متخصصان علوم پزشکی توانستند با انتقال سلول های جنینی به مغز این بیمار حدودا ۵۰ ساله وی را در آستانه آغاز زندگی دوباره قرار دهند.
درحقیقت وی نخستین بیمار در حدود ۲۰ سال اخیر به شمار می آید که از این طریق درمان شده است. پزشکان امیدوارند که در مدت ۵ سال وی بتواند کنترل کاملی بر روی حرکات بدنش داشته باشد.
راجر بارکر از دانشگاه کمبریج که هدایت متخصصان علوم پزشکی از کشورهای مختلف جهان در این پروژه ویژه را بر عهده داشته می گوید: به نظر می رسد همه چیز خوب و بر اساس پیش بینی های قبلی باشد.
این تکنیک درمانی نخستین بار ۲۸ سال پیش در سوئد به دنیا معرفی شد اما در پی ناکارآمد بودن دو تزریق صورت گرفته در آمریکا، این نگرش درمانی کنار گذاشته شد و در عوض متخصصان به سراغ درمانهایی نظیر تحریک عمق مغز رفتند.
اما آنچه که در آن دو مورد ابتدایی نادیده گرفته شده بود «گذشت زمان» بوده است. در واقع سلول های جنینی مغز به گذشت زمان نیاز دارند تا به تدریج بتوانند با مغز فرد دریافت کننده اتصالات دقیق و کاملی برقرار کنند.
در این تکینک جدید و مؤثر، پس از قرار گرفتن سلول های مغزی پیوند زده شده در جای دقیقا مناسب مغز دریافت کننده فرآیند تولید سیگنال های شیمیایی دوپامین مغزی آغاز می شود.
علم پزشکی نشان می دهد تولید ضعیف این سیگنال ها به شکل گیری عارضه ای موسوم به پارکینسون منجر می شود.
اما در این روش جدید فرآیند تولید سیگنال های مورد نظر شدت یافته و درواقع با پارکینسون مقابله می شود.(مهر)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب