محمد سرور امروز سه شنبه در کارگاه آموزشی اورژانس هوایی استان های کرمانشاه و کردستان که در سرسرای بوستان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد، افزود: حوادث پرتلفات به حوادثی گفته می شود که در هر حادثه سه نفر کشته و یا پنج نفر زخمی شوند.
وی، از وجود دو هزار و 97 پایگاه امداد و نجات جاده ای اورژانس در کشور خبر داد و افزود: به طور میانگین در هر 40 کیلومتر یک پایگاه وجود دارد.
معاون عملیات اورژانس کشور گفت: پایگاه های امداد و نجات جاده ای اورژانس کشور حداکثر ظرف مدت 15 دقیقه بر سر حادثه حاضر می شوند.
سرور با بیان اینکه، ایران به عنوان دهمین کشور حادثه خیز دنیا و ششمین کشور حادثه خیز آسیا باید به سمت احداث پایگاه امداد و نجات هوایی برود، افزود: در برخی حوادث به علت ترافیک سنگین امکان اینکه از راه زمینی به محل حادثه رسید، وجود ندارد.
وی، تعداد پایگاه های اورژانس هوایی در کشور را 14 مورد ذکر کرد و افزود: این تعداد در آمریکا 320 و در ترکیه 18 پایگاه است.
انجام بیش از شش هزار سورتی پرواز توسط اورژانس هوایی
معاون عملیات اورژانس کشور در ادامه از انجام شش هزار و 267 سورتی پرواز از سال 79 تا پایان تابستان امسال توسط اورژانس هوایی خبر داد و گفت: در این پروازها، 9 هزار و 320 نفر مجروح از صحنه حادثه ها به مراکز درمانی منتقل شده اند.
وی، تعداد مأموریت های اورژانس هوایی از زمان افتتاح تاکنون را 293 مورد اعلام کرد و افزود: استفاده از اورژانس هوایی در کشور سرعت عمل را بالا برده و موجب کاهش نسبی تلفات شده است.
سرور همچنین به هزینه بالای اورژانس هوایی اشاره کرد و گفت: هر ساعت پرواز مبلغی حدود 60 میلیارد ریال هزینه دارد و سالانه حدود 15 هزار میلیارد ریال برای اورژانس هوایی کشور هزینه می شود.(ایرنا)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: