مطالعات اخیر محققان تگزاس آمریکا نشان میدهد که مصرف خوراکیهایی مانند انگور و بادام زمینی و برخی از توتها میتوانند تاثیر مثبتی بر عملکرد سلولهای مغزی و عصبی داشته و بیماریهای مرتبط با حافظه را به تاخیر بیندازند.
انگور حاوی رسوراتول بوده و میتواند قدرت تمرکز و همین طور توانایی مغز را تقویت کرده و به مبارزه با اثرات کاهش حافظه بپردازد.
بادام زمینی نیز دارای بیشترین مقدار پروتئین در میان دیگر مغزها بوده و میتواند منبع غنی و مناسبی برای جبران کمبود پروتئین باشد. بادام زمینی حاوی سلنیوم بوده که باعث افزایش فعالیت آنتیاکسیدانها شده و میتواند مغز را در برابر بیماریهایی که با کاهش قدرت تمرکز و حافظه در ارتباطند، محافظت کند./ مهر
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد