جام جم کلیک: امروزه بسیاری از تلفنهای همراه هوشمند برای رقابت با یکدیگر به سراغ استفاده از حسگرهای حیاتی رفتهاند و بارزترین این موارد به استفاده از اثر انگشت کاربر برای تائید هویت او منجر شده است. مشکل اصلی این ساختار این است که برای انجام چنین کاری به یک حسگر با قابلیت تفکیک رزولوشن بسیار بالا نیاز است و چنین قطعهای موجب میشود تا هزینه تولید دستگاه بالاتر رفته و درنتیجه قیمت نهایی آن افزایش پیدا کند.
شرکت یاهو موفق شده است تا با ثبت یک اختراع ویژه از این مشکل جلوگیری کند و به کاربران اجازه بدهد که تنها با استفاده از نمایشگر تلفن همراه هوشمند خود بتوانند به یک حسگر حیاتی دست پیدا کنند. البته مشکل اصلی این است که یک نمایشگر تلفن همراه، فاقد دقت اسکن کافی برای برداشت مواردی مانند اثر انگشت است ولی مسئولان این پروژه با استفاده از تعمیم این ساختار درسطحی بالاتر از اثر انگشت، سعی در رفع آن داشتهاند.
در این راستا نیز مواردی مانند شکل گوش شما در هنگام استفاده از تلفن همراه و یا شکل سیکنهای شما (برجستگیهای محل اتصال انگشت به دست که در وضعیت مشت کردن دست برجسته میشوند) بهعنوان مورد اصلی برای اسکن شدن به کار گرفته خواهد شد و به همین دلیل نیز هنوز امکان ارائه آن به بازار وجود ندارد زیرا ابتدا باید مجوز قانونی استفاده از این فناوری بهعنوان یک فناوری امن صادر شود زیرا ممکن است که از میان هر 1000 نفر، چند مورد با شکل مشابه گوش و یا استخوانهای انگشت وجود داشته باشند.
آناهیتا عیوضخانی
جام جم کلیک
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب
با کورش علیانی درباره اجرا و کارشناسیاش در چند برنامه محور مقاومت گفتوگو کردیم
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با سفیر ایران در روسیه مطرح شد