نقش آرایشگاهها در اعتیاد زنان
روزنامه جمهوری اسلامی در ستون جهت اطلاع نوشت:معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر نسبت به افزایش اعتیاد در میان زنان ابراز نگرانی کرد و گفت: تعداد زنان معتاد از 5 درصد به 9 درصد رسیده است. به گزارش بولتن نیوز؛ پرویز افشار در حاشیه برنامه ورزشی همگانی بهبود یافتگان کنگره 60 افزود: 10 سال گذشته از تعداد معتادان ما تنها 5درصد را زنان تشکیل میدادند، اما درحالی که تعداد کلی معتادان افزایش نیافته است، تعداد زنان معتاد ما از 5 درصد به 9 درصد رسیده است که این مسئله جای نگرانی دارد. معاون کاهش تقاضای ستاد مبارزه با مواد مخدر در مورد علت این افزایش گفت: متاسفانه آرایشگاهها نقش زیادی در این افزایش ایفا میکنند و با شعار زیبایی و تناسب اندام، مخدرهای حاوی آمفتامین را به زنان و دختران میدهند. وی همچنین در رابطه با طبقه اجتماعی و سن معتادان گفت: اعتیاد سن مشخصی ندارد و همینطور برعکس آنچه که تصور میشود اعتیاد به حاشیه شهرها اختصاص دارد، اما باید گفت که از طبقات اجتماعی بالا نیز دچار اعتیاد میشوند.
رفتار دوگانه دولت عربستان با شیعیان
جمهوری اسلامی آورده:درحالی که رژیم سعودی حمله تروریستی هفته گذشته به مسجد امام علی(ع) در قطیف عربستان را محکوم کرد و ولیعهد عربستان به دیدار مجروحان این حادثه و خانوادههای قربانیان این حمله تروریستی رفت، شیخ محمد العریفی از علمای تکفیری وهابی عربستان با خانواده عامل این حادثه تروریستی دیدار کرد. خبر دیدار العریفی با پدر عامل جنایت مسجد شیعیان در القطیف عربستان بازتاب وسیعی در پایگاههای اجتماعی به ویژه فیسبوک داشت. رفتار حاکمان عربستان و شیوخ سلفی تکفیری این کشور با کشتار شیعیان عربستان به صورت آشکار حاکی از رفتار دوگانه و منافقانه آنهاست زیرا آنها برای حفظ قدرت خود نیازمند رفتارهای عوامفریبانه و اقدامات تبلیغاتی هستند.
دعوت به کشف حجاب در شیراز، ماجرا آفرید
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت: دعوت به کشف حجاب در شیراز، ماجرا آفرید. به گزارش باشگاه خبرنگاران، دادستان عمومی و انقلاب شهرستان شیراز، در جلسه هفتگی جامعه روحانیت شیراز پیرامون برهنه شدن یک دختر جوان در شیراز ارائه کرد و گفت: روز 12 فروردین در فضای مجازی دعوتی از سوی جریانات معلوم الحال برای کشف حجاب انجام شده بود که قرار بود عدهای لخت و برهنه وارد خیابانها و معابر شوند. یک مورد نیز در شهرک گلستان اتفاق افتاد. وی افزود: در این شهرک خانمی به صورت عریان به خیابان آمده بود که پرونده این فرد با توجه به توزیع عکس و فیلم آن در فضای مجازی و حساسیت ایجاد شده، با جدیت پیگیری و این خانم مجرد دستگیر شد و پس از دستگیری مشخص شد وی از نظر روانی بیمار است و باید در بیمارستان ابن سینا بستری شود و پزشکان نیز گفته نزدیکان این خانم مبنی بر جنون ادواری وی را تایید کردند.
هرکس مردم یهود و دولت اسرائیل گناهکار است
جمهوری اسلامی آورده: پاپ فرانسیس روز پنج شنبه در مطلبی که به صورت مکتوب برای هنریک سایمرمان، روزنامهنگار پرتغالی اسرائیلی، فرستاد نوشت: «هر کسی که مردم یهودی و دولت اسرائیل - و حق موجودیت آنها – را به رسمیت نشناسد، به دلیل یهودیستیزی گناهکار است.» رهبر کاتولیکها چند روز پس از نهایی شدن معاهده دوجانبه با «دولت فلسطین» که به رسمیت شناخته شدن دولت فلسطینی توسط واتیکان را آشکار ساخت، با محمود عباس دیدار کرده بود. این اقدام واتیکان انتقادات و فشار بسیاری را از جانب صهیونیستها متوجه پاپ کرد که نتیجه آن، عکسالعمل اخیر است.
فرمانده نیروی ویژه تاجیکستان در صفوف داعش
روزنامه جمهوری اسلامی نوشت:همزمان با پیوستن فرمانده نیروهای ویژه پلیس تاجیکستان به داعش، دولت این کشور اعلام کرد این گروه را در لیست گروههای تروریستی قرار دارد. به گزارش واشنگتن پست، سرهنگ «گل مراد حلیمف» فرمانده نیروی ویژه پلیس تاجیکستان که یک ماه قبل ناپدید شده بود، در صفوف داعش در سوریه ظاهر شد. پیام ویدئویی وی در مورد حضور در میان اعضای داعش در شبکههای اجتماعی و رسانههای گروهی منتشر شده است. حلیموف در این ویدئو به زبان روسی سلیس و با لباس ویژه داعشیها، علت تصمیم خود را نارضایتی از وضع موجود در پلیس تاجیکستان اعلام کرد. وی که خودش در یگانهای ویژه روسیه و آمریکا آموزش دیده، همچنین از روابط فعلی روسیه و تاجیکستان و روسیه و آمریکا راضی نیست. براساس گزارش وزارت کشور تاجیکستان، حدود 400 شهروند این کشور در گروه داعش میجنگند و نزدیک به 40 نفر از این افراد به همراه خانوادههایشان به این گروه تروریستی پیوستهاند.
دیدار فرمانده کل سپاه با مراجع تقلید
روزنامه ایران نوشت:فرمانده کل سپاه با حضور در شهر قم، با چندتن از مراجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد. به گزارش «رسا»، سردار سرلشکر جعفری صبح پنجشنبه با حضور در دفتر حضرت آیتالله مکارم شیرازی، با این مرجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد. او همچنین در دفتر حضرت آیتالله نوری همدانی حاضر شد و با این مرجع تقلید دیدار کرد. براساس گزارش این سایت خبری، فرمانده کل سپاه قرار است با دیگر مراجع نیز دیدار کند.
اوحدی: زمینهای برای شروع عمره وجود ندارد
ایران آورده:رئیس سازمان حج و زیارت گفت: «مجازات دو پلیس خاطی عربستان به منزله ازسرگیری عمره نیست و در حال حاضر هیچ زمینهای برای شروع مجدد اعزام به عمره وجود ندارد.» سعید اوحدی به «باشگاه خبرنگاران» گفت: «براساس تماسی که با سرکنسولگری در جده داشتیم، اعلام شد که 10 روز مهلتی که برای صدور حکم دو پلیس خاطی اعلام شده بود به پایان رسیده اما هنوز محاکمه صورت نگرفته است.»وی احتمال ازسرگیری عمره از آذرماه را تکذیب کرد.
تکذیب ادعای «رویترز» توسط سفارت ایران در فرانسه
روزنامه ایران نوشت:یک مقام آگاه در سفارت ایران در پاریس در گفتوگو با خبرگزاری «صدا و سیما»، خبر منتشر شده رویترز به نقل از گروه تروریستی (منافقین) درباره همکاری هستهای و موشکی میان ایران و کره شمالی را تکذیب کرد. گروه منافقین مستقر در پاریس بتازگی مدعی شده بود کارشناسانی از کره شمالی در زمینه هستهای و موشکی از ایران دیدار کردهاند. رویترز درباره ادعاهای منافقین درباره فعالیتهای اتمی ایران نوشت: «تحلیلگران میگویند این سازمان (منافقین) دارای سابقه متناقضی است و دارای دستور کار سیاسی است.»
هشدار درباره افتتاح حساب خاص برای برخی مدیران دولتی
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس ابلاغیه یک نهاد نظارتی به تعدادی از بانک های خصوصی و دولتی کشور، تاکید شده است که با توجه به ضرورت جلوگیری از وقوع تخلف و تبعات ناشی از ایجاد پرونده های وقوع فساد برای آن مجموعه های اقتصادی، ضمن رعایت دقیق ابلاغیه های شورای پول و اعتبار درباره حساب های با منشاء دولتی، از افتتاح هرگونه حساب بانکی مشترک غیرمجاز با هر عنوان برای مدیران و مسئولان یا حتی کارکنان دستگاه های دولتی که دارای حساب دیگری در آن بانک هستند و علت دقیق افتتاح حساب جدید مشخص نیست، خودداری و در صورت بروز ابهام، حتما ضرورت ایجاد این حساب جدید را استعلام کنند.
گزارش وزارت نفت از تعلل وزارت کشور در یک موضوع مهم
روزنامه خراسان نوشت:بر اساس گزارش رسمی وزارت نفت به مسئولان مهم اجرایی کشور، اعلام شده است که با وجود بیش از 3 میلیون دستگاه خودرو به صورت دوگانه سوز که تجهیزات مخازن CNG برخی از آن ها حدود 10 سال قدمت دارد و موجب بروز حوادث متعددی نیز شده، وزارت کشور هنوز برنامه مدون و مصوبی برای بازرسی ادواری و آزمون مجدد این خودروها ندارد. پس از این گزارش وزارت نفت، کمیسیون امور زیربنایی هیئت دولت در نامه ای به وزارت کشور، خواستار ارائه برنامه این وزارتخانه برای حل این مشکل شده است.
پول داشتم پرسپولیس را نمیخریدم
آرمان نوشت:شنیده شد که دایی گفت: امیدوارم یک روز حال پرسپولیس هم خوب شود! پارسینه نوشت؛ علی دایی، فوتبالیست پیشکسوت و مربی سابق تیمهای راه آهن و پرسپولیس، در پاسخ به پارسینه که نظر وی را درخصوص احتمال خرید تیم پرسپولیس توسط وی جویا شد، به طنز گفت: من شش ماه است که نان شب هم نخوردهام(!) وی که در حاشیه مراسم تجلیل از جمشید مشایخی گفتوگو میکرد، گفت: اگر هم پول داشتم پرسپولیس را نمی خریدم، چون پرسپولیس در شرایط بحرانی به سر میبرد و ارزش خرید ندارد. دایی گفت: امیدوارم یک روز حال پرسپولیس هم خوب شود! علی دایی هدایت تیم پرسپولیس را در لیگ سالهای ۸۹-۱۳۸۸ و ۹۰-۱۳۸۹ و لیگ ۹۳-۱۳۹۲ را برعهده داشت که دو مقام چهارمی و یک نایب قهرمانی ثمره آن بود.
رضاییان به اوباما نامه ننوشت
آرمان نوشت:شنیده شد که مدیراجرایی روزنامه واشنگتنپست در بیانیهای مدعی شد که جیسون رضاییان خبرنگار بازداشت شده این روزنامه در تهران، هیچگونه ارتباط و مکاتبهای با رئیسجمهور آمریکا نداشته است. تابناک نوشت؛ «مارتین بارون» در بیانیهای اعلام کرد: جیسون رضاییان «هیچگاه تماس مستقیمی با کاخ سفید نداشته و مکاتبهای نکرده است.» در این بیانیه ادعا شده است؛ ما به طور شفاف و علنی اعلام میکنیم که جیسون رضاییان نه تنها نامه مستقیمی به باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا ننوشته بلکه هیچ گاه نیز در استخدام دولت اوباما نبوده است. روز چهارشنبه ششم خرداد گزارش داده بود که در جریان دادگاه جیسون رضاییان در تهران، وی در نامه ای به باراک اوباما اعلام کرده است که در ایران با کارگران ساده و روحانیون بانفوذ در تماس است.
شجونی: دولت چند نفر را عوض کند
آرمان نوشت:شنیده شد که عضو جامعه روحانیت مبارز و از منتقدان جدی دولت، میگوید هر اسمی که روی او بگذارند، باز هم ساکت نمینشیند. او همچنین میگوید: وقتی این همه حرف و حدیث درباره برخی از چهرهها هست، چه اشکالی دارد دولت با چند تغییر، مسأله را حل کند تا بلکه آرامش به جامعه برگردد؟ آستان به نقل از جعفر شجونی نوشت؛ یکسری اتفاقات باعث میشود تا دلمان برای کشور و انقلاب بسوزد و به همین دلیل نمیتوانیم سکوت کنیم. به ما در رژیم گذشته تندرو و افراطی میگفتند، چون با تندروی دنبال خشکاندن ریشه طاغوت بودیم که الحمدا... همینطور هم شد. اما الان اعلام دلواپسی میکنیم، چون واقعاً دلواپسیم و نگران این هستیم که خدای ناکرده ارزشهای انقلاب حاشیهنشین نشوند. به همین دلیل نمیدانم چرا اصرار دارند تا ما را تندرو بنماند.
وصیت عجیب ترانه علیدوستی
آرمان نوشت:شنیده شد که ترانه علیدوستی در صفحه اینستاگرام خود عکسی را به اشتراک گذاشته که برای آن توضیح عجیبی نوشته است. او در توضیح این تصویر نوشته است: «وصیت من به شما این است که انگلیسی یاد بگیرید. چون در کشور ما جز آقای ظریف دیگر کسی انگلیسی بلد نیست و هیچکس نمانده که روی منوی دوزبانه رستورانها، اتوبوسهای حامل توریست، بیلبوردهای تبلیغاتی و حتی بنرهای خوشآمدگویی به مهمانان سیاسی، این زبان را بیغلط بنویسد».
دیدار خصوصی فرمانده کل سپاه با مراجع تقلید
آرمان نوشت:شنیده شد که فرمانده کل سپاه با حضور در شهر مقدس قم با شماری از مراجع تقلید دیدار و گفت گو کرد. رسا نوشت؛ بر اساس این گزارش، فرمانده سپاه پاسداران با حضور در دفتر آیتا... مکارمشیرازی با این مرجع تقلید دیدار و گفتوگو کرد؛ سردار جعفری همچنین در دفتر حضرت آیتا... نوریهمدانی حاضر شد و با این مرجع تقلید دیدار کرد. گفتنی است، این دیدارها به صورت خصوصی و بدون حضور خبرنگاران برگزار میشود.
درآمد نفتی عربستان نصف شد
آرمان نوشت:شنیده شد که درآمد سعودیها از صادرات نفت در پنج ماه گذشته به نصف کاهش یافت. باشگاه خبرنگاران نوشت؛ به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، عربستان سعودی در پنج ماه گذشته یک میلیارد و دویست میلیون بشکه نفت خام صادر کرد که درآمد حاصل از آن به شصت و شش میلیارد دلار رسید. روزنامه الریاض نوشت: این درآمدها تقریبا نصف درآمد صادرات نفت عربستان در مدت مشابه پارسال است. این روزنامه تاکید کرد: کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس بهویژه عربستان سعودی در نشست ماه آینده اوپک، با کاهش تولید نفت خام خود مخالفت خواهند کرد.
رویتر: برخلاف تبلیغات داعش به بنبست رسیده است
روزنام کیهان نوشت:«داعش دیگر چیزی برای افزودن به پیروزیهای خود ندارد.»
رویتر در تحلیلی نوشت: داعش «قدرت و جاذبه اولیه خود را از دست داده و تنها در قلمروی زیر کنترل خود قدرت مانور و عمل دارد.»
خبرگزاری رویتر خاطرنشان کرد: نشانههای زیادی حاکی از آن است که گسترش قلمرو حاکمیت گروه «داعش» در عراق و سوریه به نهایت خود رسیده و این گروه دیگر چیزی برای افزودن بر متصرفات این گروه ندارد. هر چند داعش اخیراً شهر پالمیرا در مرکز سوریه را به تصرف خود درآورد، اما «هاله شکستناپذیری» آن ماهها پیش در شکست آنها در تصرف شهر کوبانی در شمال سوریه از بین رفت. اکنون این کردهای شمال سوریه هستند که به سوی قلمروی حاکمیت داعش در حال پیشرویاند و مسیر اصلی منتهی به شهر رقه، پایتخت غیر رسمی داعش را آزاد کردهاند.
رویتر مینویسد: در عراق نیز پیشروی نیروهای وابسته به گروه «داعش» پس از تصرف مناطق سنینشین و آماده شدن شبه نظامیان شیعه به تهاجم متقابل علیه آنها، کند شده است. اما تبلیغاتچیهای داعش مشغول بزرگنمایی پیروزیهای اخیرشان در تصرف پالمیرا در سوریه و شهر رمادی در عراق هستند. این محاسبه استراتژیک داعش که این دو پیروزی را برای به راه انداختن حملهای دیگر مبنا قرار دهند، محل تردید است.
رویتر نوشت: در عراق نیز وضعیت «دولت اسلامی» بدتر شده است. هر چند شبهنظامیان این گروه تروریستی پیشروی ارتش عراق در مناطق غرب این کشور را دفع کردند، اما این هدفی که داعش برای خود تعیین کرده، بسیار دور از دسترس است. حتی در میان اهل سنت عراق نیز داعش با مخالفت و مقاومت روبروست، علت آن رفتار تند و بیرحمانه نمایندگان داعش و به راه انداختن اعدامهای دستهجمعی و آزار و شکنجه و ایجاد وحشت در میان مردم است.
در منطقه سنینشین دره فرات، صدها نفر از ریشسفیدان و سران قبایل توسط داعش به قتل رسیدهاند. برای بسیاری از ناظران قابل تأمل است که بسیاری از سنیها آماده پذیرش شیعیان هستند که در گذشته محبوب نبودند.
تابش: دولت در ارتباط با مردم کوتاهی میکند
کیهان آورده:نماینده اصلاحطلب مجلس گفت دولت ارتباط کمی با مردم دارد و در این زمینه کوتاهی میکند.
محمدرضا تابش در مصاحبه با آریا گفته است: دولت در ارتباط با مردم و تعامل با آنان کوتاهی میکند. وی میافزاید: نباید برای جبران کسری بودجه کارهایی انجام شود که موجب نگرانی در قشر ضعیف متوسط شود.
تابش گفت: بنده معتقدم دولت در ارتباط و تعامل فیمابین با مردم کوتاهی میکند این در حالی است که رئیس جمهور و وزرای دولت به سفرهای استانی میروند اما ارتباط کمتری با مردم دارند.
همچنین کاظم جلایی از نمایندگان حامی دولت گفت: در خصوص مسئله سهمیهبندی بنزین دولت آقای روحانی باید جمعبندی داشته باشند که البته آقای زنگنه تأکید کردهاند که این جمعبندی به زودی صورت میگیرد. وی درباره ضرورت اظهارنظر رئیس جمهور در خصوص اقدامات دولت، گفت: به نظر من نیاز نیست رئیس جمهور در همه امور اظهارنظر کند در واقع این وظیفه وزرا و سخنگوی دولت است که در جهت شفافسازی اقدامات قوه مجریه اقدام کنند.
رئیس فراکسیون رهروان ولایت مجلس گفت: رسانهها و وزرای دولت باید برای آگاهسازی مردم اقدام نمایند و به رئیس جمهور کمک کنند. متأسفانه گاهی اوقات دولتیها کم حرف میزنند در حالی که نباید همه بارها را به دوش رئیسجمهور بیاندازند.
تجدیدنظرطلبان چرا از چماق «اصلاحطلب بدلی» استفاده میکنند؟
کیهان نوشت:برچسب «اصلاحطلب» چماقی است که طیف تجدیدنظرطلب مدعی اصلاحطلبی بر سر اصلاحطلبان وفادار به نظام میکوبد.
روزنامه جوان نوشت: «مراقب اصلاحطلبان بدلی باشید»؛ این عنوان یکی از مطالب روزنامه آرمان است که نشان میدهد جریان تجدیدنظرطلب همچنان تلاش دارد برخی از گروههای مستقل خود را که با تندروی و افراطیگری رابطه مناسبی ندارند تخریب کرده و از هماکنون از ورود آنها به عرصه انتخابات جلوگیری کنند.
تقسیم اصلاحطلبان به دو طیف اصلی- بدلی ناخودآگاه بیانیه حزب منحله مشارکت در آستانه انتخابات 92- که اول بار در بیبیسی منتشر شد- را تداعی میکند، اعضای این حزب در آن مقطع زمانی به دلیل حمایت محمدرضا عارف از فلسطین و لبنان وی را «اصلاحطلب بدلی» خواندند و به شدت نسبت به سخنان وی واکنش منفی نشان دادند. به باور تندرویهای جریان تجدیدنظرطلب سخنان عارف، خواسته یا ناخواسته، شعار «نه غزه، نه لبنان» جریان فتنه را رد میکرد و موضع تهاجمی این جریان نسبت به حاکمیت را تعدیل میکرد. در مقطعی دیگر افراطیون جناح مدعی اصلاحطلبی مسعود پزشکیان که تصور میکردند قصد حضور در عرصه انتخابات را دارد تخریب کردند و وی را اصلاحطلب بدلی نام گذاشتند. پزشکیان هم در واکنش به این اقدام با بیان اینکه فعلا هیچ تصمیمی نگرفته است، اظهار میکند: من اصلا این رویه برچسب زدن در مملکت را که عدهای درست کردهاند قبول ندارم چرا که علمی صحبت نمیکنند. البته تاکید بر این موضوع که «اصلاحطلبان بدلی تنها موافق شرکت در انتخابات هستند» هم طی ماههای منتهی به انتخابات خرداد 92 به عنوان جزیی از گفتمان انتخاباتی این طیف درآمده بود، به گونهای که صادق زیباکلام در مصاحبهای با ایلنا تاکید میکند: به نظر نمیرسد اصلاحطلبان عزم جدی برای شرکت در انتخابات داشته باشند اما در این میان اصلاحطلبان درجه 2 که جناح اصولگرا نیز تمایل بسیار دارد تا آنها را به عنوان اصلاحطلبان اصیل معرفی کند، تلاش میکنند تا به بازارگرمی در انتخابات سال آینده بپردازند.
جوان میافزاید: بهکارگیری این ادبیات توسط روزنامههای زنجیرهای به خصوص روزنامه آرمان طی ماههای گذشته هم بارها تکرار شده که نمونه دیگر از آن را میتوان در اواسط سال 93 جستوجو کرد. آنجایی که این روزنامه در مطلبی از زبان محمود میرلوحی معاون وزیر کشور در دولت اصلاحات و از اعضای حزب منحله مشارکت روی واژه «اصلاحطلبان بدلی» تاکید میکند. این روزنامه چند روز بعد با انتشار مطلب دیگری به انتقاد از برخی اصلاحطلبان میپردازد و در بخشی از یک مقاله با عنوان «تلاش اصلاحطلبان بدلی برای پیوستن به خاتمی»! و در اشاره به انتخابات مجلس دهم! مینویسد: «طیف دیگری هم هستند که خود را اصلاحطلب میدانند اما به هرحال در میدانهای اصلی جایی ندارند که دلیلش شاید تمایل آنها در برخی مواقع به رقیب اصولگرا بوده باشد. این گروه سعی میکنند در شرایطی که فضای فعالیت برای اصلاحطلبان تاحدودی آماده شده است بار دیگر خود را مهره اصلی بنامند و خود را به خاتمی منتسب کنند.» کواکبیان دیگر گزینهای بود که جماعت تجدیدنظرطلب تلاش کردند تا وی را هم به عنوان یکی از اصلاحطلبان بدلی به جامعه معرفی کنند.
میتوان گفت که ساختار سیاسی جریان موسوم به اصلاحات همچنین گفتمان مبهم و اهداف نامتوازن این جریان همچنان «چنددستگی» بین گروههای این طیف را دنبالهدار خواهد کرد و عقلایی نیست که انتظار داشته باشیم منسوبان این جریان روی یکدستگی را به خود ببینند، به عبارت دیگر آنچه در آینده باید منتظر بود آن است که از امروز تا زمان برگزاری انتخابات مجلس دهم «دودستگی میان اصلاحطلبان» به شدت رو به افزایش خواهد گذاشت و گروهها و شخصیتهای مهم این طیف با زدن برچسب تهمت و تخریب به دیگر همفکران خود درصدد به قدرت رسیدن باشند. از سوی دیگر به نظر میرسد تقسیمبندی اصلاحطلبی اصلی- بدلی و برچسبزنی به بخشی از شخصیتهای این گروه توسط تندروهای تجدیدنظرطلب چماقی باشد برای تحمیل کنارهگیری چهرههای مستقل و وفادار به نظام اصلاحطلب که در صورت موفقیت در انتخابات اهداف براندازانه پدرخواندهها را پیگیری نخواهند کرد؛ بنا به همین دلیل شخصیتهای مستقل جریان اصلاحطلب باید به صورت مستمر تخریب شده تا آنها آرای جریان تندروی تجدیدنظرطلب را خرد نکرده و فرصت عرض اندام پیدا نکنند.
تعریف و تمجیدهای عجیبی که به ضرر رئیسجمهور تمام میشود
روزنامه کیهان نوشت:ماهیگیری سخنگوی دولت از آب گلآلود بنزین در حالی است که کسی تحت تاثیر این قبیل تبلیغات قرار نمیگیرد.
یک سایت حامی دولت نوشت: بعد از حذف بنزین سهمیهای و تکنرخی شدن قیمت بنزین (هر لیتر 1000 تومان)، محمدباقر نوبخت، سخنگوی دولت اعلام کرد که قرار بود بنزین 1200 یا 1500 تومان شود ولی رئیسجمهور روحانی با آن مخالفت کرده است.
عصر ایران میافزاید: بنزین گران شده، بسیاری از مردم ناراضیاند و درست در این میان، سخنگوی دولت، وارد گود شده و میگوید که مردم! کجای کار هستید؟ اگر روحانی نبود قیمت تا 1500 تومان هم بالا میرفت! لابد در این بخش ماجرا، اولا باید مردم خوشحال شوند که بنزین فقط 1000 تومان شده و نه 1200 یا 1500 تومان و ثانیا باید سپاسگزار رئیسجمهور باشند که به دادشان رسیده است! مسئولان دولتی باید بدانند که این روشها نه تنها کهنه و نخنما، که آزاردهنده هم شدهاند و کسی هم تحت تاثیر این سخنان تبلیغی قرار نمیگیرد.
نویسنده میافزاید: آیا امور دولت و تصمیمگیریهای مهمی مانند تعیین نرخ بنزین، بر اساس مطالعات کارشناسانه انجام میشوند یا تصمیم شخصی رئیسجمهور؟!
مشخصا درباره موضوع حاضر، صلاح کشور- با توجه به جمیع جهات اقتصادی، سیاسی و اجتماعی- یا در این بوده که بنزین 1000 تومان شود یا 1200 یا 1500 تومان. اگر صلاح کشور در همان 1000 تومان بود، چرا دولت میخواست 1200 یا 1500 تومان قیمتگذاری کند که نهایتا رئیسجمهور از آن جلوگیری کرده است؟ آیا همه جز رئیسجمهور، خلاف صلاح کشور حرکت میکردند؟ اگر هم با توجه به ملاحظات سیاسی و اجتماعی و اقتصادی، قیمت 1200 یا 1500 به نفع کشور بود، چرا رئیسجمهور خلاف صلاح کشور، عمل کرده است؟!
هرچند که تکنرخی کردن قیمت بنزین، در مجموع به نفع کشور است ولی این قبیل اظهارنظرهای تبلیغاتی اساسا فاقد هرگونه توجیه عقلپسند است و نهایتا به ضرر کسی که از او تعریف و تمجید شده است، تمام میشود.
نویسنده خاطرنشان کرد: دولتمردان را به اتخاذ تصمیمات کارشناسی و توضیح صادقانه به مردم و دوری از «شوهای تبلیغی» و «روشهای تاریخ مصرف گذشته» دعوت میکنیم. مردم، بسیار بیشتر از آنچه برخی مسئولان میپندارند، میفهمند، ولو آن که آن سوی میزها ننشسته باشند.
گزارش روزنامه آمریکایی از ناکامی در مهار قدرت فزاینده ایران
روزنامه کیهان نوشت:روزنامه والاستریت ژورنال در تحلیلی به ظهور روسیه، چین و ایران به عنوان هژمونیهای منطقهای پرداخت و آنها را تهدیدی برای آمریکا ارزیابی کرد.
این روزنامه نوشت: تصمیم اخیر ولادیمیر پوتین، برای فروش سامانههای ضد موشکی اس300 به ایران با وجود اعتراضهای آمریکا بیش از حد برای دولت اوباما خجالتآور است. این، همچنین تازهترین اسناد و شواهد درباره ظهور تهدید جدید برای نظم جهانی و امنیت آمریکا است. این تهدید جدید، ظهور قدرتهای منطقهای مقتدر است. چین، روسیه و ایران از امتیاز عقبنشینی آمریکا استفاده کرده و به دنبال گسترش نفوذ سیاسی و چه بسا در نهایت تسلط سیاسی خود بر گوشه و کنار جهان هستند. هدف آنها کاهش نفوذ آمریکا و استفاده از پایگاههای منطقهای و مقابله با تلاشهای غرب بویژه آمریکا است.
این روزنامه میافزاید: آمریکاییها نمیتوانند بگویند که به آنها هشدار داده نشد. بیست و سه سال پیش، در همان روزهای پایانی دوره ریاست جمهوری بوش پدر، پنتاگون یک سند استراتژیک را منتشر کرد که در آن ممانعت از ظهور قدرتهای مسلط منطقهای، یکی از مهمترین اهداف امنیتی آمریکا در نظر گرفته شده بود.
دو هدف اول پنتاگون، ممانعت و شکست حمله علیه آمریکا و تقویت ائتلافهای دفاعی جهانی آمریکا بود. بعد از آن این هشدار آمده بود: «هدف سوم، ممانعت ایجاد کردن برای تبدیل شدن هر قدرت متخاصم به یک قدرت برتر است. این مسئله برای اهداف استراتژیک ما اهمیت حیاتی دارد و از این رو، ضرورت دارد تا همه موانع برای مقابله با ظهور مجدد یک تهدید جهانی برای منافع ما و متحدانمان تقویت شود. این مناطق از جمله اروپا، شرق آسیا، خاورمیانه و منطقه حاشیه خلیج فارس و آمریکای لاتین است.» کنترل تثبیت شده بر منابع چنین مناطق حیاتی میتواند یک تهدید حیاتی برای امنیت ما باشد.
والاستریت ژورنال میافزاید: به مدت بیست سال و در دوران دولتهایی از هر دو حزب جمهوریخواه، آمریکا توانست با بروز چنین تهدیدهای منطقهای مقابله کند. اما این سیاست مهار در دوره دوم ریاست جمهوری اوباما در اروپا، خاورمیانه و شرق آسیا، نقض شد. ایران یک کشور انقلابی اسلامگرای شیعی است که به شدت مشتاق به بازگشت به دوران امپراطوری سنتی پارسها و تبدیل شدن به یک قدرت مسلط در منطقه خاورمیانه است. شبه نظامیان یا نمایندگان آن در لبنان و بخشهایی از عراق و سوریه است که در یمن نیز ایفای نقش میکنند.
تهران، همچنین از جاهطلبیهای هستهای خود آشکارا به عنوان اهرمی برای به دست آوردن امتیازات از غرب استفاده میکند.
این یادداشت اعتراف به ناکامی چند دههای آمریکا برای مهار جمهوری اسلامی ایران است.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب