چرا آمریکا ایران را خطرناکتر از داعش معرفی می‌کند؟

کیسینجر هم، چنین دیدگاهی دارد، سیاستمدار کهنه کار آمریکایی که تحلیل‌ها و راهبردهایش همچنان در دولت‌های آمریکا کاربرد دارد اعتقاد دارد که خطر ایران در منطقه از داعش بیشتر است.چنین دیدگاه‌هایی در حالی که گفت‌وگوهای هسته‌ای جریان دارد و می‌رود تا شاید به توافق جامع و نهایی برسد، برای چیست؟
کد خبر: ۷۸۲۵۵۲
چرا آمریکا ایران را خطرناکتر از داعش معرفی می‌کند؟

سیاست ایران هراسی آمریکا که سال‌هاست در منطقه و دنبال می‌شود، پایانی ندارد. آمریکایی‌ها موضوع هسته‌ای ایران را بهانه‌ای قرار دادند تا به سیاست ایران هراسی خود در منطقه بپردازند.

سران مرتجع کشورهای منطقه را بسیج کردند تا به این سیاست بپیوندند و آنها هم بی درنگ به ارباب خود پیوستند تا در اجرای توطئه ایران هراسی شریک باشند.

چنین سیاستی علیه ایران در منطقه در حالی دنبال می‌شود که جمهوری اسلامی هموار از سوی برخی کشورهای منطقه تهدید شده است. رژیم صهیونیستی که سرزمین فلسطین را به اشغال خود درآورده و در منطقه غرب آسیا با حمایت‌های گسترده آمریکا، در پی گسترش حوزه نفوذ خود است، مهمترین رژیمی است که ایران را بارها تهدید کرده است.

این سیاست آمریکا برای پیگیری ایران هراسی در میان کشورهای مسلمان منطقه، برای ایجاد انحراف از رژیم صهیونیستی که بزرگترین و مهمترین خطر برای کشورهای مسلمان منطقه به حساب می‌رود، به سوی ایران است.

رژیم صهیونسیتی خطر اول منطقه و جهان اسلام است. این نکته مورد توجه مردم مسلمان کشورهای اسلامی قرار دارد اما برخی سران این کشورها بدون توجه به خطر جدی این رژیم، همراه با سیاست‌های آمریکا،‌ ایران را برای خود خطر می‌پندارند.

پس از وقع بیداری اسلامی در برخی کشورهای مسلمان منطقه، که خودجوش و مردمی بود و همچنان هم ادامه دارد، سران کشورهای عربی احساس خطر کردند چرا که می‌دانستند انقلاب‌های مردمی به سراغ آنها هم خواهد آمد.

سرسپردگی آنها به آمریکا مهمترین عاملی است که باعث خواهد شد تا مردم چنین کشورهایی هم دست به انقلاب بزنند و بیداری اسلامی را به نتیجه برسانند.

گرچه هنوز موضوع هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران حل نشده است اما همین موضوع هم دستاویزی برای شدت بخشیدن به سیاست ایران هراسی از سوی آمریکا و همپیمانان او شده است.

انقلاب‌های مردمی، مقاومت اسلامی، پایداری مردم سوریه مقابل تروریست‌های تکفیری که از سوی آمریکا و برخی کشورهای منطقه تشکیل شده و حمایت می‌شوند، مقابله جمهوری اسلامی ایران با گروه تروریستی داعش در عراق و حمایت‌های ایران از دولت و مردم عراق، آمریکا و دیگر کشورهای همپیمان او را نگران کرده است.

خوشایند آمریکایی‌ها این بود که نیروهای تروریستی تکفیری داعش و دیگر گروه‌های تروریستی در منطقه گسترش یابند و هر چه بیشتر منطقه درگیر ناامنی‌هایی باشد که آنها ایجاد می‌کنند.

اقدامات ظاهری آمریکا و ائتلاف به ظاهر ضد داعش تا کنون راه به جایی نبرده بلکه حمایت‌های آمریکا و برخی کشورهای مرتجع عربی منطقه از آنها افایش هم یافت است.

ارسال کمک‌های هوایی به داعش که با عنوان اشتباه توجیه می‌شود، یاری نرساندن به دولت و مردم عراق در مبارزه با داعش،‌ عنوان کردن خطر ایران و کم رنگ کردن خطر داعش در منطقه و ... همه و همه نشان می‌دهد که آمریکایی‌ها و دیگر کشورهای همپیمان او در منطقه و فرامنطقه هدفی جز مقابله با جمهوری اسلامی ایران ندارند.

به همین خطر است که در پی اظهار نظر هنری کیسنیجر که مدت‌هاست او بر سر موضع خود ایستاده و بارها آن را تکرار کرده است، مقامات آمریکایی هم به تبعیت از آن همین سیاست را علیه ایران اسلامی پیگیری می‌کنند.

رئیس جمهور، وزیر خارجه، سخنگوهای گوناگون کاخ سفید و وزارت خارجه و رئیس سازمان جاسوسی سیا که گفته است؛«آمریکا از اشتباهات گذشته در قبال ایران درس گرفته است.»

جان برنان رئیس سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) می‌گوید که خطر ایران برای آمریکا مشابه خطری است که داعش برای منافع این کشور دارد، اما در عین حال تاکید کرد که بخش هایی از دولت ایران عملگراست و می خواهد به انزوای این کشور پایان دهد.

ویدر مصاحبه با تلویزیون فاکس در پاسخ به این سوال که ایران تهدید بزرگتری برای آمریکاست یا داعش گفت: فکر می کنم هر دو تهدید هستند. کاری که الان لازم است انجام دهیم این است که با دولت ایران کار کنیم تا آنها سلاح هسته ای نسازند اما در عین حال من عناصری را در داخل دولت ایران می بینم، از جمله رئیس جمهور روحانی و دیگران که نشان داده اند احساس مسئولیت بیشتری می کنند و عملگرایی بیشتری نشان می دهند تا ایران را به جامعه جهانی برگردانند."

او گفت که واشنگتن همچنان به فشار بر ایران برای جلوگیری از تولید سلاح هسته‌ای ادامه خواهد داد: "ما امیدواریم که بتوانیم برنامه هسته ای ایران را متوقف کنیم. ما همچنان ایران را دولتی حامی تروریسم می‌دانیم و صرف نظر از اینکه توافقی حاصل شود یا نشود به اعمال فشار بر ایران ادامه خواهیم داد تا مطمئن شویم که ایران قادر نیست برخی از کشورهای منطقه را بی‌ثبات کند.

سخن از حامی تروریسم بودن ایران، در حالی مطرح می‌شود که هم اکنون جمهوری اسلامی ایران تنها کشوری است که در عراق به یاری دولت و مردم این کشور رفته و با راهنمایی‌ها و هدایت‌های مستشاری نیروهای ایرانی، نیروهای ارتش عراق و مردم این کشور ضربات مهلکی بر پیکر تروریست‌های تکفیری داعش وارد کرده‌اند.

رئیس سازمان سیا در این گفت‌وگو بار دیگر ایران را تهدید کرد و گفت که اگر ایران تن به خواسته‌های امریکا ندهد واشنگتن راه‌هایی برای آن دارد که هزینه سنگینی برای تهران خواهد داشت.

آمریکایی‌ها اکنون پس از پیروزی‌های ارتش و مردم عراق سعی دارند تا جنگ با داعش را به شیعه و سنی تقسیم کنند در حالی که در مبارزه با تروریست‌های تکفیری داعش سنی‌های این کشور نقش مهمی دارند و حتی بیشترین تلفات و کشته را سنی‌های عراقی داده‌اند و اکنون شیعه و سنی در کنار هم در عراق به مبارزه با داعش مشغول هستند.

آمریکایی‌ها در پی آن هستند که در موضوعات گوناگون دیگر در منطقه با ایران گفت‌وگوهای مستقیم داشته باشند و باسخ رد ایران به این درخواست‌ها، باعث شده است تا آنها عصبانی شوند. عصبانیت واشنگتن به این خاطر است که ایران نسبت به این پیشنهاد بی توجهی کرده و خود با اقداماتی که انجام داده مانع گسترش و نفوذ داعش در منطقه شده است.

رهبر معظم انقلاب اسلامی هم که بارها تأکید کرده‌اند گفت‌وگوهای ایران و آمریکا تنها بر سر موضوع هسته‌ای خواهد بود،‌در نخستین روز سال نو و در جوار حرم اما رضا (ع) بار دیگر با تأکید بر اینکه مذاکرات کنونی ایران با آمریکا، صرفاً در موضوع هسته ای است و نه موضوعی دیگر، خاطر نشان کردند: ما در مسائل داخلی و منطقه ای و موضوع تسلیحات، به هیچ وجه با آمریکا مذاکره نخواهیم کرد، زیرا سیاست آمریکا در منطقه ایجاد ناامنی و مقابله با ملت‌های منطقه و بیداری اسلامی است که نقطه مقابل سیاستهای محوری جمهوری اسلامی ایران است.

محمد صفری - جام جم آنلاین

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۵
نت
Iran, Islamic Republic of
۱۴:۰۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
۰
۰
امریكا با پول عربستان ایران هراسی میكند
حمید
Iran, Islamic Republic of
۱۵:۳۹ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
۰
۰
سلام
درست است آمریكا می‌خواهد ایران را در چشم مردم منطقه بد نام كند اما تاثیر ایران در منطقه سالهاس شروع شده دیگه نمیشه جلوشو گرفت
نرم افزار موبایل
-
۱۹:۴۴ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
۰
۰
بقول امام ره امریكا هیچ غلطی نمی تواند بكند.
داود
Netherlands
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۳
۰
۰
كسینجر از كسانی است كه در ترور جان اف كندی نقش اساسی داشته و برای همین است كه بعد از ۵۰ سال هنوز اسناد مربوط به ترور جان اف كندی منتشر نشده زیرا اگر منتشر شود كسینجر متهم اصلی آن خواهد شد اینها یك مشت سیاستمدار خونخوار و دراكولا هستند , امریكا از محبوبیت و تفكر جمهوری اسلامی ایران ترس و وحشت دارد یعنی عدالت خواهی , آزادی واقعی بر اساس حق و عدالت , آزادگی مردم منطقه خاورمیانه
مهدی
Iran, Islamic Republic of
۰۹:۲۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۴
۰
۰
مرگ بر آمریكا

نیازمندی ها