به گزارش جام جم آنلاین و به نقل از روابط عمومی کمیته امداد ، محمد امید با بیان اینکه طبق بودجه مصوب کمیته امداد 20 بانک متعهد به پرداخت تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان این نهاد هستند،گفت: تاکنون با هشت بانک طرف قرارداد تفاهم نامه همکاری امضاء شده است که بر این اساس برای ایجاد هر شغل بین ۱۵۰ تا 750 میلیون ریال با سود و کارمزد چهار درصد تسهیلات در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
وی با بیان اینکه تسهیلات اشتغالزایی به مشاغل دامداری، کشاورزی، حمل و نقل ، صنایع دستی ، شیلات ، فعالیت های صنف و صنعتی تعلق می گیرد، اظهار کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون چهار بانک ملی، ملت، قرض الحسنه مهر و رسالت با توجه به سهم تعیین شده تسهیلات اشتغالزایی مددجویان را به طور کامل با مبلغ هفت هزار و 900میلیارد ریال ابلاغ کرده اند.
امید خاطرنشان کرد: طی این مدت هفت بانک دیگر از بانک های متعهد شده برای اعطای تسهیلات به طور میانگین حدود 35 درصد از سهم تعیین شده را به استانها ابلاغ و در مجموع 11 بانک تاکنون یکهزار میلیارد تومان سهم تعیین شده اعطای تسهیلات اشتغالزایی به مددجویان را پرداخت کرده اند.
وی ادامه داد: از بیست بانک طرف قرارداد حدود 12 بانک به دلیل ارائه تسهیلات بیشتر با کمیته امداد تفاهم نامه منعقد می کنند و مابقی نیز فقط تسهیلات را در اختیار مراکز امداد در استانها قرار می دهند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد گفت: سال گذشته نیز همین میزان ( دو هزار میلیارد تومان ) تسهیلات از سوی بانک برای اشتغالزایی مددجویان کمیته امداد اختصاص یافت که حدود یکهزار میلیارد تومان آن جذب و به شعب بانک ها در استانها ابلاغ شد ولی امسال پیش بینی می کنیم جذب این میزان تسهیلات به یکهزار و 600 میلیارد تومان برسد.
امید با بیان اینکه کمیته امداد افراد واجد شرایط دریافت تسهیلات را شناسایی و طرح توجیهی اشتغال را تدوین می کند، خاطرنشان کرد: تامین منابع این طرح ها از سوی بانک های طرف قرارداد صورت می گیرد و امداد شناسایی ، معرفی و نظارت در این طرح ها را بر عهده دارد.
وی با تشریح نحوه دریافت تسهیلات مددجویان که منجر به استقلال و خودکفایی آنان می شود گفت: مددکاران امداد ، افرادی را که صلاحیت استقلال و خودکفا شدن دارند شناسایی و به واحد اشتغال معرفی می کنند که در صورت تایید در کمیسیون خودکفایی اسامی افراد واجد شرایط برای دریافت تسهیلات به استان ها ارسال می شود ومتقاضیان با راه اندازی کسب و کار خودکفا و از چرخه حمایتی کمیته امداد خارج شوند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد