به گزارش ایرنا، عباس آخوندی روز شنبه در حاشیه بازدید از روند احداث ترمینال زیارتی سلام فرودگاه امام خمینی (ره) در گفت و گو با خبرنگاران، افزود: هفته گذشته از مسیر چالوس تا تهران از روند اجرای قطعات مختلف این آزاد راه بازدید کردم و انتظار دارم قطعه یک آزادراه تهران - شمال نیز تا پایان سال آینده به بهره برداری برسد.
وی اظهار داشت: تلاش ما در وزارت راه و شهرسازی این است با تامین منابع مالی مورد نیاز روند ساخت قطعات چهارگانه این آزادراه با همکاری بنیاد مستضعفان با سرعت بیشتری دنبال شود.
آخوندی افزود: ترمینال زیارتی سلام شهر فرودگاهی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره)پس از آنکه کار خود را مجددا آغاز کرد، هم اکنون به 7 درصد پیشرفت فیزیکی رسیده که امید می رود با اهتمام شرکت ملی ساختمان از زیرمجموعه بنیاد مستضعفان بتواند آن را در روز 31 تیرماه سال آینده به پایان برساند.
وی یادآور شد: ترمینال زیارتی سلام در مساحتی به وسعت بیش از 53 هزار مترمربع و ترمینال ایرانشهر این فرودگاه برای پذیرش و اعزام بیش از 20 میلیون مسافر طی 3 سال آینده با معماری ایرانی و اسلامی احداث می شود تا ظرفیت جا به جایی مسافر در این فرودگاه بین المللی سالانه به 30 میلیون مسافر افزایش یابد.
وی تصریح کرد: منابع مالی مورد نیاز توسعه فرودگاه امام (ره) از محل صندوق توسعه ملی با مشارکت بخش خصوصی و درآمدهای ارزی حاصل از پروازهای عبوری از آسمان کشور تامین می شود تا بتوانیم با توسعه فرودگاه های کشور میزان ورود گردشگران خارجی به کشور را افزایش دهیم.
وی اظهار داشت: به منظور توسعه پایانه های مسافری برخی از فرودگاه های مهم کشور هم اکنون احداث ترمینال خارجی در فرودگاه های اصفهان، شیراز، مشهد، کرمان و تبریز در دستور کار شرکت فرودگاه های کشور قرار گرفته است.
وزیر راه و شهرسازی در پایان تاکید کرد: اتصال شبکه ریلی کشور به فرودگاه امام خمینی (ره) برای ما از اهمیت زیادی برخوردار است و در صدد هستیم همزمان با توسعه بخش های مختلف این فرودگاه، خط آهن تهران - قم و آزادراه ها و بزرگراه های اطراف تهران به شهر فرودگاهی حضرت امام خمینی (ره) متصل شود.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر