علی تیموری گفت: بند (چ) ماده ۳ قانون شکار و صید که کلیات آن در روزهای پایانی سال ۹۳ در شورای عالی محیط زیست تصویب شد توسط سازمان محیط زیست تایید نهایی و به دبیرخانه شورای عالی محیط زیست ارسال شد.
وی افزود: بر اساس این بند، بهای جانوران وحشی به لحاظ مطالبه ضرر و زیان ناشی از شکار و صید تعیین شده و افزایش می یابد.
مدیر کل دفتر شکار و صید سازمان محیط زیست گفت: قرار شد پس از تصویب کلیات این بند، نظر استاندارانی که آمار تخلفات شکار و صید در استانهای متبوعشان بالاست، برای تعیین این بها گرفته شود که این اقدام توسط سازمان محیط زیست در استانهای زنجان، یزد، سمنان، گلستان و لرستان انجام شد.
تیموری افزود: همچنین نظر متخصصان محیط زیست برای تعیین جرایم متناسب با ارزش جانوران وحشی نیز گرفته شد و با تشکیل صورتجلسه ای، پیشنهادات نهایی سازمان محیط زیست به شورای عالی محیط زیست تقدیم و در حال حاضر پیشنهادات در دبیرخانه بررسی می شود.
وی گفت: به احتمال زیاد بهای نهایی جانوران وحشی ظرف یک هفته آینده توسط شورای عالی محیط زیست ابلاغ می شود.
مدیر کل دفتر شکار و صید سازمان محیط زیست افزود: در این بند به گونه های در معرض انقراض توجه بیشتری شده و بهای بیشتری برای آنها در نظر گرفته شده، اما جرایم کمتری برای جانوران خانگی مدنظر قرار گرفته و ضرر و زیان ناشی از تخلفات شکار و صید این جانوران متعادل تر شده است.
به گفته وی، بر این اساس بهای شکار و صید یوزپلنگ آسیایی از ۲۰ میلیون تومان به ۱۰۰ میلیون تومان، پلنگ ایرانی از ۵ میلیون تومان به ۸۰ میلیون تومان رسیده است.
تیموری افزود: همچنین بهای شکار و صید گونه هایی مانند خرس قهوه ای ۵۰ میلیون تومان، گوزن زرد ۶۰ میلیون تومان و مرال و شوکا نیز با افزایش چشمگیری به ۳۵ میلیون تومان رسیده است. (مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب