دکتر عباس کبریاییزاده در این باره گفت: با استفاده از سامانه سلامت الکترونیک فشار خون و قند بیماران کنترل میشود و در آینده امکان انجام سرویسهای وسیعتری نیز در این سامانه فراهم خواهد شد.
دکتر کبریاییزاده اظهار داشت: این سامانه در آینده نزدیک عملیاتی میشود و نرم افزار سلامت روی موبایلهای دارای سیم کارت رایتل نصب میشود.
وی ادامه داد: با استفاده از این سامانه بیمار با یک قطعه ارزان قیمت تست قند و فشار خون خود را به بیمارستان میلاد منتقل میکند و در آنجا این اطلاعات کنترل میشود و پاسخ مربوطه نیز به تلفن همراه بیمار ارسال میشود.
براساس گزارش روابط عمومی سازمان تامین اجتماعی، رئیس هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی جایگزینی دفترچههای بیمه با سیم کارتهای الکترونیکی را از دیگر برنامههای سازمان تأمین اجتماعی برشمرد و گفت: این برنامه در یکی از استانها به صورت پایلوت آغاز میشود و امیدواریم با موفقیت در این مرحله بتوانیم در آینده نزدیک و به مرور این برنامه را برای همه بیمه شدگان تأمین اجتماعی اجرا کنیم.
همچنین دکتر سیدتقی نوربخش مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی نیز درباره مراحل اجرای برنامه کارت هوشمند سلامت گفت: پروژه کارت هوشمند سلامت که در حال برنامه ریزی برای پایلوت آن هستیم از طرحهای بسیار مهم در سازمان تأمین اجتماعی است.
وی با بیان اینکه سازمان تأمین اجتماعی اولین خریدار و دومین تولیدکننده خدمات درمانی در کشور است و در رابطه با درمان بیش از 40 میلیون نفر از جمعیت کشور مسئولیت دارد، افزود: در سازمان تأمین اجتماعی هم در ارائه خدمات درمانی و هم در رابطه با کنترل هزینهها نیازمند استفاده از فنآوری اطلاعات هستیم. در این رابطه سیستم HIS در مراکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی شکل گرفته است که در تشکیل پرونده الکترونیک سلامت و سایر خدمات الکترونیک سازمان تأمین اجتماعی مورد استفاده خواهد بود.
برای مشاهده سوابق بیمه با موبایل کلیک کنید.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب