هاب ماهواره ای ایران (هما) صبح امروز سه شنبه در وزارت ارتباطات و با حضور وزیر ارتباطات، معاونان وی و نمایندگان مجلس شورای اسلامی توسط شرکت ارتباطات زیرساخت به بهره برداری رسید.
این پروژه با هدف استفاده از ارتباطات ماهواره ای در کنار سایر سیستم های ارتباطی نظیر فیبر نوری و رادیو به عنوان یک مکمل سهل الوصول و مطمئن برای تامین ارتباطات نقاط دور افتاده و خاص و نیز برای پاسخگویی به نیازهای ارتباطی در مواقع اضطراری و حوادث غیر مترقبه راه اندازی شد.
طرح هاب شبکه ماهواره ای «وی ست» در ایستگاه ماهواره ای بومهن تهران اجرا شده است که این پروژه به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت پس از ۱۲ سال تعویق امروز و همزمان با هفته دولت وارد فاز عملیاتی شد.
به گزارش مهر، با نصب و راه اندازی تجهیزات پایانه های ماهواره ای در این پروژه امکان تامین ارتباط هر نقطه در داخل و خارج کشور برای ارتباطات زیرساخت فراهم می شود و این شرکت قادر خواهد بود در اسرع وقت ترافیک هر نقطه را در داخل و خارج کشور به شبکه های ارتباطی انتقال داده و خدمات مد نظر را ارائه کند.
پروژه هاب ماهواره ای با هدف استفاده حداکثری از منابع موجود و استفاده از امکانات ایستگاه ماهواره ای بین المللی زمینی بومهن صورت گرفته و در این پروژه با تجهیز بخشی از تجهیزات این ایستگاه ماهواره ای به تکنولوژی های روز و فناوری های نوین، قابلیت ارائه سرویس های صوت و دیتا و انتقال ترافیک تا ۱۵۰۰ پایانه ماهواره ای را خواهد داشت.
این پروژه در جهت استفاده بهینه از پهنای باند فضایی و کاهش هزینه بخش فضایی دارای قابلیت ارسال همزمان بر روی ۵ ماهواره مختلف و ارائه سرویس در بیش از دو سوم کره زمین، قابلیت ارائه سرویس به پایانه های متحرک همچون قطار، هواپیما و کشتی و نیز قابلیت ایجاد شبکه مجازی برای استفاده از اپراتورها را خواهد داشت.
هاب ماهواره ای ایران امکان تامین ارتباط نقاط صعب العبور جزایر و کوه های نفتی با ضریب دسترسی بالا و انتقال ترافیک اپراتورهای موبایل را به نقاط مختلف برقرار می کند.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
یک کارشناس روابط بینالملل در گفتگو با جامجمآنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد