حسن ضیاء الدینی امروز شنبه گفت: اکنون حدود شش هزار مربی بهداشت در مدارس شهری کشور وجود دارد و در مدارس روستایی نیز از بهورزهای خانه های بهداشت استفاده می شود. در زمان حاضر برای حدود دو هزار و 200 هزار دانش آموز یک مربی بهداشت در مدارس فعال است.
وی افزود: اکنون مصوبه سال 1385 مجلس شورای اسلامی برای استخدام مربی بهداشت مدارس موجود است که به دلیل ممنوعیت استخدام نیروی انسانی، تاکنون عملیاتی نشده است.
بودجه سلامت آموزش و پرورش سه میلیارد تومان شد
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش اظهارداشت: بودجه سلامت این وزارتخانه تا سال 91 صفر بود اما در سال 92 حدود یک میلیارد تومان به این بخش اختصاص یافت و در سال 93 این رقم به حدود سه میلیارد تومان رسیده است.
ضیاء الدینی افزود: علاوه بر این از محل اعتبارات دیگر دستگاه ها همچون وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی نیز کمک هایی به بخش سلامت آموزش و پرورش شد که در راستای سلامت دانش آموزان به مصرف رسید.
وی گفت: از آنجا که اکنون بیش از 13 میلیون دانش آموز در مدارس سراسر کشور مشغول تحصیل هستند این مبلغ برای بحث سلامت و تندرستی دانش آموزان به هیچ وجه کافی نیست.
مدیر کل دفتر سلامت و تندرستی وزارت آموزش و پرورش یادآورشد: خدمات بهداشتی دانش آموزان شامل وضعیت جسمانی، روانی و اجتماعی است که اگر به این قسمت معاینات دوره ای دانش آموزی، مهارت های زندگی، آموزش بلوغ، مشاوره و آسیب های اجتماعی را اضافه کنیم بر اساس استانداردهای جهانی به ازا هر دانش آموز 100 هزار ریال سرانه نیاز است.
سرانه بهداشتی هر دانش آموز تنها 30 هزار ریال است
ضیاء الدینی با بیان اینکه بر اساس برآوردهای سال های گذشته سرانه بهداشتی هر دانش آموز سالانه تنها حدود 30 هزار ریال بوده است، گفت: اگر این وزارتخانه بخواهد خدمات جدیدی را در اختیار دانش آموزان قرار دهد به ازا هر دانش آموز باید 50 هزار ریال سرانه در نظر بگیرد.(ایرنا)
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد