دکتر محمد آقاجانی گفت: این برنامه با هدف افزایش دسترسی مردم به خدمات و مراقبتهای سلامت در سطح 2 و 3، جذب و ماندگاری پزشکان در این مناطق تدوین شده و با اجرای آن از طریق پرداختهای تشویقی در مناطق کمتر توسعه یافته، زمینه تمام وقتی پزشکان و در نهایت کاهش پرداخت از جیب مردم، فراهم میشود.
وی افزود: طی برنامه ریزی های به عمل آمده بسته های تشویقی و حمایت های همه جانبه جهت جذب و ماندگاری پزشکان در مناطق کمتر توسعه یافته کشور پیرامون ارتقای عدالت در دسترسی و بهرهمندی مردم به خدمات سلامت در مناطق محروم به عمل آمده است.
معاون درمان وزارت بهداشت گفت: ساماندهی مناسب نظام ارجاع در سطح تخصصی و فوق تخصصی مناطق کمتر توسعه یافته، حذف پرداختهای غیررسمی در این مناطق، اجرای صحیح نظام سطح بندی در بخش نیروی انسانی و خدمات سرپایی و بستری از دستاوردهای اجرای این برنامه در 7 ماه گذشته است.
وی افزود: تمامی پزشکان متخصص، فلوشیپ یا فوق تخصص و پزشکان عمومی شاغل در بیمارستانها و اورژانسهای پیش بیمارستانی که به صورت تماموقت جغرافیایی (اعم از تمام وقت هیات علمی و تمام وقت درمانی)، در مناطق کمتر توسعه یافته کشور مشغول به خدمت هستند، مشمول این طرح می شوند.
رییس دبیرخانه اجرایی ستاد کشوری تحول نظام سلامت گفت: در مدت 7 ماه از اجرای طرح تحول نظام سلامت در سطح بیمارستان های دانشگاهی و دولتی، 43 هزار و 350 پزشک عمومی، متخصص و فوق تخصص در 293 شهر محروم کشور مشمول این برنامه قرار گرفته اند که انتظار می رود تا پایان سال به 5000 پزشک متخصص برسد.(مهر)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد