پلیس در این هشدارها با تاکید بر اینکه متصدیان و کارکنان در پاسخگویی به مشتریان امین آنان محسوب میشوند به آنان هشدار داده که در صورت مشاهده هرگونه مسائل رفتاری حق بازگو کردن را ندارند و محیط فعالیتشان باید عاری از برخوردهای نامناسب باشد.
موضوع دیگر وجود در خروجی در واحدهای صنفی به داخل منازل مسکونی و سایر صنوف است که بر اساس اعلام پلیس وجود این موارد نیز ممنوع است، همچنین اصناف موظف به پاسخگویی به بازرسین مجموعههای نظارتی در امر سلامت امنیت و اخلاق در حیطه کسب خود هستند.
قفل در ورودی اصناف باید به نحوی تعبیه شود که با سیم چین نتوان آن را بازکرد، باید از سیستمهای آژیر و دزدگیر برای ساختمان واحدهای صنفی استفاده و ورودی کانال کولر و نورگیر باید دارای حفاظ مناسب باشد.
دیوارها و کف و سقف مغازهها و واحدهای صنفی باید با فلز و بتون محکم تقویت شود و کسبه از نگهداری وجه نقد و اسناد و مدارک در مغازه و واحد صنفی خود خودداری کنند و هنگام استخدام کارگر یا شاگرد مغازه نیز حتما پیشینه وی را مد نظر قرار دهند.
پلیس از مغازه داران خواسته تا حد الامکان گاوصندوق را به نحوی تعبیه کنند که حجم، اندازه و محل آن مشخص نباشد و نیز از سپردن مغازه و واحد صنفی به افراد نابالغ و کم تجربه بپرهیزند چراکه احتمال اغفال شدن این افراد بالاتر از دیگران است.
نزاع، تصادف، معلولیت ساختگی و... از جمله ترفندهای سارقان برای خارج کردن مغازه داران از مغازه یا پرت کردن حواس آنان است که در این خصوص نیز باید ضمن حفظ هوشیاری از ترک مغازه و واحد صنفی خودداری شود.
همچنین مغازه داران باید علاوه بر استفاده از حفاظهای عمودی محکم از قفل کامپیوتری نیز استفاده کنند.
مغازه داران باید از گرفتن چکهایی که صادر کننده آن ناشناس است خودداری کنند و آگاهیهایی لازم از قوانین مربوط به چک را به منظور جلوگیری از چنین جرائمی کسب کنند.(ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب