چند هفته پیش بود که یک قاضی در کارولینای جنوبی برای زنی که با حالت مستی رانندگی کرده بود، خواندن یک دور عهد عتیق را الزامی کرد. اما این مجرم زن، تنها فردی نبود که چنین عاقبت عجیبی توسط دادگاه پیدا کرده؛ چندین مجازات نامتعارف دیگر نیز برای دیگر افراد در سال های گذشته صادر شده که برخی را در ادامه مرور می کنیم:
بیست ساعت بتهوون، شوپن و باخ!
«اندرو وکتور» ۲۴ ساله به دلیل بلند کردن صدای موزیک رپ در ماشین اش و ایجاد مزاحمت برای مردم، ابتدا ۱۵۰ دلار جریمه شد اما قاضی موافقت کرد در صورتی که اندرو ۲۰ ساعت موسیقی کلاسیک بتهوون، شوپن و باخ گوش دهد، با کاهش جریمه مالی وی به ۳۵ دلار موافقت کند. این اتفاق عجیب در سال ۲۰۰۸ رخ داد، اما اندرو تنها پس از ۱۵ دقیقه گوش دادن به موسیقی کلاسیک از ادامه آن صرفنظر کرده و کل جریمه اولیه را پرداخت نمود.
ایستادن در استخر شنای بچه ها همراه با پخش کردن جزوات ایمنی
زن و شوهری اهل اوهایو که در دهکده رپیدز این ایالت عمل مخاطره آمیزی انجام داده بودند، محکوم به این شدند که در استخر بچه ها ایستاده و با پوشیدن جلیقه نجات، اقدام به پخش جزواتی با موضوع ایمنی در آب و ضوابط شنا کردن کنند تا به این ترتیب پیش چشم مردم سرافکنده شوند. این دو نفر به هشدارهای جاری شدن سیل در رودخانه دقت نکرده و در زمان و مکان ممنوعه به شنا پرداخته بودند.
ناهار خوردن در رستوران و انجام بازی بولینگ
«جوزف بِری» مردی بود که همسر خود را به سمت صندلی هل داده و مشت خود را بر روی او گذاشت؛ هر چند ضربه و یا صدمه ای به وی وارد نکرد. با شکایت زن، دادگاه حکم عجیبی برای جوزف برید.
جان هارلی، قاضی این دادگاه گفت: «این یک اتفاق کوچک بود. اگر دادگاه تشخیص می داد خشونتی اتفاق افتاده شکل دیگری برخورد می کرد اما حالا که اتفاق خیلی ساده و کوچکی رخ داده، مجازات کوچکی نیز در نظر گرفته شد.»
قاضی از زن پرسید چه کاری دوست داری انجام دهی؟ او جواب داد غذا خوردن در رستوران لابستر قرمز و بازی کردن بولینگ را خیلی دوست دارد. همین شد که جوزف محکوم به خریدن گل، کارت تبریک تولد و بردن همسرش به رستوران و بولینگ شد.
عذرخواهی از همسر در فیس بوک
«مارک بایرون» پستی حاوی بیهوده گویی در فیس بوک بر علیه همسر سابقش گذاشت و همین موضوع وی را به مجازات زندان محکوم کرد. بایرون در یک بحث فیس بوکی با همسرش پیامی ناشی از عصبانیت برای وی ارسال کرد و همسرش او را به جرم اذیت و آزار و بیهوده گویی به دادگاه کشاند. دادگاه، مارک را بین دو امر مخیر کرد: ۳۰ روز تحمل زندان یا گذاشتن پستی در فیس بوک با مضمون عذرخواهی از همسر به مدت ۳۰ روز متوالی. مارک گزینه دوم را انتخاب کرد اما بعد از ۲۶ روز که پست های عذرخواهی گذاشت، از عملش پشیمان شد و ادعا کرد این کار آزادی بیان وی را نقض کرده است.
ترک خانه والدین و گشتن به دنبال کار
مردی اسپانیایی با داشتن مدرک در رشته حقوق، به دلیل اینکه والدین اش از پرداخت کمک هزینه و پول تو جیبی به او امتناع کردند، به دادگاه شکایت کرد. قاضی جانب این شاکی را نگرفت و بجای آن وی را محکوم کرد تا ۳۰ روز خانه والدین اش را ترک کرده و به دنبال کار بگردد. این اتفاق نامتعارف در سال ۲۰۱۱ و در حالی رخ داد که در اسپانیا معمول است بچه ها تا ۳۰ سالگی در خانه والدین شان بمانند. (مهر)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش
رضا جباری: درگفتوگو با «جام جم»: