بسیاری از فیلمها و آثار ادبی و هنری در راستای نمایش زوایای مختلف این نوع زندگی پرداخته و تولید شدهاند. برای مثال برونو کوینکوت، عکاس فرانسوی برای نمایش این یک شکلی و مشابهت ظاهری و حتی باطنی، کارمندان توکیو را به تصویر کشیده است. کوینکوت مجموعه عکسی گرفته که موضوعش همین حقوقبگیران است. فرانسوی ساکن توکیو از بخشی از زندگی کارمندهای معمولی یا حقوقبگیرها عکسهایی تهیه کرده و آن را ادامه میدهد.
برونو گفته این عکسها از یک طرف دنیای مردانه و معمولی کارمندهای توکیو را نشان میدهد و از یک طرف، توکیو و صحنههایی از فصلهای مختلفش را. از این گفتار عکاس میتوان نتیجه گرفت زندگی کارمندی نمایانگر زندگی هر شهری هم هست. این نوع زندگی شیوه غالب زندگی افراد است و قالبی همه جایی و قابل قیاس بین کشورهای مختلف دارد، پس مجموعه عکسها از زندگی کارمندان توکیو مجموعهای درباره زندگی رایج در توکیو است و مجموعه عکسها از کارمندان تهران، نشانی از زندگی رایج این شهر و...
برونو گوشههایی از زندگی تکراری و روزمرگی حقوقبگیرهای توکیو را با عکاسی از جزئیاتی مثل سبک لباسپوشیدن، وسیلهها، محلها و چیزهایی که این طبقه با آنها سروکار دارد، خلاقانه نشان داده است. اگر برونو یکسری عکس مستند از زندگی این حقوقبگیرها گرفته بود، پروژهاش بین بیشُمار مجموعه عکس مشابه گم میشد و اینقدر موفق نبود. برونو در عکسهایش، صورت هیچ کارمندی را واضح نشان نداده و با استفاده از چیزهای مختلف در کادر عکسها هم به حریم شخصی سوژههایش احترام گذاشته و هم پروژهاش را از حالتِ یک مجموعه عکس واقعگرای صِرف درآورده است. جالب این است که بدانید برونو کوینکوت این پروژه را هر هفته دنبال میکند و برای هر سال نو تقویم و سررسیدهایی با این عکسها چاپ میکند و در سایتش میفروشد.
سهراب شکیب
دین و زندگی
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سخنگوی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در گفتگو با جام جم آنلاین هشدار داد
روایتی از انقلاب اسلامی در گفتوگو با قاسم تبریزی، استاد تاریخ معاصر
چند کلام با بهادر زمانی، بازیگر نقش سهراب