یواشکی روزنامه‌ها

مفقود شدن خانم رزیدنت در اهواز

شما هر روز چقدر بابت خرید روزنامه پول می پردازید؟ چند تا روزنامه را می توانید بخرید؟ چند تا از آن روزنامه ها را فرصت می کنید، بخوانید؟ بیشتر مشتری کدام روزنامه هستید؟ اگر از شما بپرسند آیا دلتان می خواهد بدانید روزنامه های دیگر چه نوشته اند احتمالا سرتکان می دهید و می گویید «کاشکی ممکن بود ...» ما از آرزوهای شما خبر داریم و به همین علت می خواهیم به جای تان، هر روز همه روزنامه ها را بررسی کنیم و جالب ترین خبرهای شان را برای تان دستچین کنیم و به نقل از آن روزنامه ها در ستون « یواشکی روزنامه ها» بنویسیم.
کد خبر: ۷۹۳۸۹۵
مفقود شدن خانم رزیدنت در اهواز

مفقود شدن خانم رزیدنت در اهواز

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:در پی مفقود شدن یک خانم رزیدنت شاغل در یکی از بیمارستان‌های اهواز، یک مقام این بیمارستان به خبرنگار روزنامه جمهوری اسلامی گفت: مدتهاست دوربین‌های مدار بسته این بیمارستان خراب و از کار افتاده‌اند. ماموران نیروی انتظامی خوزستان با دقت و جدیت درحال پی گیری سرنخ‌ها و اقدامات پلیسی برای کشف ماجرا هستند. متاسفانه روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی اهواز حاضر به ارائه هیچ توضیحی به رسانه‌ها نیست و همین امر به جو شایعه‌سازی در این دانشگاه دامن زده است.

اعدام های جدید داعش

جمهوری اسلامی آورده:گروه تروریستی تکفیری داعش در مناطقی که تحت اشغال خود در آورده اقدام به اجرای مجازات به سبک خود می‌کند. به گزارش بولتن نیوز، جرم‌های مورد نظر داعش، طیف وسیعی را شامل می‌شود که از سیگار کشیدن آغاز و تا رفتن به آرایشگاه و پوشیدن لباس جین برای مردان و زنان و نیز بازی فوتبال و تماشای آن را در می‌گیرد. در جدیدترین شیوه اعدام، جلادان داعش در موصل فردی که ادعا می‌کنند چند زن را کشته و اموال آنها را به سرقت برده است را با استفاده از بلوک سیمانی و کوبیدن آن به سر فرد مورد نظر اعدام می‌کنند.

دستگیری حامی مالی تروریستی سوری

روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:نیروهای امنیتی کویت روز جمعه «ولید طباطبایی» از سران وهابی کویت و نماینده سابق مجلس این کشور را به دستور دادستان کویت دستگیر کردند. به گزارش «ابنا» منابع آگاه اعلام کردند دلیل دستگیری ولید طباطبایی، اتهام زدن به ایران بوده است.او در روزهای اخیر در حساب شخصی خود در توییتر نوشته بود که ایران با صرف پول و اعمال فشار به حکومت کویت، به دنبال تغییر دادن ولیعهد این کشور است تا یک شخص نزدیک به ایران در این پست قرار بگیرد. ولید طباطبایی از مهمترین حامیان مالی گروه‌های تروریستی سوری است و او تاکنون چندین بار با سفر به سوریه به صورت مستقیم همراه با گروه‌های تکفیری به نبرد با نیروهای ارتش سوریه پرداخته است. این وهابی کویتی به تندروی و طائفه گرایی در کویت معروف است و تاکنون چندین بار به دلیل ایجاد آشوب در این کشور دستگیر شده است.

سوال جدید حج،آیا شما شیعه هستید؟

جمهوری اسلامی آورده:دولت عربستان سعودی شرایط جدیدی برای حجاج پاکستانی جهت سفر حج در نظر گرفته است. اکسپرس تریبیون چاپ پاکستان نوشت: زائران پاکستان که قصد سفر حج را دارند باید در فرم مخصوص به حج اعلام کنند که شیعه هستند یا نه. به گزارش «انتخاب» دولت پاکستان نیز با پذیرش شرایط جدید عربستان، این سئوال را در فرم حج اضافه کرده است: آیا شما شیعه هستید؟ سخنگوی وزارت امور دینی پاکستان گفت: علاقمندان به سفر حج باید با جواب بله یا خیر به این سئوال پاسخ دهند. براساس این گزارش، ریاض اعلام مذهب از سوی زائران بیت‌الله‌الحرام را اجباری کرده است. یک مقام پاکستانی گفت: سعودی‌ها نمی‌خواهند ماجرای تظاهرات سال 1366 که منجر به مرگ 400 نفر شد تکرار شود. امین شهیدی نماینده شیعیان در شورای ایدئولوژی اسلامی گفت: ما با شرط جدید سعودی‌ها مشکلی نداریم، اگر آنها با این کار راضی می‌شوند، ما هم حاضریم با این قوانین جدید کنار بیاییم.

وحشی گری جدید داعش

جمهوری اسلامی نوشت:گروه تروریستی داعش در یمن هم وحشی گری خود را به نمایش گذاشت. داعش روز پنجشنبه ویدیویی انتشار داد که بنابه اعلام این گروه، سر بریدن چهار سرباز یمن و تیراندازی به ده نفر دیگر را نشان می‌دهد. این ویدئو که شب هنگام ضبط شده، نشان می‌دهد این مردان روی زمین زانو زده و چهره‌های نقابداری پشت سر آنها قرار دارند. سپس جنازه‌های چهار نفر که سرهای بریده‌شان روی سینه هایشان قرار گرفته بود به تصویر کشیده شد و متعاقباً مردان دیگری نشان داده شدند که از ناحیه سر با سلاح‌های تهاجمی هدف گلوله قرار گرفته بودند؛ درحالی که روی زمین زانو زده بودند. در بیانیه جداگانه یک شاخه دیگر داعش در منطقه حضرموت اعلام شده است که این گروه ضمن حمله به یک ایست بازرسی ارتش، سربازان را مجبور به فرار کرده است.

با دوستان اهانت با دشمنان مماشات؟

روزنامه کیهان در ستون ویژه های خود نوشت:براساس «سیاست‌ خارجی مدارا با دشمنان»، معنای دقیق مدارا با دشمن جنایتکار جمهوری اسلامی ایران، یعنی رژیم صهیونیستی که در فقه‌شیعه از آن با عنوان «کافر حربی» یاد می‌شود، چگونه معنا پیدا می‌کند و باید با آن چه کرد؟

وبسایت مشرق با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در شیراز مبنی بر اینکه «سعدی و حافظ نه تنها پاسداران زبان پارسی و ادب و فرهنگ بودند، بلکه دین، زندگی و راه سیاست داخلی و خارجی را به ما آموختند و حافظ شیرین سخن که گفت آسایش دو گیتی تفسیر این دو حرف است، با دوستان مروت با دشمنان مدارا، خط سیاست داخلی و خارجی ما را ترسیم کرد.» نوشت: بدون تردید شعار با دوستان مروت یکی از بهترین شعارها و سیاست‌هایی است که می‌توان برای سیاست داخلی کشور و در برابر «خودی‌ها» به کار برد؛ خودی‌هایی که معتقد به قانون اساسی کشور و نظام جمهوری اسلامی هستند. اما ای کاش جناب آقای رئیس‌جمهور به صراحت می‌گفتند که منظورشان از «دوستانی» که به آنها مروت داشته‌اند چه کسانی هستند؛ طبیعی است کسانی را که معتقد به سیاست‌های نظام جمهوری اسلامی و قانون اساسی این کشور هستند باید در دایره دوستان به حساب آورد، اما آیا رفتار جناب رئیس‌جمهور با منتقدان داخلی خود، به‌سان «مروت» بوده است؛ بگذریم از انواع انگ‌زنی‌ها به جریانی که گاه به خاطر منافع و عزت ملی از رئیس‌جمهور خودشان و یا دولت وی انتقاد کرده‌اند؛ بی‌سواد، بی‌شناسنامه و ....

مشرق می‌افزاید: از جمله مصادیق با «با دشمنان‌ مدارا» در رفتار رئیس‌جمهور کشورمان، مکالمه تلفنی وی با رئیس‌جمهور آمریکا در آغاز دوره ریاست‌جمهوری وی بود؛ فارغ از جنجال و هیاهویی که عده‌ای در داخل برای این امر به راه انداختند و از اینکه مکالمه‌ای صورت گرفته در رسانه‌هایشان «ذوق‌مرگ» شده بودند، از آقای رئیس‌جمهور می‌پرسیم نتیجه این مکالمه چه بود؟ منفعت مدارا با دشمن اصلی کشورمان چه بود؟ آیا امتیازی از اجرای این سیاست خارجی خود به دست آمد؟ بدون تردید شما نیز بر آن نیستید که مدارا بدون حفظ و به دست آوردن منافع ملی، اهمیت بالذات دارد.

یکی دیگر از مصادیق « با دشمنان مدارا» قدم زدن وزیر محترم خارجه کشورمان با وزیر خارجه آمریکا در خیابان‌های فرانسه است؛ کشوری که درست چند روز قبل از آن اهانتی بی‌شرمانه به رسول گرامی اسلام(ص) در آن صورت گرفته بود؛ «با دشمنان مدارا» این سیاست را پیش روی دولت تدبیر و امید گذاشت که با وجود چنین توهین بی‌شرمانه‌ای - که دل هر مسلمانی را عمیقا به درد می‌آورد - وزیر خارجه‌مان به پاریس برود و با وزیر خارجه شیطان بزرگ به قدم زدن بپردازد؛ و حواس‌مان نباشد چند قدم آن‌سوتر، عده‌ای به خاطر اعتراض به همین اهانت بی‌شرمانه به پیامبر بزرگ اسلام، به خاک و خون کشیده شدند. بگذریم از اتخاذ این سیاست؛ اما باز هم سوال اینجاست: نتیجه پیاده‌روی با کری چه بود؟ جز این بود که دشمن شما و ما مدارا سرش نمی‌شود و هر بار سخن از باقی ماندن گزینه نظامی بر روی میز، به زیر میز می‌زند. آیا وزیر خارجه آمریکا، که وزیر خارجه ما با او خنده‌کنان به پیاده‌روی پرداخت، یک‌بار حاضر شد عنوان کند گزینه نظامی روی میز نیست؟

نویسنده خاطر نشان کرد: جناب رئیس‌جمهور خوب است مشخص کنند، مرز «با دشمنان مدارا» تا کجاست؟ یادمان نرفته است چند سال قبل یک مسئول دولتی عنوان کرد که ما با ملت اسرائیل دوست هستیم و مشکلی نداریم؛ او هم احتمالا مبنایش همین «با دشمنان مدارا» بوده است؛ این اظهارنظر کاملا غلط با واکنش صریح رهبر انقلاب و عدم دوستی با مردم اسرائیل روبرو شدند؛ حال رئیس‌جمهور محترم باید بگویند دایره «با دشمنان مدارا» تا کجا گسترده است؟ به عبارت دیگر، دکتر روحانی توضیح دهند مدارا با دشمنی به نام رژیم صهیونیستی چگونه معنا پیدا می‌کند و ما باید چه رفتاری مقابل این دشمن داشته باشیم؛ هر چند که تاکنون از سیاست «با دشمنان مدارا» در قبال آمریکا دیگی برای ملت ایران نجوشیده است! رئیس‌جمهور محترم خوب است تطبیق شعار «با دوستان مروت با دشمنان مدارا» را با آیه «محمد رسول الله و الذین معه أشداء علی الکفار رحماءبینهم» مشخص سازند؛ ما که ادعای پیروی از «محمد رسول‌الله»(ص) را داریم...

بازداشت به خاطر مطالبه فکت‌شیت

کیهان نوشت: نفر از دانشجویان بسیجی دانشگاه شیراز، که در جریان مراسم استقبال از رئیس‌جمهور در این شهر انتشار فکت‌شیت از سوی دولت را خواستار شده بودند، مورد ضرب و شتم قرار گرفته و بازداشت شدند.

به گزارش «خبرنامه دانشجویان ایران» به محض ورود روحانی و آغاز استقبال مردمی این دانشجویان با در دست گرفتن پلاکاردهایی با مضمون «محرمانه نداریم، منتظر فکت‌شیت ایرانی هستیم»، «مردم را از جزئیات مذاکره مطلع کنید»، «فکت‌شیت آمریکا را تکذیب کنید»، «انتشار فکت‌شیت ایرانی = همدلی دولت با ملت» و... و با سر دادن شعار «روحانی، روحانی، فکت‌شیت ایرانی» درخواست و مطالبه خود را با دکتر روحانی در میان گذاشتند که با برخورد برخی افراد که رئیس‌جمهور را همراهی می‌کردند واقع شدند.

به گفته یکی از حاضرین این دانشجویان با شناسایی ضاربین و به خیال اینکه کسی پاسخگوی مطالباتشان خواهد بود به مامورین نیروی انتظامی حاضر در محل برای تنظیم شکایت مراجعه کردند که پس از دقایقی باز دیگر گروهی با لباس شخصی به سمت آنان آمده و مشاجره کرده و سپس 4 تن از این دانشجویان را بازداشت نمودند.

رجا هم در این‌باره نوشت: اسکورت کاروان رئیس‌جمهور پس از گذر از مقابل این دانشجویان آنها را مورد ضرب و شتم قرار داد و پس از این که آنها از این اقدام خشونت‌آمیز انتقاد کردند، 4 نفر از دانشجویان دستگیر و به کلانتری مجاور انتقال یافتند.

با این حال، ایرنا به نقل از یک مقام مسئول در روابط عمومی ریاست‌جمهوری مدعی شده است: «چند نفر در میان انبوه مردم استقبال‌کننده شعارهایی سر دادند و میان خود آنان و برخی حاضران نیز مشاجراتی درگرفت، اما مداخله و درگیری تیم حفاظت رئیس‌جمهوری کذب محض است. هیچ‌کسی و از جمله دانشجویان عزیز دستگیر نشده و یا مورد ضرب و شتم قرار نگرفته‌اند.»

به نوشته رجا، پس از پیگیری‌های مختلف، دانشجویان بازداشتی در آخرین ساعات روز چهارشنبه آزاد شدند.

هانس‌بلیکس: هیچ کشوری مطالبه آمریکا از ایران را نمی‌پذیرد

کیهان نوشت:مدیرکل اسبق آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت چیزی که آمریکا و غرب از ایران می‌خواهند هیچ کشوری نمی‌پذیرد.

هانس‌بلیکس در مصاحبه با رویترز گفت: عمیقا و مشتاقانه امیدوارم که توافق هسته‌ای انجام شود اما مطمئن نیستم که این اتفاق بیفتد. هنوز اختلافات زیادی وجود دارند که باید حل شوند.

رویترز با بیان اینکه آمریکایی‌ها خواهان نظارت در هر زمان و هر مکان بر برنامه هسته‌ای ایران شده‌اند افزود: استثنا کردن یک کشور برای چیزی که بقیه جهان انجام نمی‌دهند، کار مشکلی است. هیچ کشوری نخواهد پذیرفت که مورد بازرسی در هر زمان و هر مکانی قرار گیرد.

وی تاکید می‌کند: اگر گفت‌وگوها به موفقیت برسد، چیزی که من عمیقا امیدوارم اما نسبت به وقوع آن اطمینان ندارم، این اتفاق دستاوردی برای همه خواهد بود و در مقابل اگر مذاکرات به شکست بینجامد ریسک‌ها و خطرات برای همه افزایش خواهد یافت.

آمریکا بانک فرانسوی را 9 میلیارد دلار جریمه کرد

روزنامه کیهان نوشت:آمریکا بزرگ‌ترین بانک فرانسه را به خاطر معامله 3 سال پیش با ایران جریمه کرد!

دولت آمریکا بانک بی‌ان‌پی پاریبا را به خاطر معامله با ایران و کوبا و سودان حد فاصل سال‌های 2004 تا 2012، مبلغ 8 میلیارد و نهصد میلیون دلار جریمه کرد.

وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه اعلام کرد بانک «بی‌ان‌پی پاریبا» بزرگترین بانک فرانسه را به دلیل نقض تحریم‌های اقتصادی آمریکا علیه سودان، ایران و کوبا به پرداخت 8/9 میلیارد دلار جریمه محکوم کرده است.

این بزرگترین جریمه‌ای است که در تاریخ آمریکا برای نقض قوانین مالی- بانکی تعیین می‌شود.

روحانی نباید همه چیز را به مذاکرات گره بزند

کیهان آورده:با سپری شدن دو سال از عمر دولت یازدهم و عدم تحقق وعده‌های مطرح شده در دوران انتخابات توسط روحانی، پژواک اعتراضات حامیان دولت که از همان روزها به گوش می‌رسید این روزها با صدای رساتری مطرح می‌شود.

عبدالله ناصری در گفتگویی که پنجشنبه روزنامه اعتماد آن را منتشر کرده با انتقاد از شیوه دولت در رفع مشکلات که تمام توانایی خود را در مذاکرات گذاشته است گفت: «از نظر استراتژیک این کار اشتباهی بود که همه مسائل را به موضوع هسته‌ای گره زد و این تلقی ایجاد می‌شود که روحانی جز به موضوع هسته‌ای به هیچ چیز فکر نمی‌کند.»

به گزارش رجانیوز این اظهارات ناصری در شرایطی بیان می‌شود که بیش از یک سال قبل این هشدارها را بارها منتقدان دولت مطرح کرده بودند.

عبدالله ناصری که در 25 بهمن 89 به جرم اجتماع و تبانی علیه نظام دستگیر شده بود و به 5 سال حبس تعزیری محکوم شده بود در پاسخ به سؤال خبرنگار روزنامه اعتماد در خصوص این سؤال که آیا روحانی به موجب عدم بسترسازی برای فعالیت مجدد سازمان مجاهدین انقلاب اسلامی بدهکار شما است؟ گفت: «این بدهکاری روحانی به مردم است چون معتقدیم آقای روحانی در حوزه تحزب وتوسعه تحزب سیاسی و همچنین پیگیری مسائل سیاسی به مردم وعده داده و هنوز وارد این مسأله نشده است... روحانی باید سیاست متوازنی را پیش می‌گرفت و البته لازمه‌اش هم این بود که مهم‌ترین وزارتخانه کشور که متولی توسعه سیاسی کشور است را به دست یک اصولگرا نمی‌داد!»

گفتنی است پیش از این نیز غلامحسین کرباسچی طی انتقادات کم سابقه‌ای، بسیاری از وزرای دولت روحانی را به بی‌تحرکی و ناکارآمدی متهم کرده بود.

پاسخ توئیتری ظریف به سناتور « کاتن»

روزنامه ایران در ستون دیگه چه خبر نوشت:وزیر امور خارجه کشورمان نسبت به پیام توهین‌آمیز سناتور تندرو امریکایی واکنش نشان داد. به گزارش ایلنا پس از پیام توهین‌آمیز سناتور «تام کاتن» در «توئیتر» خود به محمدجواد ظریف، وزیر امور خارجه کشورمان در «توئیتر» خود خطاب به وی نوشت: «دیپلماسی جدی و نه حمله شخصی قلدرمآبانه، چیزی است که ما لازم داریم. قدم نو رسیده مبارک. امیدوارم با خانواده در صلح از داشتن او لذت ببرید.» همچنین رضا نصری، حقوقدان بین‌المللی و عضو مؤسسه مطالعات عالی بین‌المللی ژنو در صفحه «فیس‌بوک» خود نوشت: «سناتور کاتن! تو نه تنها چیزی درباره قانون اساسی ایالات متحده نمی‌دانی، بلکه حتی درباره قوانین عادی هم چیزی نمی‌دانی؛ دیپلمات‌های ایرانی در نیویورک به یک محدوده با شعاع ۲۵ مایلی محدود هستند. بنابراین، دکتر ظریف نمی‌تواند در واشنگتن با تو مناظره کند.»

نامه نمایندگان مجلس امریکا درباره اس-300

ایران نوشت:کمیته روابط خارجی کنگره امریکا در نامه‌ای خطاب به رئیس جمهوری این کشور، از وی خواست تا با تحریم روسیه مانع از تحویل سامانه دفاعی اس- 300 به ایران شود. به گزارش ایسنا به نقل از خبرگزاری «اسپوتنیک»، ادرویس رئیس کمیته روابط خارجی مجلس نمایندگان امریکا و الیوت انجل عضو ارشد این کمیته در نامه خود خطاب به باراک اوباما رئیس جمهوری این کشور در نامه‌ خود خاطرنشان کردند که قوانین موجود امریکا به رئیس جمهوری این اختیار را می‌دهد که برای جلوگیری از انتقال این سلاح‌ها به گزینه تحریم متوسل شود.

اوباما: برای آزادی جیسون رضاییان تلاش می‌کنیم

ایران نوشت:رئیس‌جمهوری امریکا در سخنانی به مناسبت روز جهانی آزادی مطبوعات بار دیگر بر پیگیری خود برای آزادی جیسون رضاییان تأکید کرد. به گزارش ایسنا به نقل از آسوشیتدپرس، اوباما دیروز در گفت‌وگو با جمعی از روزنامه‌نگاران خارجی در کاخ سفید گفت: «به تلاش‌هایمان برای آزادی جیسون رضاییان خبرنگار روزنامه واشنگتن پست ادامه می‌دهیم.»

جریمه بانک فرانسه به اتهام نقض تحریم ایران

روزنامه ایران نوشت:دادگاهی در امریکا بزرگ‌ترین بانک فرانسه را به پرداخت جریمه نقدی سنگین به دلیل نقض تحریم‌های امریکا علیه ایران، سودان و کوبا محکوم کرد. به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه «وال استریت ژورنال» دادگاه فدرال منهتن روز جمعه طی حکمی اعلام کرد: بانک «بی‌ان‌پی پاریباس» فرانسه باید به دلیل نقض تحریم‌های امریکا علیه ایران، سودان و کوبا و دست بردن در سوابق تجاری‌اش حدود 9/8 میلیارد دلار جریمه نقدی پرداخت کند.

نیویورک تایمز: همه چیز از دوره احمدی‌نژاد آغاز شد

ایران نوشت:نیویورک تایمز با اشاره به تصادف اخیر «پورشه» زرد رنگ در تهران که «طوفانی خشمگینانه را در شبکه‌های اجتماعی» به راه انداخته است، افزود: «در دوران محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری سابق ایران، تعداد اندکی از افراد دارای رانت و نفوذ و ارتباطات شخصی، توانستند ثروت‌های بادآورده‌ای از فروش نفت، دلار و طلا کسب کنند. این افراد واسطه به مشاغل تجاری روی آوردند و به گفته برخی از مقامات ایرانی، همین افراد فساد فرهنگی، اقتصادی را اشاعه دادند. براساس یک گزارش که در ماه سپتامبر منتشر شده است، ‌حدود صد هزار خودروی لوکس از سال 2009 وارد ایران شده است و این در حالی است که صاحبان این خودروها مجبورند مالیات 140 درصدی آن را بپردازند. یک پورشه 2015 باکستر جی‌تی‌اس شبیه آن خودرویی که در تصادف از بین رفت در امریکا حدود 75 هزار دلار است و در ایران بسته به در دسترس بودن آن، حداقل 178 هزار دلار خرید و فروش می‌شود. برخی دارندگان خودروهای لوکس دور شهر می‌چرخند تا به اصطلاح «دور دور» کنند.

پیشنهاد جدید به دولت درباره ساماندهی تعطیلات کشور

روزنامه خراسان نوشت: براساس نامه چندی پیش یکی از معاونین رییس جمهور به هیئت دولت، پیشنهاد شده است با توجه به اینکه به دلیل ماهیت نظام جمهوری اسلامی ایران، تعطیلات بر مبنای دو تقویم قمری و شمسی تعیین شده است و در مواقعی مانند روزهای آخر هفته، تقارن تعطیلات ملی با مذهبی موجب افزون شدن روزهای تعطیل در کشور می شود، طرح ساماندهی تعطیلات رسمی کشور با نگاه ویژه به افزایش تعطیلات، مورد بررسی و تصمیم گیری دولت قرار بگیرد.

قهر نکردم، اخراج شدم

روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که کاپیتان تیم ملی تکواندو درخصوص دلیل اخراجش از دانشگاه اظهار کرد: «به‌دلیل حضور 8 ماهه‌ام در اردوهای تیم‌ملی برای بازی‌های آسیایی اینچئون از دانشگاه اخراج شدم.» جام‌نیوز نوشت؛ سوسن حاجی‌پور افزود: «بعد از اینکه مدال برنز بازی‌های آسیایی را کسب کردم اخراجم را در مصاحبه‌ای اعلام کردم. بعد از این مصاحبه مسئولان وزارت ورزش و علوم و تحقیقات قول مساعدت دادند و قرار شد مشکل دانشگاه من حل شود تا بتوانم تحصیلات خود را در دانشگاه ادامه دهم اما آنها به قول خود عمل نکردند و من همچنان اخراجی از دانشگاه هستم.» کاپیتان تیم‌ملی تکواندوی بانوان با رد قهرش از تیم ‌ملی گفت: «از تیم‌ملی قهر نکرده‌ام. هم‌اکنون تمرین‌های فنی و بدنسازی را ادامه می‌دهم و هر وقت کادرفنی من را بخواهد در خدمت تیم‌ملی هستم».

درخواست استماع شهود پرونده مهدی هاشمی

آرمان نوشت:شنیده شد که وکیل مهدی هاشمی با بیان اینکه شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران مشغول رسیدگی به پرونده مهدی هاشمی است، گفت: از دادگاه تجدیدنظر، درخواست ارجاع به کارشناس و استماع شهادت شهود کردیم. تسنیم نوشت؛ سیدمحمود علیزاده‌طباطبایی اضافه کرد: متاسفانه در دادگاه بدوی خلاف تمام ضوابط پذیرفته شده، شهود ما را احضار نکردند تا شهادت‌شان را استماع کنند و مسائل دقیق مالی بود که بدون نظر کارشناس نمی‌شد تصمیم گرفت اما به کارشناس ارجاع ندادند. علیزاده‌طباطبایی ادامه داد: ما درخواست ارجاع به کارشناس و استماع شهادت شهود دادیم و منتظر تصمیم شعبه تجدیدنظر هستیم. وی در پاسخ به این سؤال که آیا دادگاه زمانی را برای مراجعه حضوری تعیین کرده است یا خیر گفت: طبق قانون، رسیدگی در تجدیدنظر الزاما حضوری نیست ولی با صلاحدید دادگاه، می‌تواند حضوری هم‌باشد. هنوز دادگاه چیزی به ما اعلام نکرده است.

عمل چشم حدادعادل توسط وزیر

آرمان نوشت:شنیده شد که صبح جمعه غلامعلی حدادعادل در یکی از بیمارستان‌های تهران بستری و مورد عمل جراحی چشم قرار گرفت. فارس نوشت؛ غلامعلی حدادعادل نماینده مجلس و مشاور عالی مقام معظم رهبری با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران توسط سیدحسن قاضی‌زاده‌هاشمی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از ناحیه چشم مورد عمل جراحی آب مروارید قرار گرفت. بر پایه این خبر آخرین خبرها از انجام موفقیت‌آمیز عمل حکایت دارد و وی در سلامت به سر می‌برد.

ریشه بارسلونا مشهد است!

آرمان نوشت:شنیده شد که معاون برنامه‌ریزی و توسعه شهرداری مشهد در نشستی با مهمانان خارجی اجلاس متروپلیس در مشهد، ریشه متروپلیس را از ام‌القرا، اسپانیا را از اصفهان و بارسلونا را از بارساوا که نام دیگر منطقه‌ای در مشهد است، دانست. تابناک نوشت؛ مهدی برادران گفت: مترو ریشه یونانی دارد به معنای مادر و پولیس، همان شهر است و مترو پلیس به معنای مادر شهرهاست که از ام القرا گرفته شده است. این استاد دانشگاه خاطرنشان کرد: اسپانیا هم ریشه‌اش از اسپان یا اصفان گرفته شده که به اصفهان بر می گردد، ضمن اینکه بارسلونا هم با بارساوا هم ریشه است که بارساوا نام دیگر منطقه‌ای در مشهد است.

مسئولیت جدید علی دایی

روزنامه آرمان نوشت:شنیده شد که استاندار آذربایجان غربی با اهدای لوحی علی دایی اسطوره فوتبال ایران را به عنوان نخستین سفیر بین المللی احیای دریاچه ارومیه معرفی کرد. پارسینه نوشت؛ قربانعلی سعادت اظهار کرد: دریاچه ارومیه طی 10 سال گذشته دچار فراز و نشیب های فراوانی شده است و توجه شخص رئیس‌جمهوری و تشکیل ستاد ملی و استانی احیای دریاچه ارومیه نویدبخش روزهایی خوش برای این دریاچه است. وی همکاری و مشارکت نهادهای مردمی را خواستار شد و افزود: مهم‌ترین کار مسئولان احیای تالاب هاست چرا که خشکی دریاچه ارومیه نه تنها به استانهای آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی بلکه متعلق به تمام کشور و حتی به عنوان یک مسئله بین المللی در سطح جهان مطرح است.

ممنوعیت خرید کالای خارجی در وزارت کار

آرمان نوشت:شنیده شد که وزیر کار با ابلاغ بخشنامه‌ای به زیرمجموعه‌های این وزارتخانه، خواستار جمع آوری لیست‌های خرید کالاهای خارجی شد. برنا نوشت؛ با ابلاغ بخشنامه از سوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی به تمامی سازمان‌ها و صندوق‌های تابعه وزارت کار بر جهت گیری تهیه و خرید اقلام مورد نیاز از تولیدات داخل تاکید شد. پیرو دیدار صمیمی کارگران و مدیران وزارت تعاون، کار و رفاه با رهبر معظم انقلاب و تاکیدات معظم له مبنی بر مصارف دستگاه‌های دولتی از تولیدات داخلی، علی ربیعی وزیر تعاون کار و رفاه با ابلاغ بخشنامه ای به تمامی سازمان‌ها و صندوق‌های تابعه جهت گیری تهیه و خرید اقلام مورد نیاز از تولیدات داخلی را تعیین کرد. در بندی از این بخشنامه آمده است : « کمیته مذکور لیست خریدهای خارجی در مجموعه‌های تابعه را جمع آوری و تصمیم مناسب را اتخاذ خواهد نمود.»

دل‌های دولتمردان یکی نیست

روزنامه آرمان آورده:شنیده شد که وزیر کشور دولت اصلاحات گفت: دولت باید خودش را بازیابد و از روش بده بستان‌های پشت پرده بیرون بیاید. ایسکانیوز نوشت؛ سید عبدالواحد موسوی لاری در پاسخ به این سوال که «یکی از انتقادهایی که به دولت شده بود هم همین انتخاب استانداری بود مثل استانداران شیراز و اصفهان که می گفتند موازی با دولت و رویکردهای آن حرکت نمی‌کند؟» افزود: آقای روحانی خودش دقیق، صحیح و از موضع یک دولت مقتدر دولت پیشرو صحبت می کند در حالی که متاسفانه بعضی از همکاران ایشان بسیار منفعل هستند به گونه ای منفعل که مدیران منطقه آن ها نمی دانند که بالاخره کدام سیاست را باید دنبال کنند؟ دولت تا زمانی که روش بده بستان و معامله های پشت پرده را دنبال بکند و وزرا و مسئولین سطح بالای دولت به جای تاکید بر وظایف قانونی خودشان بخواهند با یک نوع بده بستان و باج دادن کارشان را پیش ببرند قطعا مدیران منطقه ایشان با همین مشکل روبه رو می شوند.

محکومیت بانک فرانسوی به‌دلیل نقض تحریم‌ها

آرمان نوشت:شنیده شد که دادگاهی در آمریکا بزرگ‌ترین بانک فرانسه را به پرداخت جریمه نقدی سنگین به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران، سودان و کوبا محکوم کرد. وال‌استریت ژورنال نوشت؛ دادگاه فدرال منهتن روز جمعه طی حکمی اعلام کرد؛ بانک بی‌ان پی پاریباس فرانسه باید به دلیل نقض تحریم‌های آمریکا علیه ایران، سودان و کوبا و دست بردن در سوابق تجاری‌اش حدود 9/8 میلیارد دلار جریمه نقدی پرداخت کند. این بانک بزرگ فرانسوی پیش از این به دلیل انجام نقل و انتقالات مالی با کشورهایی که در لیست تحریم‌های آمریکا قرار دارند مجرم شناخته شده و پس از رایزنی با مقامات آمریکایی توافق کرده بود تا برای پایان دادن به این مساله جریمه پرداخت کند. به نوشته این روزنامه آمریکایی بخشی از این جریمه به عنوان غرامت به افرادی که در سال‌های 2004 تا 2012 درنتیجه همکاری بانک بی‌ان پی با سودان، ایران و کوبا آسیب دیده‌اند پرداخت می‌شود. همچنین 7/448 میلیون دلار از آن در اختیار دفتر دادستانی منطقه‌ای منهتن و 447 میلیون دلار نیز در اختیار شهرداری نیویورک قرار می‌گیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها