همانطور که در زیر مشاهده خواهید کرد، لکسس صدر جدول را به خود اختصاص داده است. مزدا با اختلاف اندکی در جایگاه دوم قرار گرفته و جالب اینکه مکان سوم هم از آن یک ژاپنی است به اسم تویوتا.
اولین آلمانی این لیست آئودی است که در جایگاه چهارم قرار گرفته است. آمریکاییها نتایج ناامیدکنندهای از خود نشان دادهاند و در این جدول تهنشین شدهاند! پایینترین رتبههای این جدول اختصاص یافتهاند به فورد، داج، مینی، جیپ و فیات.
این آمار همچنین نمره میانگینی برای هر سازنده خودرو در نظر گرفته است که برای تخمین این نمره، نتایج تست عملکرد جادهای با میانگین نمره میزان قابل اعتماد بودن برند تجمیع شده است.
نتیجه آزمایش عملکرد جادهای که در نتایج میانگین نهایی آورده شده است و همچنین میزان قابل اعتماد بودن برند، میتواند به شما بگوید که روی کدام برند میتوانید بیشتر حساب کنید البته تمامی برندهای خودروساز در این گزارش ذکر نشدهاند.
شرکتهایی نظیر جگوار، لندروور، مازراتی، میتسوبیشی، رم، اسمارت و تسلا در این گزارش جایگاهی ندارند، زیرا اطلاعات کافی از این برندها برای تهیه این گزارش در دست نبوده است.
1- لکسس
لکسس بالاترین نمره میانگین یعنی 78 را به خود اختصاص داده است.
این گزارش از لکسس بهعنوان خودروسازی یاد کرده که اتومبیلهای کمصدا، مجلل و بسیار قابلاعتمادی تولید میکند.
لکسس بالاترین نمره قابل اعتماد بودن و نمره 76 برای عملکرد جادهای را دریافت کرده است.
2- مزدا
مزدا نمره میانگین 75 را به خود اختصاص داده است. گزارش مصرفکنندگان میگوید:«مزدا خودش را بهخوبی میشناسد و برای تمامی مدلهایش نسخه جدید ارائه داده است».
نمره تست جاده 76 را دریافت کرده است و در رقابتی شانه به شانه با لکسس، یکی از بهترین برندهای قابل اعتماد میباشد.
3- تویوتا
مکان سوم به تویوتا اختصاص داده شده است. نمره میانگین آن 74، نمره عملکرد جادهاش 72 و جایگاه بالایی در زمینه قابل اعتماد بودن را به خود اختصاص داده است.
تمرکز اصلی تویوتا بر روی تولید خودروهای مستحکم و قابل اعتماد میباشد که هم راحت باشند و هم محبوب و خوشایند.
4- آئودی
با نمره میانگین 73، عملکرد جادهای 81 و بسیار قابل اعتماد رتبه چهارم را به خود اختصاص داده است.
این برند سعی دارد آخرین تکنولوژیها را در اکثر مدلهای خود بکار ببرد و همچنین توجه ویژهای به عملکرد مانوری و تعبیه اتاقی مجلل دارد.
در ضمن نکته مثبت این خودرو سیستم دو دیفرانسیل آن میباشد که تقریباً برای همه مدلها در نظر گرفته شده است.
5- سوبارو
سوبارو دیگر ژاپنی لیست است که در جایگاه پنجم ایستاده است. نمره میانگین 73 و عملکرد جادهای 80 را دریافت کرده است.
این برند به میزان بالایی قابل اعتماد میباشد. گزارش مربوطه اظهار میکند که:«سوبارو بالاخره توانست در تکنولوژی با دیگران به رقابت بپردازد».
6- پورشه
بالاترین نمره تست عملکرد جادهای با امتیاز 84 به پورشه اختصاص یافت. اما این خودروساز آلمانی از لحاظ قابل اعتماد بودن نمره معمولی 70 را به دست آورد.
«خیلی جالب است که پورشههای کممصرف، خود را با استانداردهای سختگیرانه عملکرد جادهای این کمپانی تطبیق دادهاند. با وجود پیچیدگی سیستمهای پورشه، هنوز هم نمره خوبی در قابل اعتماد بودن کسب میکنند».
7- بیوک
نمره میانگین 69، نمره عملکرد جادهای 76 و میزان بالای قابل اعتماد بودن از صفات این خودروساز به شمار میآیند.
گزارش مصرفکنندگان ادعا میکند که این خودروساز در حال احیای نام خود میباشد. این بار بیوک با تولید مدل رگال با قیمتی معقول و ظاهری اسپرت تر شانس رقابت با دیگران را خواهد داشت.
8- هوندا
با نمره میانگین 69 و نمره 71 برای عملکرد جادهای، و پیشبینی سطح بالایی از میزان قابل اعتماد بودن، هوندا جایگاه هشتم جدول را به خود اختصاص داده است.
طبق گزارش، هوندا مصرف سوخت پایینی داشته و بسیار قابل اعتماد است. در مقابل پولی که برای هوندا پرداخت میکنید، اتومبیل مناسبی دریافت خواهید کرد.
9- کیا
اولین کرهای لیست با امتیاز میانگین 68 و نمره عملکرد جادهای 73 و قابل اعتماد در جایگاه نهم ایستاد.
گزارش حاکی از آن است که کیا اتومبیلهای خوبی را در هر کلاس ارائه میدهد که نسبت به سردمداران آن کلاسها بسیار ارزانتر هستند.
10- ب ام و
سومین آلمانی لیست، اینگونه توصیف شده است: «باهوش، راحت و کممصرف».BMW توانست با کسب رتبه دهم، در بین ده برند اول لیست جای گیرد.
نمره میانگین برای باواریا 66 و عملکرد 82 بود. ضمن اینکه سطح میزان قابل اعتماد بودن آن متوسط ارزیابی شده است.
11- آکورا
نمره میانگین 65 و عملکرد جادهای 78 و حد متوسط قابل اعتماد بودن، تمام آن چیزی بود که آکورا در توان داشت.
رتبه یازدهم برای آکورا اینطور رقم خورد که «آکورا در خودنمایی ضعیف است». فضای کابین خودروهای آکورا اصلاً مجلل نیست و تجربه رانندگی با این برند بسیار معمولی میباشد.
ضمن اینکه به دلیل عدم هوشمند نبودن اتومبیلها، راننده با همه چیز درگیر خواهد بود.
12- ولوو
میزان قابلاعتمادی در سطح متوسط، میانگین 65 و عملکرد جادهای 76 یعنی رتبه دوازدهم که از آن ولوو شده است.
«ولوو سدان ها و SUV های مستحکم و موقری میسازد که اگرچه اسپرت نیستند اما بسیار ایمن میباشند. بسیاری از آپشن های الکترونیکی امنیتی و پیشگیری سوانح را در خود جای میدهند».
13- هیوندای
دوره ارزانفروشی برای هیوندای دیگر به سر آمده است. طراحی همهچیزتمام هیوندای باعث شده است که قیمتها کمی افزایش یابند ولی هنوز هم مشتریان خودروهای ارزانقیمت خود را در بعضی کلاسها حفظ کرده است.
این خودروساز نمره میانگین 64 و عملکرد جادهای 73 را دریافت نموده است. سطح قابل اعتماد بودن آن نیز متوسط ارزیابی شده است.
14- GMC
جایگاه چهاردهم در لیست بهترین برندها نصیب GMC شده است. نمره میانگین 61 و عملکرد جادهای 73 در کارنامه GMC به ثبت رسیده است.
میزان قابل اعتماد بودن این برند متوسط ارزیابی شد. برخلاف عبارت تبلیغاتی کارخانه مبنی بر «درجه حرفهای»، در واقعیت GMC نتوانسته از برادر خود یعنی شورولت خیلی متمایز باشد.
15- فولکس واگن
فولکس واگن نمره میانگین 60 عملکرد جادهای 76 دریافت کرد. قابل اعتماد بودن این برند متوسط میباشد که باعث شد این برند در جایگاه 15 بایستد.
بر طبق گزارش تهیه شده، «اکثر مدلهای این برند به لطف فرمانپذیری هوشمند، سواری راحت و استحکام بالا از حریفان خود یک سر و گردن بالاترند».
16- لینکلن
با نمره میانگین 59 و عملکرد جادهای 74 و سطح متوسط قابل اعتماد بودن، لینکلن در جایگاه شانزدهم قرار گرفت.
گزارش مربوطه میگوید:«لینکلن با استفاده از سیستم جدید MyLincoln اعتماد ما را به خود لکهدار کرد. تقریباً اکثر مدلهای لینکلن در آزمایشهای ما جایی بهتر از میانه جدول نداشتند. سواری در لینکلن به شما حس سرزندگی نمیدهد. ضمن اینکه اتاق آن از تجمل بیبهره مانده است».
17- اینفینیتی
توجه به همه جزییات در طراحی و ساخت و سیستمهای انتقال قدرت سطح بالا از ویژگیهای بارز اینفینیتی میباشند اما چند سالی است که خودروهای اینفینیتی نتوانستهاند انتظارات را برآورده کنند.
میزان قابل اعتماد بودن اینفینیتی هیچگاه نتوانسته در حد و اندازههای لکسس ظاهر شود. نمره میانگین 59 و عملکرد جادهای 76 برای این برند به ثبت رسید.
18- نیسان
نیسان نمره میانگین 59 و عملکرد جادهای 70 دریافت کرد. میزان قابل اعتماد بودن این برند متوسط بیان شده است.
گفته شده که «نیسان در خط تولید بسیار پراکنده عمل میکند و کیفیت مدلهایی همچون ورسا و سنترا افت زیادی داشته است».
19- شورولت
این خودروساز آمریکایی نمره میانگین 59 و عملکرد جادهای 71 را دریافت نمود. گزارش منتشر شده از خودروهای شورولت با عنوان «کیف همه کاره» یاد کرده است.
شورولت مصرف سوخت خوبی ندارد و میزان قابل اعتماد بودن آن پایینتر از میانگین محاسبه شده است.
20- کادیلاک
رتبه بیستم نیز به نام یک آمریکایی ثبت شد. نمره میانگین 58 و عملکرد جادهای 77 برای کادیلاک در نظر گرفته شد.
میزان قابل اعتماد بودن کادیلاک ضعیف گزارش و گفته شده است که: «بسیاری از مدلها دارای لرزشهای شدید و ناامیدکننده هستند و سیستم صفحه لمسی آنها انسان را به جنون میرساند! زیرا هم مشکلات زیادی دارد و هم استفاده از آن سخت میباشد».
21- مرسدس بنز
شما کجا و اینجا کجا؟! خودروساز آلمانی با نمره میانگین 56 و عملکرد بسیار خوب جادهای 81 رتبه بیست و یکم را از آن خود کرد.
مرسدس از لحاظ قابل اعتماد بودن ضعیف است و جایگاه پایین آن در لیست ما به خاطر پراکندگی در خط تولیدش است که برای بسیاری از مدلها، نسخه جدیدی ارائه نداده است.
همچنین مدل CLA رفتاری غیرمنطقی از خود نشان میدهد و سواری خشکی دارد.
22- سایون
سایون مقام بیست و دوم را کسب نمود. نمره میانگین آن 54 و عملکرد جادهایاش 57 بود. میزان قابل اعتماد بودن آن متوسط ارزیابی شده است.
فرزند ناتنی تویوتا مصرف پایینی داشته ولی اتاق آن سر و صدای زیادی دارد. خودروهای سایون بسیار کاربردی هستند و نسبت به مدلهای پایه تویوتا خوش چهره تر به نظر میآیند.
23- کرایسلر
نمره میانگین 54 و عملکرد جادهای 73 و میزان پایین قابل اعتماد بودن آن، کرایسلر را در این جایگاه قرار داده است.
میزان قابل اعتماد بودن این برند دارای اما و اگرهای فراوان است. یک سال خیلی خوب است و سال بعد ناامیدکننده.
24- فورد
دیگر خودروساز آمریکایی، فورد نمره میانگین 53 و عملکرد جادهای 72 و میزان پایین قابل اعتماد بودن را از گزارش ما دریافت نموده است.
«خودروهای اخیر فورد از لحاظ طراحی مدرنتر شده و از لحاظ فرمانپذیری و سواری و استحکام توانستهاند خود را به رقیبان اروپایی نزدیک کنند».
25- دوج
دوج نمره میانگین 52 و عملکرد جادهای 71 را در کارنامه خود به ثبت رساند. این برند از لحاظ قابل اعتماد بودن، ضعیف ارزیابی شده است.
گزارش منتشر شده میگوید: تمرکز اصلی داج در این چند سال بر روی ظاهر بوده است و سیستم انتقال قدرت آن اصلاً مناسب نیست. داج های جدید بهجز چارجر و دورانگو نسبت به فیات که در قعر جدول جای دارد عملکرد بهتری داشته است.
26- مینی
نمره میانگین 46 و عملکرد جادهای 72 و پایینترین میزان قابل اعتماد بودن ممکن را از این آزمایش دریافت کرده است.
نسخه همتای «i» از شرکت BMW در کمپانی مینی از لحاظ اتصالات خیلی خوب بوده ولی در مرحله اول خیلی گیجکننده به نظر میرسد. مصرف سوخت کمی دارد اما نمیشود گفت که فوقالعاده است.
27- جیپ
با نمره میانگین 39 و عملکرد جادهای 59 و پایینترین میزان قابل اعتماد بودن در رده یکی مانده به آخر جای گرفته است.
سال هاست که جیپ نمونه یک خودروی محکم است که در هر شرایطی میتوان با آن رانندگی کرد اما اغلب میزان قابل اعتماد بودن، مصرف سوخت، راحتی و کیفیت ساخت پایین باعث ناامیدی مصرفکنندگان شده است. در مقابل جیپ همواره به وفادار بودن به مشتریان زبانزد بوده است.
28- فیات
فیات با پایینترین نمره قابل اعتماد بودن و میانگین 32 جایی بهتر از رتبه آخر نداشت.
عملکرد جادهای آن 55 میباشد. برخلاف ظاهر فریبنده و جذاب و سواری خوب، اصلاً خودروهای جاافتادهای ندارد و قابل اعتماد بودن آن فاجعه است.(پدال)
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
بازگشت ترامپ به کاخ سفید چه تاثیری بر سیاستهای آمریکا در قبال ایران دارد؟
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با علی کاظمی، از ورودش به بازیگری تا نقشهای مورد علاقهاش