 900 تن فرش دستباف به ارزش بیش از 202 میلیون دلار به بیش از 80 کشور صادر شده است که 24 درصد رشد وزن نشان می دهد.
کارگر افزود: تا 25 درصد فرش دستباف ایران به بازارهای آمریکا صادر می شد که تحریم شده است اما با بازاریابی های جدید و گسترش بازارهای خارج از آمریکا تلاش می کنیم این موضوع را جبران کنیم. البته رکود اقتصادی در اروپا و تحولات منطقه هم در این کاهش موثر است.
برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد؛
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد