علیرضا جزینی در حاشیه نشست همایش کاهش آسیبهای ناشی از مصرف متآمفتامینها در جمع خبرنگاران افزود: موضوع مشارکت اجتماعی در حوزه مبارزه با مواد مخدر بسیار مهم بوده و در ایران نیز باید از مردم کمک بگیریم که مهمترین آنها سمنها (سازمانهای مردمنهاد) هستند.
وی ادامه داد: اکنون 2100 سازمان مردم نهاد در حال فعالیت در زمینه کاهش آسیب و پیشگیری و درمان اعتیاد هستند.
جزینی در این باره تصریح کرد: میزان فعالیت سمنها نسبت به سال قبل 72 درصد افزایش یافته و تعدادی از آنها نیز بدون مجوز فعالیت میکردند که با 89 درصد آنها برخورد شده و در مسیر قانونی شدن قرار گرفتهاند.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر در ارتباط با همایش کاهش آسیبهای ناشی از مصرف مواد متآمفتامین عنوان کرد: همکاری سازمانهای مردم نهاد به صورت منطقهای و جهانی از ضروریات است که در حال حاضر دفتر آن در تهران مستقر شده است.
وی ادامه داد: یکی از نگرانیهای جهانی در حوزه مواد مخدر مصرف مواد روانگردان است که این موضوع در اولویت برنامههای ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
قائم مقام دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر افزود: یکی از موضوعات مهم ستاد مبارزه با مواد مخدر لیست داروهای اعتیاد آور است که اخیرا بعد از سه سال در کمیته قضایی مجمع تشخیص مصلحت نظام، سه فهرست آن تصویب و مجازات آنها نیز مشخص شده است.
وی ادامه داد: بر این اساس فهرست اول این مواد مشمول بند 8 و فهرست دوم و سوم آن مشمول بند 4 و 5 قانون مبارزه با مواد مخدر میشوند. (ایسنا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب